בעיה קשה

k l i p s

New member
בעיה קשה

לפני 3 חודשים הכרתי מישהו...הוא בדיוק עזב את חברה שלו והוא התחיל איתי ....הוא היה ממש ממש חתיך ...הוא ממש נראה טוב אחד האנשים הכי מהממים שהכרתי אי פעם בחיי ......לא רציתי להשלות את עצמי ולהסכים ישר לפני שאני בודקת מה עם החברה הקודמת שלו ....בגלל שהיססתי יותר מידיי הוא חזר לחברה שלו בטענה שהוא מקנא כשהיא נמצאת עם אחרים.....שבוע אחריי הוא יתקשר אלי ואמר לי שהוא ממש רוצה אותי וברגע שאני יגיד לו כן הוא יעזוב את החברה שלו ....אבל אני לא הסכמתי ...כי עיצבן אותי שהוא לא עוזב אותה כי הוא לא רוצה אותה יותר אלה עוזב אותה כי הוא רוצה אותי ....עיצבן אותי שהוא כאילו משחק בנינו אם לא אני אז היא ואם לא היא אז אני ...אז פשוט החלתתי לשכוח ממנו.....בנתיים הכרתי מישהו אחר ...התאהבתי בו והיה לנו ממש כיף ביחד....היינו ביחד חודשיים...החודש הראשון היה מדהים ובחודש השני הוא הפסיק להיתייחס אליי....ניסיתי לדבר איתו על זה אבל הוא ממש לא ידע לתת לי תשובות לשאלות שלי ....לא ידעתי מה לעשות כי אהבתי אותו....ביום שהיה לנו חודשיים..מצאתי את עצמי בדייט עם הראשון שהתחיל איתי ...זה שחזר לחברה שלו ...פשוט עברו חודשיים מאז שהוא היה איתה והם כבר היו פרודים חודש ...אז יצאתי איתו ...הרגשתי מצויין היה לנו כלכך טוב ביחד ....הוא היה פשוט מושלם....והוא הזכיר לי שאני צריכה לסדר את העניינים עם החבר שלי ...ביום הזה החבר שלי כבר יצא לי לגמריי מהראש ...אני חייבת לציין שזה היה ביום שהיה לי ולחבר שלי חודש והוא אפילו לא טרח להיתקשר.....יום אחריי נפרדתי ממנו....בלילה של אותו יום היתקשר אליי זה שיצאתי איתו ואמר לי שהוא רוצה לקחת את הקשר שלנו רציני...הייתי מאושרת!.....יצאנו שוב יום אחריי...אבל יצאנו עם עוד אנשים ולא לבד לכן לא היה מרגש כמו בפעם הראשונה .....אחריי הפעם הזאת לא שמעתי ממנו שבועיים...זה מאוד בילבל אותי....ובשבועיים האלה קרו המון דברים....התחיל איתי מישהו ממש חמוד וידיד שלי גילה שהוא אוהב אותי ....ואקס שלי בכה לחברה טובה שלי שהוא מרגיש נורא עם זה שאנחנו כבר לא ביחד ושהוא רוצה היזדמנות שנייה ....אמרתי לידיד אחד ממש טוב שלי על כל הבלאגן שיש לי בחיים והוא הלך לדבר עם זה שיצאתי איתו ....ידיד שלי סיפר לי שהוא נראה כאיתו הוא ממש רוצה אותי ושכל פעם שאומרים לו את השם שלי הוא מחייך.....זה מאוד שימח אותי אבל לא הבנתי את פשר הניתוק הזה לשבועיים.....כשחזרתי הבייתה ביום הזה זה שיצאתי איתו שלח לי הודעה באיי סי קיו .....שם דיברתי איתו על הכל ....אמרתי לו שאני חושבת שאני מרגישה אליו משהו....והוא אמר שגם הוא מרגיש אליי משהו ושהוא ניתק איתי קשרשבועיים רק כדיי לראות אם הוא באמת מרגיש משהו ...הוא אמר שככל שהוא לא רואה אותי הוא מבין עד כמה הוא רוצה אותי.....הוא אמר שהוא בנוי למשהו רציני ושהוא לא רוצה להשלות אותי סתם אז הוא צריך עוד זמן לחשוב ...אני היתווכחתי איתו קצת אבל לבסוף הסכמתי........עבר יום מאז ועדיין לא דיברתי איתו ......עכשיו אני רוצה שתגידו לי ...מה לעשות? מה להגיד לאקס שלי ? לתת לו היזדמנות ? לצאת עם החמוד שהכרתי ? מה להגיד לידיד שלי ? הבעיה היא שהמצב ביני לבין זה שיצאתי איתו לא מוגדר ואני לא יודעת אם מותר לי לצאת עם בנים אחרים עכשיו ....ומה שהכי מעצבן אותי זה שאני לא יודעת מתי אני יקבל ממנו את התשוב !!! אני משתגעת !!!!!!!....מה לעשות????..

