בעיה קשה! תעזרו לי...

בעיה קשה! תעזרו לי...

אז ככה, יש לי אייפוד 15 GB משהו כמו חודש.הכל עבד חלק ובלי בעיות עד הפעם האחרונה שחזרתי מהצבא.פתאום,בלי שום סיבה נראית לעין (שלי) האיי פוד לא מצליח להתחבר למחשב (אני משתמש בכבל USB 2.0). כשאני מחבר אותו למחשב אני מקבל הודעה USB DEVICE NOT RECOGNIZED ניסיתי הרבה דברים כמו למחוק ולהתקין מחדש את האיי טיונס או כל דבר שקשור לאייפוד במחשב וזה לא עזר,ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את הדרייברים הנחוצים וגם זה לא הועיל ואפילו הבאתי מחבר כבל USB אחר ואייפוד אחר כדי לבודד את הבעיה וגם האייפוד שלו לא הופיע במחשב שלי-משמע זאת בעיה במחשב עצמו. יש למישהו עצה של מומחה או מישהו שגם נתקל בבעיה דומה ויכול לעזור???

Dood1000

New member
לא כתבת מה מערכת ההפעלה שלך-

אבל בכל זאת, אני משתמש בXP וגם לי הייתה הבעייה הזאת. הסתבר שהבעייה הייתה האיי-פוד עצמו ולאחר אתחול שלו, הכל עבד בלי בעיות. כשאתה מחבר את האייפוד למחשב מה רשום על צג האייפוד? (איקס, וי..)

BaByGuRrRl

New member
גם לי זה קרה עכשיו...

וזה כבר מאוחר וממש אין לי כח להתעסק עם זה כרגע. רשום לי על המסך כשהפוד יושב בדוק סימן של איקס כזה, ואני מקבלת הודעה של not recognized. ניסיתי לאתחל אבל לא עזר...אני אנסה שוב בבוקר

nadav144

New member
אלכס! וואוו!

long time no see.... מה קורה? איך הפאלם? עוד מתפקד?
ובקשר ל USB... מנסיון - לבדוק ולנקות את הכבל המחבר... לרוב כשהוא לא נכנס עד ה-ס-ו-ף מקבלים את ההודעה הזו.... או... שביל שוב פעם פישל אותה... ובמקרה הזה הייתי ממליץ לאתחל הכל ולחכות כמה שעות (לא יודע, תמיד אחרי זה עובד.. גם כן פיכדאוז מפגר)

Twist99

New member
יכולן להיות שיהיה לך תשובה כאן:

באתר הרישמי של אפל יכול להיות שתיהיה לך תשובה ב"שאלות ותשובות", www.apple.com/support/ipod/connect/. אבל לפעמים יש שם דברים נפרדים ל-mac ול-windows אז תבדוק. אם אין, אפשר גם לשלוח להם אי-מייל.

למעלה