בעיה קצת מוזרה

AmitDaniel

New member
בעיה קצת מוזרה

אתמול הבאתי לנחש שלי עכבר לאכול (הנחש אוכל פעם בשבוע 2 עכברים) זרקתי לו את הראשון הנחש ניסה לתקוף את העכבר פעם אחת אבל לא הצליח לתפוס אותו ואז הוא פשוט נכנס לבית והעכבר טייל לו כמה שהוא רוצה הבעיה היא שאני נרדמתי הייתי מת מעייפות ואבא שלי לא הוציא את העכבר והוא נשאר כל הלילה בטרריום אני לא חושב שהנחש בנשל מכיוון שהוא היה בנשל לפני 3 שבועות והסתכלתי על הנחש והוא לא בנשל בזמן האחרון הוא לא יוצא בכלל אבל בכלל מהמחבוא שלו מה זה אומר?!?!

AmitDaniel

New member
עדכון

הנחש הוא פיתון בורמזי לא הזכרתי בקודמת מחכה לתשובה תודה

naja

New member
אולי הוא לא רעב?

זה גם קורה לפעמים. דבר ראשון, צריך להזכיר למי שלא יודע שאסור להשאיר עכבר בטרריום עם נחש. בקשר לנחש שלך-אם עד עכשיו הוא לא עשה בעיות אז קרוב לוודאי שפעם הבאה הוא יאכל. יכול להיות שהטמפרטורה מידי נמוכה. יש לך מד טמפרטורה?

AmitDaniel

New member
הבעיה נפתרה תודה לכולכם

אז ככה NAJA אני יודע שעשיתי טעות שהשארתי את העכבר אבל נרדמתי אתמול ואני יודע שזה טעות הפיתרון לבעיה היא שהנחש כן בנשל היום הוצאתי אותו לשחק איתו ולראות מה קרה לו ושמתי לב שהעיניים שלו כחולות אז החזרתי אותו בחזרה לטרריום ועכשיו הכל מובן למה הוא לא אכל אז הכל בסדר ותודה לעוזרים!!!

AmitDaniel

New member
NAJA רק עוד שאלה קטנה?

כל כמה זמן נחש בריא אמור להיכנס לנשל???? שלי הוא נכנס כל 3 שבועות זה בסדר?

תלוי בקצב הגדילה והפעילות

אבל פיתון בורמזי צעיר שאוכל טוב יכול להשיל את עורו כל 3 שבועות וזה יהיה בסדר. בדרך כלל נחשים משילים את עורם אחת לחודשיים שלושה, כמובן שזה די כללי וזה משתנה גם מנחש לנחש.

naja

New member
שלושה שבועות זה די מהר.

אתה רושם תאריכים או מעריך שמדובר בשלושה שבועות? מרווח כזה לבורמזי שלא אוכל הרבה זה מהיר. אם זה חד פעמי זה לא נורא אבל אם זה יתחיל לחזור על עצמו אז זה עשוי להצביע על בעיה. אני מציע שתרשום תאריכים של האכלה ונשלים וככה תוכל לעקוב אחרי הנושא.

למעלה