k l i p s

New member
המשך

שכחתי להזכיר שאני ממש פוחדת שאני לא אקבל ממנו את התשובה ואז אני ישאר תלויה באוויר בלי לדעת מה לעשות ....מה אני עושה אנשים!!!!!??????

MidNight Flame

New member
אני מתנצל אבל אני לא מסוגל לקרוא את זה.

כל ההודעה מלאה ב "................." תיהי נחמדה ותערכי אותה, אני מבטיח לקרוא.

Yuval Y

New member
תרגום בגוף הסרט... (עד כמה שהצלחתי להבין)

(אומרים שהבנת הבעיה היא כבר חלק מהפיתרון) לפני שלושה חודשים KLIPS הכירה את HB, נער חתיך - אחד האנשים המהממים שהיא הכירה אי פעם, והוא התחיל איתה מיד אחרי שעזב את החברה שלו. קליפס לא רצתה להשלות את עצמה, והיססה, ו-HB חזר לחברה שלו, בטענה שהוא מקנא כשהיא נמצאת עם אחרים. שבוע לאחר מכן הוא התקשר אליה, ואמר לה שהוא רוצה אותה, וברגע שהיא תאמר לו 'כן', הוא יעזוב את החברה שלו. היא לא הסכימה, כי זה עצבן אותה שהוא לא עוזב את החברה בגלל שהוא לא מעוניין בה, אלא בגלל שהוא מעוניין בקליפס, דבר שיצר אצלה תחושה ש-HB משחק ברגשותיהן, והיא החליטה לשכוח ממנו. לאחר מכן היא הכירה את OM, התאהבה בו והיה להם ממש כיף ביחד. הם היו יחד חודשיים - החודש הראשון היה מדהים, ובחודש השני הוא הפסיק להתייחס אליה. היא ניסתה לדבר איתו, אבל הוא לא ידע לענות לה. היא לא ידעה מה לעשות, כיוון שאהבה אותו, ועם זאת, ביום שמלאו חודשיים לקשר עם OM, היא מצאה עצמה נפגשת עם HB, שהספיק להיפרד מהחברה שלו, חודש קודם לכן. קליפסי ו-HB יצאו והיא הרגישה מצוין, היה להם כל כך טוב ביחד, הוא היה מושלם... והוא גם הזכיר לה לסדר את העניינים עם OM, שלא טרח להתקשר אפילו, כך שלמחרת היום היא נפרדה ממנו. באותו הלילה התקשר HB, ואמר שהוא רוצה להפוך את הקשר לרציני יותר. קליפסי היתה מאושרת, והם יצאו למחרת עם אנשים נוספים, לכן היא לא הרגישה כמו בדייט הראשון, ולאחריו הוא ניתק קשר למשך שבועיים, דבר שבילבל אותה מאוד. במהלך השבועיים האלה, התחיל עם קליפסי מישהו ממש חמוד, ונוסף על כך ידיד שלה גילה שהוא אוהב אותה. אקס שלה (OM?) בכה לחברתה הטובה שהוא מרגיש נורא עם זה שהם לא ביחד, והוא רוצה הזדמנות שניה. קליפסי אמרה לידיד אחד ממש טוב שלה על כל הבלגאן שיש לה בחיים, והוא הלך לספר ל-HB. ידיד שלה (אותו אחד?) סיפר לה ש-HB נראה כאילו שהוא ממש רוצה אותה, ובכל פעם שהוא שומע את השם שלה הוא מחייך, דבר שמאוד שימח אותה, אבל לא הסביר את פשר הניתוק לשבועיים. כשחזרה הביתה, מצאה קליפס הודעת ICQ מ-HB, ובשיחה שבה הם דיברו על הכל, הוא אמר שהוא גם מרגיש כלפיה משהו, והניתוק למשך שבועיים היה בכדי לדעת מה הוא באמת מרגיש. במהלך השיחה הוא אמר שככל שהוא לא רואה אותה הוא מתגעגע ומבין כמה הוא רוצה אותה, ועם זאת, הוא לא בנוי לקשר רציני ולא רוצה להשלות אותה סתם, כך שהוא צריך זמן לחשוב. קליפסי התווכחה איתו קצת, אבל הסכימה. כעת עבר יום מאז שהיא דיברה איתו, והיא תוהה מה לעשות: מה לומר לאקס? האם לתת לו עוד הזדמנות? האם לחכות עד שהמצב עם HB יתבהר? האם לוותר על שניהם ולהתחיל עם החמוד שהתחיל איתה? האם לנסות לפתח משהו עם הידיד? הבעיה כאן היא שהמצב בינה לבין HB אינו מוגדר, והיא גם לא יודעת אם מותר לה לצאת עם בנים אחרים, ביחוד שהיא לא יודעת מתי היא תקבל ממנו תשובה, אם בכלל, והיא פוחדת להישאר תלוייה באוויר. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ כעת, מה שנראה לי... אם את מתחילה עם מישהו זה עדיין לא אומר שאתם כבר בכיוון של זוגיות, ביחוד ש- HB הודה שהוא לא מוכן למחויבות, ולגביו הייתי אומר לך לקחת אותו בעירבון מוגבל. לחזור לאקס, לא הייתי כל כך מציע לך, כי נראה לי שכדאי לך לצאת מהשיגרה. נסי לדבר עם החמוד שהתחיל איתך, ותראי מה מתפתח איתו - גם ידידות יכולה לבוא בחשבון. מה את מרגישה כלפי הידיד שמאוהב בך? האם את מעוניינת / מוכנה לפתח איתו את הקשר?

