בעיה קצת מוזרה בפוקר...

Indego

New member
בעיה קצת מוזרה בפוקר...

אהלן חבר'ה, אני וסבל מבעיה קצת מוזרה: כשאני משחק עם אנשים (לא קופות רציניות - 300-400 ש"ח) ואני מנצח ידים עדיפות דרך בלופים, אני פשוט נקרע מצחוק (בלב כמובן), אבל זה לפעמים משפיע על ההבעת פנים, ואם יש שחקנים שהם רמה אחת מעל חובבנים, הם ישר קולטים את זה (לרוב הם חברים שלי אז זה לא כזה משנה). למישהו יש מושג איך אפשר לשלוט על זה? הרי פוקר זה 80% קריאת אנשים אחרים, ואם אנשים מצליחים לקרוא אותי זה בעיה... ניסיתי בעבר לשחק עם מסטיק, או לעשות אגרוף, אבל זה לא עוזר, חברים שלי תמיד קולטים אותי, ואחרי המשחק אומרים לי מתי בילפתי.

bang01

New member
או שלא תעשה את זה בכלל, או שתעשה את זה תמיד

נראה לי שזה באופן עקרוני כלל די חשוב בפוקר. אם אתה בשום פנים ואופן לא מצליח לא לשנות את ההבעה אחרי שאתה מבלף, תנסה לעשות את ההבעה הזאת אחרי כל קופה שאתה לוקח, גם עם היד החזקה. ככה אתה יכול גם לחייך לגמרי ולא לנסות להחביא את הצחוק, מה שבטח לא כזה כיף.

AdAmD1

New member
זה הכל בראש

גם אני הייתי ככה בהתחלה וגם כולם. לאט לאט אתה תלמד לחשוב בראש שכל קופה שאתה לוקח היא עם היד הכי טובה, גם אם היד היא 3 גבוה.

2המרפא

New member
ניר תחשוב האם מאצ'ידה היה נקרע מצחוק באמצע?

או שהוא היה מתחמק בחלקלקות ושומר על ארשת פנים אדישה?

Indego

New member
אתה צוחק?

הבן אדם עושה מדיטציות מהבוקר ועד הערב, יש לו אחושילנג פוקרFACE. אגב צריך באמת להרים שרשור של לוחמים שמתעסקים בפוקר, אני יודע שלידל מהמר, וגם באפר (לא שהוא כזה לוחם גדול).

2המרפא

New member
אם איך שלידל משחק אפשר להבין שהבחור אכל

כמה נוקאאוטים יותר די. יש איזה קטע ביוטיוב תחפש את זה, זה די מצחיק. וסוויק שחקן בנזונה ראיתי אותו משחק באתר כמה פעמים הוא לא רע בכלל

talhorm

New member
זה יותר מתאים לפידור, איזה פוקר פייס עצבני

יש לו...
פיל אייבי ופטריק אנטוניוס קטנים עליו

talhorm

New member
חחחח כן צפיתי ב2 הקטעים האלה כבר ../images/Emo3.gif

קורע... אני גם אוהב את הפוקרפייס של דוואן, לא כי הוא קר כמו אנטוניוס או חסר כל רגש ותזוזה כמו אייבי אלה כי יש לו מבט מפחיד! גורם לשחקנים לא לעשות שום מהלך מולו אלא אם כן יש להם יד אמתית

PT1982

New member
גדול!!!!

אני חייב להעלות את זה לאתר שלי...גדול!

למעלה