בעיה קצת גדולה

טוויטי

New member
בעיה קצת גדולה ../images/Emo53.gif ../images/Emo92.gif

היי לכולם! יש לי בעיה קצת משונה.התערבתי עם ידיד מהבסיס שלי שחובב זינה על משהו שאני לא יכולה לספר.והחלטנו שהמפסיד יצטרך להתחפש לאחת הדמויות מזינה וגם יצטרך לשיר ולרקוד.אני הפסדתי.ואני צריכה להתחפש לזינה או גבריאל. אני יודעת שעשיתי מעשה מטופש אבל אין דרך חזרה.ניסתי לשכנע אותו לרדת מזה אבל הוא לא רוצה.לא משנה מה אמרתי לו כמה התחננתי אליו אמרתי לו שאני בגימלים (ימי מחלה בצבא למי שלא חייל עדיין) כלום.ביום ב.אני חוזרת לבסיס ואם אני לא אעשה את מה שקבענו אכלתי אותה בענק.לכן אני זקוקה לעצות איך אני יכולה לעשות את זינה/גבי לא להשתגע.לצערי אני לא דומה לאף אחת מהן.ואין לי כלום שלהן בבית.אשמח לקבל עצה איך אני יכולה לאלתר ממה שיש לי בבית.את זינה או גבריאל.בבקשה נסו להציע לי עשות.בתודה מראש.יעל המיואשת שאף פעם יותר לא תתערב אם אנשים בצבא.

מור שעל

New member
../images/Emo109.gif

הייתי מציעה לך להתחפש לגבי בעונה השלישית-רביעית כשהיא עם הסטרפלס ירוק וחצאית ורודה,זאת התחפושת הכי קלה פשוט תקני סטרפלס ירוק וחצאית ורודה תמצאי מקל ו-יש לך תחפושת ! אם את רוצה יותר להשקיע יש אתר שמוכר תחפושות והתחפושת של זינה מ-ד-ה-י-מ-ה ! צירפתי את הכתובת,בהצלחה !

*זינה*

New member
יעל... ../images/Emo88.gif

מה עושים במקרה כזה? -פונים למלכת התחפושות! צרי איתי קשר באייסי שמספרו 115642768 -זינה

למעלה