k l i p s

New member
תודה

עזרת לי מאוד .....אבל היום שחזרנו ללימודים ראיתי את זה שיצאתי איתו והוא אפילו לא אמר לי שלום, הוא פשוט היתעלם ממני, לכן החלטתי לשכוח ממנו. אני רוצה לתת היזדמנות לקשר שעוד לא התחלתי עם מישהו ששנה שעברה הייתי דלוקה עליו הרבה זמן. מה שאני מפחדת שיקרה זה שפתאום יבוא זה שיצאתי איתו ויגיד לי שהוא חשב על זה לשהוא כן רוצה ....

Yuval Y

New member
רגע אחד... על מי את מדברת..?

ראית שהמצאתי כינויים לאותם נערים, דבר שדי עזר לי להבין על מי מדובר, וכעת שוב בלבלת אותי... האם את מדברת על הנער שהתחיל איתך בזמן שהיה עם החברה שלו, וכעבור חודשיים התברר לך שהוא נפרד ממנה חודש קודם לכן? אם כן, נראה לי שלא כדאי לך להתייחס אליו יותר מדי ברצינות, כי הוא משחק ברגשותייך. אלא אם כן, זה טיב היחסים שמתאים לך לדעתך. או שאולי "זה שיצאתי איתו" מצביע בעצם על הנער החמוד שהתחיל איתך?

