בעיה קשה..כנסו בבקשה!

SARSAY

New member
בעיה קשה..כנסו בבקשה!

יש לי אחות שמתעללת בי היא נשואה אבל אומרת לי מה לעשות, צועקת עליי וההורים שלי משתפים איתה פעולה.. אני מגיעה למצבים שאני בוכה שעתיים ואני ננעלת בחדר.. אני מרגישה שלא יודעים שאני קיימת.. מתייחסים רק אלייה , למשך שבוע לא דיברתי עם אף אחד ורק בעלה שם לב לזה וניסה לדבר איתי, רק אחרי שהוא אמר לאימא שלי שמשהו לא בסדר היא שאלה אותי עם אני בסדר והלכה.. אני לא יודעת מה לעשות עם החיים האלה.. אני רק סובלת... אני מגיעה למצבים שאני רק שוכבת ובוכה במשך שעות , קבוע כל יום, אולי אני נשמעת בכיינית אבל אף פעם לא הייתי כזאת כולם אומרים שאני חייכנית ותמיד שמחה.. זה התחיל רק השנה מאז שאחותי גרה אצלנו כי היא בונה עכשיו בית.. בבקשה שמישהו יאמר מה הוא היה עושה...

גם אחותי הגדולה סתומה לא קטנה...

אצלי בבית אחותי היא כמו האמא, כמו בוסית. גם על ההורים שלי היא צועקת.. מכשפה! אני שונא אותה! אבל מה לעשות? מה לעשות שהיא תקועה בוריד? אני מתעלם. מעביר אותה מהצד. היא יכולה לנבוח עלי שעתיים ואני משחק במחשב מדבר בפלא עומד על הראש מדבר עם אח שלי

המשך

ומדבר איתם ברוגע, כאילו היא לא נמצאת.. למה סתם לבכות? שימי עליה עס. ואם היא תגיד לך מה לעשות בטון מוגזם, תגידי לה תסתרי לבד. אחרי זה היא בטח תאיים. שימי גם על זה פס. ו-עדיף שתלכי את לדבר עם ההורים ולא ההורים איתך.. מקווה שעזרתי..

ואו

האמ תיראי אני לא באה לשפוט אותך או משו כזה אבל מה את עושה שגורם לה לצעוק עלייך? תנסי אולי לראות אם יש משהו ספציפי שאת עושה שגורם לה להתעצבן ולצעוק. אני חושבת שהכי טוב זה שתנסי להעביר את התקופה הזאת שהיא אצלכם בלי יותר מידי בלאגן, תנסי להמנע כמה שיותר מדיבור איתה או לפחות מדיבור יתר איתה, דברי איתה אבל כשאת רואה שהיא מתחילה להתעצבן תפרשי ואל תתני לזה להתפתח. תני לתקופה הזאת לעבור ותיראי שהכל יהיה בסדר. בהצלחה :)

SARSAY

New member
תודה ->

ניסיתי, קצת עבד אבל עדיין יש ריבים. ולמען האמת אין לי מושג בכלל למה היא התחילה, זה פשוט יום אחד התחיל ,בבוקר היא התחילה להתעצבן על זה שלא הוצאתי את הכלבה שלי (זה לא ממש עניינה דרך אגב..) ואז היא המשיכה ככה כל הזמן... אבל עכשיו המצב יותר טוב היא קצת נרגעה ופתאום אימא שלי מתחנפת אליי , זה מאוד מוזר היא אף פעם לא הייתה ככה, פתאום בבום שתיהן ממש נחמדות אליי. בכל מקרה תודה זה מאוד עזר לי. =)

כנראה שהן הבינו שהן מתנהגות לא בסדר

לפעמים זה קורה מתוך כל מיני לחצים של אנשים מבוגרים, כל מיני בעיות שמטרידות, ברור שזו לא סיבה לכעוס על אנשים שנמצאים סביבם אבל זו אחת ההשפעות והנטיות של בנאדם להתנהג ככה במצב כזה. אני שמחה שהמצב התחיל להשתפר ואני שמחה שהצלחתי לעזור טיפה :)

למעלה