בעיה רצינית....הצילו

שריתצ

New member
בעיה רצינית....הצילו

אני עובדת במקום עבודה כבר 4 שנים יש לי שם חברה שאני עובדת איתה צמוד (תחילה היתה הבוסית שלי) ולאט לאט הפכנו לחברות הכי קרובות ניתן לציין שהיא עזרה לי מאוד בלתקשר תחילה עם הבוס כי לא תמיד אפשר היא מתחתנת השבוע ובקשה ממני לצלם כמה תמונות היום גיליתי שהיא וכל משפחתה ומשפחת בעלה מצפים ממני שאני יצלם את כל האירוע עכשיו יש לי ניסיון בצילום אבל לא אירועים וגם היתי בטוחה שאני באה בתור חברה הלחץ גובר וכן גם הציפיות ממני לצילומים טובים אני רותחת מזעם על היחס והלחץ הורג אותי מה לעשות עשיתי כבר את השיחה של תיאום ציפיות ...משפחתי אומרת לי להחליק את זה ויום שישי יעבור ולא כדאי לי להרוס את היחסים

קודם

כל תסבירי לה שאת לא צלמת מקצועית, ואת לא אחראית לאיכות התמונות. עדיין לא ממש הבנתי איך הגעת למצב הזה. מדוע לא הבהרת לה שאת לא צלמת מקצועית, ואת לא רוצה לעבוד בערב הזה עם כל המחוייבות שבעניין, אלא פשוט להתארח בתור חברה שלה. האם תתוגמלי על עבודתך? או שזו המתנה שלך במקום כסף? הרי הזמן שלך והעבודה שלך שווה כסף.

שריתצ

New member
בעיקרון......

חלק מהעבודה שלי הוא צילום אז אני לא יכולה להגיד שאני לא מבינה כלום פשוט אך פעם לא צילמתי חתונות למרות שאבא שלי צלם חתונות ואולי זה בגנים.......בכל מקרה היום התאמתתי איתה וניסיתי להבהיר שאם אני באה לצלם זה כמה צילומים בשביל הכיף לא משהו רציני זה מתנה אבל לא כולל הכסף אין לי בעיה שזה יהיה כמה צילומים אבל שלא יפתחו תיקוות היא עשתה את זה לאט תבואי כמה צילומים וזהו..........והיא חברה טובה אז אמרתי בסדר פתאום היום אני מגלה שהמשפחה של החתן והחתן בהיסטריה כי לא השגתי מצלמה מההורים שלי כל העניין הזה שהיא לא רצתה חתונה בכלל ועד שהיא הסכימה אז זה רק כמה אנשים ובבית כנסת ורק כיבוד קל ואופס פיתאום יש צלמת ואופס פיתאום יש אינומה אני לא יודעת אך לצאת מזה יפה מה שאני כן יודעת שאם אחד מהם יתחיל לבקש תבואי לפה ותבואי לשם אני יתפוצץ מעצבים

אני

גם הייתי מתעצבנת אם היו כופים עלי משהו שלא הסכמתי לו מעולם מלכתחילה. טוב שהתעמתת איתה. וטוב שהבהרת לה שאת מוכנה לצלם כמה צילומים בשביל הכייף. איך היא הגיבה?

למעלה