בעיה קשה

gibli1

New member
בעיה קשה

אתמול נסעתי אם הטרקטורון(L400) וכל פעם שאימצתי אותו קצת התחילו להשפריץ לי מים דרך הפקק מילוי מישהו יודע למה מה זה ואיך מתקנים . חבר אמר לי שצריך כנראה נקז אוויר או משהו כזה יכול להיות?

kachlon haim

New member
?

מה זאת אומרת השפריץ ?המנוע רתח או סתם לחץ מים .. תיתכן בעייה במשאבת מים או במאוורר או לפעמים סתם פקק לא תקין .

gibli1

New member
לא המנוע לא רתח אחרי איזה10דקות רכיבה כנראה..

והפקק תקין יש שם כמו שני פקקים ולי זה נראה יותר כמו אוויר באמת אחרי שסיימתי את הנסיעה המיכל היה ריק ואחרי איזה 10 דקות שהטרקטורון עמד פתאום המיכל ניהיה מלא מעל המקסימום מישהו יודע איך מנקזים אוויר מהמערכת של הראדיטור?

kachlon haim

New member
nn

יש פקק חיצוני ופקק פנימי הפוך אל תוך המיכל . התייעצתי עם מכונאי שביקש לעשות כך .. להניע את הכלי ולפתוח את המיכל עיבוי ואת פקק הראדיאטור העליון ואז למלא מים ( ירוקים ) עד למקסימום . לתת מעט גז ולמלא שוב , בכל פעם שתיתן גז המים יירדו מעט וייכנסו למערכת הסגורה , לאחר שלא יורדים מים נוספים לסגור את הרדיאטור קודם , לתת שוב גז ולסגור מיכל עיבוי . האוויר במערכת ייצא בצורה טבעית בסירקולציה של המים , משאבת המים תדחוף מים במהירות ולכן בכל פעם יירדו מים ואתה תמלא שוב . לחזור על בדיקת מים לאחר נסיעה של חצי שעה לערך ולמלא שוב באותו האופן במידה וחסר . אם עדיין העסק לא עוזר ,.. נבדוק משהו נוסף אגב תבדוק שאין נזילות מים , צבע שמן תקין ללא מים , וצבע המים נקי ללא שמן ..

סמגד1

New member
תגובה לגיבלי

לא משנה תגיע לטיולים שלנו נכיר אותך מאפה אתה מאיזה אזור?

gibli1

New member
אני מאזור הצפון באזור המושבים ליד עתלית....

אני מאזור המושבים ליד בין זכרון יעקב לעתלית

gibli1

New member
חבר'ה דחוף!!

ניקזתי אוויר מהמערכת דרך הבורג ניקוז בראש מנוע. עכשיו הוא ממשיך להשפריץ מים כשמאמצים אותו אבל המיכל שהוא משפרץ ממנו מים זה המיכל הקטן שנמצא בצד שמאל ליד הרגל ולי זה נראה כמו מיכל עודפים אז אני לא מבין בכלל מה הולך פה ולמה הוא משפריץ

ATV GIRL

New member
אני באמת לא כל כך מבינה בבעיות מכניות אבל...

נראה לי שאין לך ברירה אלא ללכת למוסך לפני שעוד משהו יקרה..

gibli1

New member
טוב חבר'ה החלטתי....

החלטתי שאני באמת יקח אותו למוסך מאשר לנסות לתקן ולהרוס בעצמי אבל מישהו יודע מה הבעיה.?

gibli1

New member
צודקת והיום באמת לקחתי אותו למוסך ו...

היום לקחתי אותו למוסך וכנראה שהאטם ראש שרוף

למעלה