בעיה קשה !!

• פותח הנושא slug
  • פורסם בתאריך

slug

New member
בעיה קשה !!

היי יש לי אק' 40 ליטר, צמחיה, אוכלוסיה - גופים, סייפנים, פלקו . פילטר חיצוני ביולוגי + מערכת CO2 של טטרה (חדשה). אבני לבה וכו'... טמ"פ מים של כ- 25-26 מעלות הגופיות שלי בהריון אבל כל שבועיים בערך אחת שוקעת לתחתית האק' ומתה, זה לא קורה לזכרים ולא לאף דג אחר ... מישהו מכיר את התופעה ? מישהו יכול לעזור ?

dz108

New member
40 ליטר?

כמה דגים יש בפנים? למה CO2? יש הרבה צמחיה? איזה פילטר בדיוק....?

slug

New member
תשובות

2 סייפנים 6 גופים 2 פלקו ו2 קורידורס. יש די הרבה צמחיה (ועוד גדלה) יש מערכת C02 של טטרה (ואין הרעלת C02) הפילטר הוא פילטר ביולוגי עם מצע סינון (פרלון) בתחתית והוא עושה את העבודה, משאבה של JEBO 300 ליטר לשעה ... זה לא מיימת וכמה חברה אמרו לי שנראה להם שזה פשוט בעיית הריון ... מה אתם חושבים ?

ganjaman stound

New member
נשמע קצת מוזר

מפני שאני מאמין שאם היתה לך בעיה כל שהיא במים הסייפנים היו יותר רגישים לכך למרות זאת העובדה שהן בהריון (אם אתה בטוח שהן בהריון וזו לא מיימת) עושה אותן יותר רגישות מהזכרים השערה אחת יכולה להיות שאתה מאכיל אותן יותר מדי כך שהקיבה שלהן יוצרת לחץ (ניתן להבחנה אם אתה רואה כתמי דם פנימיים או ורידים ברורים באיזור הבטן) השערה שניה יכולה להיות - תנאי המים (אך שוב הייתי מאמין שזה ישפיע קודם על הסייפנים) בכל מקרה עקב הזרקת CO2 הייתי בודק את רמת ה-PH וה-BUFFER יכול להיות שהשינויים בין מצב תאורה לחוסר תאורה בין יום ללילה הוא קיצוני מדי בשבילהן אומנם אילו רק השערות אך שווה בדיקה ושיהיה בהצלחה

למעלה