אולי אני אצליח לסדר את זה../images/Emo48.gif

לפני כמה חודשים היא הכירה מישהו חתיך, נקרא לו א' הסתמן כאילו הם עומדים להיות חברים אבל הייתה בעיה עם האקסית שלו אז בסוף הם לא היו ביחד. בחופש היה לה חבר אחר, נקרא לוב' היחסים די הרקיבו וקצת לפני שהם נפרדו היא התחילה להתקרב אל א'. שוב הסתמן כאילו היא וא' עומדים להיות חברים אבל- לא!! כמי ימים אחר כך מישהו אחר (או שלא?) התחיל איתה וגילו לה שהוא אוהב אותה. ואז, ב' התחיל לבכות שהוא מתגעגע ורוצה הזדמנות שניה. היא דיברה על זה עם ידיד אחד והוא דיבר עם א'. הידיד סיפר ש|א', שקודם לא היה נראה בעניין, עכשיו כן בעניין. היא לא מבינה למה קודם א' היה בעניין ואז לא ועכשיו שוב כן. אבל האם א' באמת בעניין? הוא אמר שהוא בנוי למשהו רציני ושהוא לא רוצה להשלות אותה סתם אז הוא צריך עוד זמן לחשוב. עבר זמן- והנה א' לא נראה בעניין, היא החליטה לשכוח ממנו. אחרי שהבנתם אבל עיקרי הדברים הנה הבעיה האמיתית: א' נורא חמוד וחתיך והרבה היו רוצות להיות חברות שלו, גם קליפס, אבל כל פעם הוא משנה את החלטותיו, ואי אפשר לדעת אם להישאר ולחכות, או לתת הזדמנות למשהו אחר, כי א' יכול לצוץ שוב בכל רגע ולקלקל דברים אחרים. צדקתי?

ירדנעע1

New member
דעתי

א' משחק ברגשות שלך,אולי אפילו של עוד 1000 בנות. ב' נשמע סבבה,אבל תחשבי,את באמת אוהבת אותו?האם מה שהרס לכם את הקשר בפעם הראשונה יכול לחזור? הוא שהתחיל איתך והידיד שלך-זה הכל עניין של מה את מרגישה אליהם

0miss love0

New member
חייבים לצאת עם אחד כמו א' כדי לדעת להעריך

את הטובים יותר בעתיד. ככה אני מאמינה לפחות. וכרגע, היא לא תצליח לשכוח אותו עד שהיא לא תתנסה...לדעתי,לפחות

k l i p s

New member
סמיילית!!!

סמיילית אני אוהבת אותך כלכך ומתגעגעת אליך!!!!!!!......נראה לי שאת מכירה את הסיפור יותר טוב ממני...חחחח.....טוב ...אז יש את ע....שאת יודעת על מי אני מדברת יש את י ויש עכשיו פתאום את זה שהייתי דלוקה עליו כל שנה שעברה ....האידור הזה ...היית מאמינה ?????

וואלה???../images/Emo48.gif

מה תעשי עם י'? (ב') ומה תעשי עם אידור??? אהה! ו... גברת ניסים חוזרת אליכם! שנה טובה!

mayy6

New member
חחח אני חייבת לציין שהצלחת לבלבל את עצמך וגם

את האחרים. אוקי,אני אגיד את דעתי לפי מה שהבנתי מההודעה הראשונה שלך. עכשיו, למה לכל הרוחות את מבלבלת את עצמך ככה? הבן הזה (זה עם הקנאה עם האקסית) אני לא הייתי סומכת עליו, מה זה צריך להיות כל השטויות האלה?! הוא חזר לחברה שלו מקנאה, הוא לא התקשר אליך שבועיים כי הוא רצה לראות אם הוא באמת רוצה אותך, תקשיבי, את לא חייבת להסכים איתי אבל זה לא נשמע לי טוב בכלל, בכלל בכלל, הוא נשמע לי כאילו הוא מסובב אותך על האצבע הקטנה שלו, מה זה השטויות האלה לא להתקשר שבועיים כדי לבחון את הרגשות שלו?! עכשיו הידיד שלך, זה תמיד חמוד וסבבה שיש את הידידים (שהם לא בעצם רוצים להיות רק ידידים) אבל זה כבר תלוי לגבי איך שאת מרגישה כלפיו, אולי הוא לא מעניין אותך חוץ מלהיות ידיד? זה שבנים באים לקראתך לא אומר שאת חייבת להסכים לכל הצעה, זה גורם לך לבאלגן בראש. ובקשר לאקס שלך לא הבנתי איך כשיש לכם חודשיים נוצר מצב שאת יוצאת עם ההוא, ואם יש לך בעיות איתו ואת אומרת לו ואת רואה שאין ממש עם מי לדבר והוא לא עושה מאמצים בשבילך ואת כן בשבילו אז יש כאן בעיה. תחשבי על זה, את מי את רוצה, עם כיף לך, זוגיות זה לא סתם, אתם צריכים לבוא אחד לקראת השני באותה מידה לא משנה עם מי! והראשון הזה שלא מתקשר אליך שבועיים לא יודעת אין לי תחושה טובה לגביו, זה נשמע לי תירוצים כל הזמןןןן. אבל תקשיבי, זאת רק דעה. בסופו של דבר, הדעה שלך וההחלטה שלך היא זו שתשנה. באמת תנסי לעשות סדר בראש, תבחני שוב את המצב שלך היום, תחשבי עם מי טוב לך. כמו שהבנתי את שלושתם את מכירה טוב מאוד, ומה הקשר לצאת עם בנים אחרים עכשיו? כי אני הבנתי שאת מבולבלת משלושה, אז עכשיו את רוצה להוסיף על עצמך עוד? זאת דעתי.כן כן.

