בעיה קשה

liron1985

New member
בעיה קשה

לי ולהורים שלי יש בעיה קטנה או גדולה תלוי איך מסתכלים עליה אני בחור בן 18 שקיבל רישון לא מזמן לפני מספר חודשיים ההורים שלי עברו לדירה יוקרתית מאוד באחד הישובים היותר יוקרתיים באזור המרכז ולכן היינו צריכים למכור את מכוניתנו ולקנות משהו יותר ישן ממש ישן וכעת אני רוצה לנהוג באוטו כמו שאר החברים שלי וההורים שלי אומרים לי שהם מעדיפים להשקיע את הכסף במשהו אחר וקנית אוטו חדש תיהיה אולי בעוד שנה(שאני יהיה כבר בצבא) מה עושים ואיך אפשר לדבר איתם על גיבוש רעיון משותף שיפתור את הבעיה בתודה לירון

faith2

New member
אני אגיד את זה במילים עדינות...

לירון, צר לי אם אני אפגע בך- אבל לדעתי אתה די אנוכי בעניין הזה. ההורים נאלצים לקצץ בהוצאות, זה לא שלא תהיה לך מכונית, תהיה אבל פחות טובה ממה שהייתה לכם. תבין המצב היום במדינה אינו טוב בכלל. ישראל במיתון, ואם הטוב הוא לקצץ בהוצאות מה רע? היית מעדיף שבשביל התאווה שלך למכונית חדשה ההורים יכנסו לחובות גדולים? גם אם לא הייתה מכונית בכלל כמה חודשים זה בסדר, אבל שעוד יש? תחשוב כמה ילדים עניים יש במדינה, לא מזמן שמענו על רז (שם בדוי) בידיעות אחרונות שכל רצונה הוא ללכת לפסטיגל....ואתה בוכה על מכונית?....

lboy2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

מייקי69

New member
מה הבעיה?

מהר למכור את הבית החדש, ולעבור לגור ב- 4 על 4 !!! פתרון פשוט וקל שכל הצדדים ישמחו לו.

עינת

New member
הלו לירון , שומע?

מה זה הפינוק הזה? קראת מה רותם כתבה לך שם? לא צריך להוסיף הרבה רק דבר אחד רוצה? נפלא זה לא בסדר העדיפויות של הוריך כרגע? הם כנראה יודעים מה הם עושים ואתה ? אולי תלך לעבוד קצת ואז תוכל לרכוש לך מכונית קטנה משלך? (כן , בטח לא חדשה אבל כזו שהשגת בזעת אפך ההרגשה הרבה יותר שווה)

למעלה