בעיה רצינית עם החתול

InbalAnnabellM

New member
בעיה רצינית עם החתול

יש לי חתול בן 10, מקסים ואהוב ביותר!
חזרתי היום מבית החולים עקב טיפול שאני מקבלת בגלל סרטן,
הטיפול הזה דורש ממני להיות בסוג של בידוד מאנשים וגם בעלי חיים.
אני צריכה להיות כמה שיותר רחוקה ממנו ל8 ימים,
הוא מאוד קשור אליי ומנסה כל הזמן להתקרב אליי ואני נאלצת להרחיק אותו בדרכים לא נעימות (קולות מפחידים ונענוע של חפצים בצורה מפחידה)
הקרבה אליי לו ולכן אני ממש מקפידה שלא יתקרב.
שובר לי את הלב לשמוע אותו בוכה לי מחוץ לדלת של החדר,
ואני גם מפחדת שהדרכים שאני מרחיקה אותו יצרו אצלו טראומה ממני,

מה לעשות? :(

Yukita

Active member
מנהל
האם אין חברים או משפחה

שיוכלו לארח את החתול אצלם ל8 ימים?
&nbsp
כך את תשמרי על בריאותך, וגם אם יהיה לו קצת קשה, הוא יקבל טיפול ותשומת לב. נכון שחתולים לא אוהבים מעברים, אבל זה סוג המקרים שאולי מצדיק שהות בת כמה ימים במקום אחר.
&nbsp
בלית ברירה אחרת, אל תדאגי יותר מדי. את חייבת לעמוד במה שנדרש כדי להבריא. גם אם הוא מילל וכו', הוא בסה"כ בביתו. אולי יש לכם אפשרות לסגור אותו בחדר אחד עם כל הדרוש לו? לא מדהים, אבל כך לא תפגעו לא הוא בך ולא את בו.

התמודדות עם חתול שחובה להפרידו מהבעלים

שלום,
אכן קשה להרחיק חתול שלא מבין למה ומה קרה פתאום.
אני מחזקת את התגובה של YUKITA מעליי - ניתן להעביר אותו לבן משפחה או חברים או אפילו לפנסיון חתולים לזמן הזה. הוא יקבל יחס ואת צרכיו הבסיסיים וכשתוכלי להתקרב אליו בשנית הוא לא יחשוש כיוון שלא תיווצר טראומה מהפחדות.
אם יש עוד אנשים בבית, כדאי לנסות להפרידו לחדר אחר ושהם יתנו את תשומת הלב הרצויה.
זה מאוד חשוב לבריאותך ולמערכת היחסים עם החתול.

החלמה מהירה,
ד"ר סיגל קרופניק, וטרינרית.

InbalAnnabellM

New member
תודה על המענה

לצערי הוא חתול שמעולם לא יצא מהבית ומעולם לא פגש חתולים אחרים.
הוא מאוד חששן ולא סומך על אנשים שזרים לו,
ואין שום דרך לשנע אותו
(אפילו לוטרינר אי אפשר לקחת אותו כי הוא נכנס ממש לפאניקה כשסוגרים אותו בכלוב או לוקחים אותו לאוטו גם מחוץ לכלוב)
יש עוד בני משפחה אבל הם לא בבית רוב היום,
אז כרגע אני מסתגרת בעיקר בחדר שלי, כשעליי לצאת (לאכול או לשירותים וכו' )אני סוגרת אותו בחדר אחר..
זה לא פיתרון אידאלי, הוא עדיין עומד מחוץ לדלת החדר שלי ומילל במשך שעות עד שהוא מתייאש והולך לישון..
עצוב לי ושובר לי את הלב :(
ואני מתגעגעת אליו נורא..
אבל מניחה שאין ברירה אחרת..
&nbsp
תודה על העזרה בכל מקרה..
&nbsp

למעלה