0miss love0

New member
מאוד פשוט:

הולכים עם הלב. את רוצה לדעת עם זה שיצאת איתו עוד. יכול להיות שזה טעות, יכול להיות שאת תפגעי. אבל אם לא תנסי-לא תדעי. את תמיד תרגישי שפספסת משהו, שיכל כן להיות משהו יפה שלא היה. לאקס את לא צריכה לחזור. הייתם חודשיים ביחד וזה לא הלך, אני לא מאמינה שממש הספקת לאהוב אותו(עובדה שהוא יצא לך מהראש דיי מהר). אם לא הלך בפעם הראשונה,לא ילך גם בפעם השנייה. האקס רוצה לחזור אלייך כי אין לו מישהי אחרת,והוא רגיל לחברה. הוא יתרגל לחיי הרווקות דיי מהר,אני מבטיחה לך. לגבי הידיד,את באמת רוצה להרוס את הידידות שלך איתו כי הוא אוהב אותך? ידידים בדרך כלל מסוגלים להתאהב בידידות שלהם, אבל לבנות יש בעיה להתאהב בידידים שלהם. יש אצל בנות הפרדה דיי ברורה בין ידיד לחבר. בקיצור,תלכי אחרי הלב שלך. וממה שהבנתי, זה אותו אחד שיצאת איתו. בהצלחה:]

הדרוש29

New member
תראי

אני חושבת, שאת בעצמך לא יודעת מה את רוצה מעצמך, ונראה לי שגם ציינת זאת בתגובה. לדעתי, עלייך לקחת פסק זמן ולהיות לבד! לפחות חודשים כדי לסדר לך את הראש, כי בעצם את לא חייבת לקבל כל הצעה. וגם לא חייבת להיות עם מישהו שאת לא אוהבת. ותמיד תזכרי "דלוקה" זה לא אוהבת!

k l i p s

New member
תודה רבה לכם

תודה רבה לכם. באמת עזרתם לי מאוד . אבל החיים שלי הם פשוט סידרה בטלוויזיה ,אין רגע של מנוחה. כל הזמן קורים דברים. עם זה שיצאתי איתו הספקתי לריב ולהשלים והיום הוא רוצה להגיד לי סוף סוף מה הוא רוצה מהקשר שלנו. ידיד שלי סוף סוף ירד מזה והבין שהוא לא באמת אוהב אותי אלא כל זה היה בגלל שהיינו מאוד קרובים בתקופה האחרונה. האקס שלי מבחינתי הוא בכלל לא אופציה עכשיו, כי הבנתי שהוא ממש לא מתאים לי מהרבה סיבות . עכשיו יש לי בעיה קצת שונה ...אני יכתוב עליה יותר מאוחר כי יש מצב שהיום בערב אני ידע בדיוק איפה אני עומדת ...תודה לכולכם!!!

למעלה