בעיה קשה..

קומיקס

New member
בעיה קשה..

אני ילד דיי צעיר וביום שישי ניסיתי בפעם הראשונה גראס בבאנג, הפלתי 5 ראשים ברצף ואחרי דקה התפחלצתי וזה היה ממש ממש מפחיד התחלתי ליקפוץ ולרוץ בלי הפסקה ואמרו לי 3 שעות וזה יעבור, ואחריי 5 שעות בערך הלכתי לישון, ישנתי בערך 12 שעות הייתי ממש מסטול וגם אחריי שקמתי המצב שלי היה ממש גרוע הייתי ממש בסוטול ועכשיו שכבר יום שני עדיין השרירים שלי תפוסים ואמרו לי שזה קשור. לדעתכם זה בעיה אצלי בגוף או שפשוט הגראס לא נקי או משהו כי לא ניראה לי שזה נורמלי להיות מסטול יומיים וחצי. מה שבטוח אני בחיים לא נוגע יותר בסמים בעעע.

קומיקס,האמת.????

בגילך אתה ממש לא צריך לגעת בזה... וטוב שאתה מודע לזה,וחבל שלא שאלת לפני שהשתמשת... אתה מבין,זו לא רק הטעות שלך,זו טעות נפוצה מאוד,אנשים חושבים שהם יודעים הכל,וחושבים שהם עמידים להכל,אבל זה לא נכון... וצריך לדעת לאן אתה מכניס את עצמך,לפני שאתה נכנס,כדי שתדע יותר טוב אם כבר נכנסת,איך להתמודד... מצד אחד מכעיס אותי לשמוע שאתה בן 14 ועישנת גראס,כי זה כל כך רחוק ממך,מצד שני אני שמחה שההתנסות הזו לימדה אותך שיעור חשוב לחיים.. אל תעשה שטויות טוב? יום כתום

קומיקס

New member
ברור..

חחח ברור שאני לא יעשה את זה שוב ורק שתידעי שלפחות איפה שאני גר בב"ש ישנם מלא ילדים ואף קטנים מימני שמעשנים גראס ואפילו לוקחים טריפים במסיבות.

עצוב לי לשמוע שילדים קטנים לוקחים

טריפים או שאחטות או אקסטות או וואט אוור... אתם רואים,אולי בשביל זה כדאי באמת לעשות לגליזציה,ככה יהיה פיקוח,ילדים לא יוכלו לקנות בחנויות או בבתי מרקחת בלי תעודת זהות שתראה את גילם האמיתי,ומי לעזאזל יקנה בשביל ילדים סמים בבית מרקחת???? ממש חבל לי לשמוע שילד קטן הולך לדפוק את הראש שלו בגיל כל כך צעיר.. קומיקס,אני שמחה שאתה לפחות תפסת שכל... תהיה ילד טוב הא... יום כתום

אני בת 16 ו...

אני מעשנת, אני לא רואה בזה שומדבר רע, למרות שהייתי יותר מרוצה מעצמי אם הייתי מתחילה עוד שנתיים, אבל כבר התחלתי, ואני לא אפסיק עכשיו... אני באמת מתחרטת שהתחלתי עם זה בגיל הזה, אבל אין מה לעשות...

תשמעי חמודה,ההבדל ביני לבינך

הוא כמה שנים של התפתחות פיזיולוגית ושיכלית ונפשית. וזה הבדל גדול...ובגילך,מה לעשות,עדיין לא סיימת את ההתפתחות,וגראס לא מועיל לך..חוץ מזה שלא ממש מומלץ לעשן בזמן לימודים,בטח לא את כשאת לפני בחינות.. חוץ מזה,אם את מצטערת,למה את לא מפסיקה ודי? יום כתום,

כי כבר התחלתי

ואין לי עצבים עכשיו להפסיק... אני מתחרטת שהתחלתי כ"כ מוקדם, הייתי הרבה יותר מרוצה אם הייתי מתחילה עוד שנתיים. אבל אין כבר מה לעשות. ואני ממש לא מעשנת בזמן הלימודים, פעם הייתי מעשנת כל יום 3 פעמים ביום. אבל הפחתתי לגמרי, אני מעשנת עכשיו רק בסופי שבוע.

pazro

New member
אז את מעשנת כי אומרים לך לא

זו הסיבה הכי מפגרת שיכולה להיות כדי להזיק לאצמך

שירן,התשובה שלך לא לעניין...

אז מה אם כבר התחלת,זה אומר שאי אפשר להפסיק? לא ,זה אומר שאת לא רוצה להפסיק. אין לך עצבים להפסיק? זה גם לא תשובה ,חמודה, ואם יש בך איזושהיא חרטה,את יכולה להפסיק,אני יודעת שזה ממש לא קשה,בטח לא לבחורה צעירה שלא "טחנה" את זה במשך שנים על גבי שנים. ושוב,בגלל שאת כל כך צעירה,המלצה אישית שלי אלייך,להפסיק עכשיו,לגדול קצת,ואז לחשוב אם זו דרך שטובה בשבילך,כמובן אחרי שתדעי את המינוסים (את יודעת,אין רק פלוסים,לכל דבר יש שני צדדים...) . מקווה שתהיי יותר מרוצה,כשתפסיקי...אנחנו יודעים שגראס לא ממכר,בטח לא פיזית...פסיכולוגית זה עובד יופי... יום כתום,

טוב חשבתי שזה פורום ש..

אפשר יהיה לדבר פה בסבבה, אבל אני רואה שלא.. את ההטפות האלה אני מקבלת מספיק מההורים שלי, אני לא צריכה גם אותכם על הראש שלי... אז אני חושבת שאני ייפרד מהפורום הזה. שיהיה לכם יום טוב.

חבל שאת נוטשת...

זה שמגיבים על דברים שאת כותבת לא אומר שאנחנו ההורים שלך,ואפח´ד פה לא מנסה להיות אמא או אבא שלך,וואלה,אני לא אימצתי אותך ואני גם לא רוצה לאמץ אותך,אבל אנחנו באים מנקודת מבט קצת יותר בוגרת משלך,ועם נסיון קצת יותר טוב (או רע,תלוי איך מסתכלים על זה) משלך,ובסך הכל רוצים את טובתך,לא את רעתך. קחי את זה לתשומת ליבך. יום כתום,

אולי אני רק בת 16

אבל תאמיני לי, שעברתי הרבה מאוד בחיים שלי, וזה מעצבן שאת יעני מסתכלת עליי מלמעלה ואומרת לי שאת מדברת אליי "מנקודת מבט יותר בוגרת". חשבתי שאני אוכל לבקר בפורום הזה בסבבה, להנות קצת, אבל אני רק מתרגזת כשאני נכנסת לכאן.

אז אני אחזור ואומר-

כי כנראה לא הבנת- זה שעברת הרבה בחיים שלך,ואני לא מזלזלת בך,לא אומר שאת בוגרת ושאת מבינה איזה נזק את מסוגלת לגרום לעצמך וחבל. את מוזמנת לפורום הזה,ואת מוזמנת להביע את דעותייך בדיוק כמו שאני מוזמנת להביע את דעותיי בנוגע להודעות שלך. ואגב,פה,את רק יכולה ללמוד,ואנחנו יכולים לפתוח לך את העיניים להרבה דברים שלא ידעת,אז תישארי...להפסיד לא תפסידי.. יום כתום,

למעלה