בעיה קשה....

בעיה קשה....

יש לי משקפיים במספר 3.5- ב-2 העיניים ואני משתוקק כבר מעל שנה לעשות ניתוח להסרת משקפיים. הלכתי כבר די מזמן ל-2 מרפאות שונות ועשיתי בשניהם את הבדיקה הנדרשת על מנת לדעת איזה טיפול הכי מתאים לי - בשניהם יצא לי שזה הטיפול הסטנדרטי שמתאים לרוב האנשים (לא זוכר בדיוק את הפרטים). העניין הוא כזה, מאז ומתמיד לא יכולתי לגעת בריסים/בעיניים ולכן מעולם לא שמתי עדשות. ידוע לי שבזמן הניתוח שמים משהו על העיניים דומה לקליפסים על מנת שיוחזקו הריסים למנוע מצמוץ שעלול לפגום בתהליך או בעין. העניין הוא שאני לא מסוגל שייגעו לי בריסים (וגם אני לא יכול) וזה די הכרחי למען הניתוח. ניסיתי להתאמן על זה קצת בבית וזה מאוד קשה לי - אני פשוט לא יכול. אני די מיואש כבר מכל העניין ולא יודע מה לעשות... אשמח לעצות... תודה...

לא בטוח שיש בעיה

אכן בזמן הניתוח שמים מפסק עפעפיים שנועד לפתוח את מפתח העין ולמנוע מיצמוץ תוך כדי ניתוח. לפני ששמים את המפסק מטפטפים טיפות של חומר הרדמה מקומי. מפסק העפעפיים נותן תחושה של לחץ ומעט חוסר נוחות בתחילה אך אינו מהווה בעיה. עד היום לא נתקלתי בבעיה עם מפסק העפעפיים. הרשה לי להזמין אותך לבדיקת התאמה כדי לקבל ייעוץ אישי והתיחסות ממשית לרגישות בעפעפיים. לרשותך תמיד

ברשותך, שאלה קטנה נוספת...

ששמים את טיפות העיניים להרדמה מקומית, האם לאחר מכן איני רואה כלום? מכיוון שאם כך הדבר יכול להקל עליי בבעיה שלי עם הנגיעה בריסים כי אם אני לא רואה את זה אז זה פחות מפריע (עדיין קשה אבל פחות).

הרדמה מקומית

הטיפות להרדמה מקומית מטרתן למנוע כאבים. הן לא משפיעות על הראיה. יחד עם זאת אני לא חושב שתהיה בעיה מפני שברוב המקרים די מסונוורים בזמן הטיפול. לרשותך תמיד

למעלה