בעיה רצינית שאני לא יודע מה לעשות

בעיה רצינית שאני לא יודע מה לעשות

ששמעו לסיפור שלי פחות או יותר בגיל איזה 16 עברתי איזה תראומה נשלחתי לפסיכולוג בגיל בערך 17 הוא שלך אותי לפסיכיאטר ......... לא הייו הרבה פגישות 4-5 פגישות לא יותר קיצר בגלל אל לא גייסו אותי קבלתי פרופיל 21 נפשי יענו עכשיו זה יוכל להרוס לי תעתיד בעבודות וכול אלו ???? הפרופיל 21 נפשי .. כי זה ניראה לי שממש יעזור לי קיצר לא התגייסתי אני היום בגיל 20 עכשיו יש לי אפשר שאני רוצה להחליט עכשיו הוא ללכת לשירות לאומי לעשות שנה ..... (זה יעזור לי בעתיד עבודה ודברים כאילו )? עם לא יעזור זה יוכל לדפוק ? או שאני עכשיו ברגע זה יילך ללמוד -כי עם אני לא מתגייס אז לא כדאי שירות לאומי (שווה לללכת או לא יתרום כלום וחבל על השנה)וכדאי לי ישר ללכת ללמוד ואז ללמוד מקצוע וזהוא חבל להעביר תזמן בשירות לאומי מה אתם אומרים תעזרו לי בבקשה כי אני ממש תקוע בחיים

קודם כל שירות לאומי זה לא חבל

לתרום לחברה זה מעשה שכל אחד צריך לעשות - הוא לא בזבוז זמן בכלל פרופיל 21 ימנע ממך להתקבל לעבודות ממשלתיות ועבודות בתעשיות צבאיות וביטחוניות וכן בעבודות ביטחוניות במידה ויש לך רשיון נהיגה יכולים לזמן אותך למבחנים לבדוק כשירות, מעבר לכך הפרופיל הנפשי לא פוגע. ממילצה בחום כן ללכת ולהתנדב - אם לא במסגרת שירות לאומי אז בכל מסגרת אחרת.

אבל

אני שואל עם שירות לאומי עם זה דבר שיעזור לי בעתיד ........ במה זה יוכל לעזור שמעי אני לא השם שהצבא לא מגייס אותי מה אני השם אז מה בגיל 22 אני יעשה שירות לאומי אני רציתי לתרום ולהתגייס אבל עם לא גייסו אותי זה בעיה שלהם אני יעשה מה שבאמת ניראה לי נכון ולא היתרום למדינה שלא מתחשבת בכלל בכלל נהיגה עושים לי כבר בעיותת... אבל מה אפשר לעשות במצב הזה שקבלתי פרופיל אפשר איכשו שמשהו אבדוק אותי כי במקרה בדיוק בצבא עברתי איזה משבר זה לא שיש לי בעיות נפשיות זה משבר שעברתי בגלל זה קבלתי פרופיל כזה איך אני מתקן תפרופיל שיהיה נורמלי בלי שיעשו לי בעיות בעבדות בטחוניות וכול סוגי העבודות איך אני מתקן תבעיה עם הכול בסדר אצלי למי אני פונה

במה התנדבות יוכל לתרום לי

רציתי להתנדב לצבא אבל גם לא קבלו אותי . אז מה אני יעשה ושירות לאומי כבר אין לי זמן אני רוצה לדעת עם זה יעזור לי במשהו עם אני יעשה שירות לאומי וזה לא יעזור לי בכלום ולא יהיה לי מה לאכול אז מה עשיתי בזה אני ממש רציתי להתגייס אבל שירו לאומי רק עם זה באמת יעזור לי אני יהיה מוכן בלי קשר ללתרום כי אני לא בגיל 18

התפישה שלך היא שגויה

ולא אמרתי לך לשירות לאומי, אפשר להתנדב גם בלי שירות לאומי. התנדבות לא אמורה לסייע לך, אלא למי שאתה מתנדב עבורו חבל שאתה רואה את הדברים בצורה כזו אנוכית

אחי

אני לא רואה תדברים בצורה כזאות אנוכית פשוט אני רוצה לעשות צבא ולא התדבבות לא בא לי כולכך טוב על שירות לאומי מה עושים בכלל בשירות לאומיי הזה אני לא יודע אבל בא לי מדים וזה.. זה הרבה יותר יעזור לי ..בלי קשר ליסע ליי... איזה תנאים אני יקבל עם אני יתגייס 3 שנים או שירות לאומי שנה אחת מה האבדלים ? אמרו ששנתיים שירות לאומי זה כמו 3 שנים צבא ... ולא מתאים לי לעשות 2 שנים כי פעם אני לא בגיל המתאים ...

אחותי

אם אתה רוצה להתגייס פנה למדור מתנדבים בצהל ובקש להתנדב, שירות לאומי = שירות צבאי באזרחות אני עדיין לא מבינה מה אתה רוצה...

אל תדאג.

אין סבה שזה יפגע בעתיד שלך. תוכיח את עצמך בחיים האזרחיים, והחומר הזה חסוי. בהצלחה!

למעלה