בעיה רצינית!

זואי zoey

New member
בעיה רצינית!

הכרתי בבריכה מישהו נחמד... הוא נדבק אליי כל הזמן עד שהמצאתי תרוץ ללכת... כל מקרה, הוא נתן לי את הפלאפון ואת האייסי שלו... בסדר... צרפתי אותו לרשימה שלי...(באותו יום) אחרי כמה זמן הוא התחיל לומר לי שהוא רוצה לצאת איתי (כבר!?!??!) זה הדבר היחיד שהייתי מסוגלת לומר לו לא. אחר כך הוא התחיל לומר לי שהוא אוהב אותי וביקש את הטלפון שלי בבית (אני אגיד לו לא?) אז נתתי את המספר... כל מקרה, הוא התחיל ממש להטריד אותי... זת'ומרת, הוא לא מנסה לעשות את זה, הוא נחמד והכל אבל אני פשוט לא אוהבת את הכוון למרות שהוא יודע שאנחנו רק ידידים ... אני פשוט לא אוהבת שהוא מתקשר או רוצה שאני אבוא אליו או אפגש איתו.. בסך הכחל אני לא מכירה אותו, והוא גם לא ממש הטיפוס שלי, הוא גדול ממני בשנה, ואני לא חושבת שאני רוצה את זה....זת'ומרת, אני בטוחה. מה לעשות? אם אומר לו שאני לא רוצה איתו קשר כזה, הוא יעלב מאוד. אבל מצד שני אני לא רוצה... מה לעשות? איך להגיד? בכלל, להגיד!??!!? (דרך אגב אני בת 12... הוא בן 13, וחוץ מי זה שאמא ואבא שלי לא רוצים שאני אהיה בקשר איתו, אני לא רוצה.. )

Lir האחת

New member
אני מבינה אותך

זה מצב לא הכי נעים.. אבל גם לא סוף העולם. אם תגידי לו שאת לא מעוניינת בקשר איתו, נכון..הוא עשוי בהחלט להיעלב אבל בסופו של דבר, זה יעבור לו
ואת לא תצטרכי לעשות משהו שאת לא מעוניינת בו.

חשוב שתקראי

לדעתי את נכנסת כרגע לגיל מאד קריטי ובשנים הקרובות והלא כל-כך קרובות יקרו לך הרבה מצבים שבהם תצטרכו להגיד לא, גם אם תהיי בטוחה שאת תעליבי מישהו, במיוחד בזוגיות חשוב מאד לשמור על עצמך ולא לאבד את עצמך בקשר או בנסיון להיות נחמדה, תזכרי את זה להבא, אם את לא מאמינה במשהו או לא רוצה משהו תגידי לא ולא משנה כמה הצד השני יפגע או יעלב, בסופו של דבר את תפגעי הרבה יותר אם לא תעשי מה שאת רואה לנכון.

זואי zoey

New member
אני יודעת...אבל...

אבל אני פשוט לא יודעת איך לומר לו את זה בצורה הכי פחות פוגעת, זאת שהוא הכי יבין... דרך אגב, זה נראה לי אהיה יותר קשה ממה שזה... הוא סיפר עליי לאחותו ולבת דודה שלו, והיא הזמינה אותי אליה עם אני רוצה (היא גרה בראשון!) הוא קנה לי עגילים, וניסיתי לשכנע אותו להחזיר אותם לחנות, ובסוף הוא החזיר (למזלי...) אני מנוייה לבריכה הזאת שנפגשנו בה (זה כמו קאנטרי קלאב , אבל כל העיר (כמעט) מנוייה לה, אז אני לא כזו מיוחדת, אבל משלמים עלייה כל חודש וזה לא כזה מעט, אז ההורים שלי יחשבו שהם סתם עשו את המנוי (כי אני לא רוצה להתקל בו שוב, זה יהיה חוץ ממביך, גם קצת עצוב (עם זה יקרה אחרי שאומר לו.. ואם זה לפני הוא פשוט ידבק אליי) ) ) החיים זה לא כמו מתמטיקה , זה לא מדע מדוייק, אבל מה הנוסחה שתגרום לו הכי פחות כאב (עצב, עלבון, השפלה... טוב נו אתם יודעים...) ולי פחות סיכויים להרגיש רע עם עצמי?

תנסי...

תנסי להגיד לו שהוא בחור נחמד וכל זה, אבל זה פשוט לא מתאים לך. כנות זה דבר חשוב, אני מקווה שהוא יבין ולא ידבר אלייך ,בכל מקרה, תהיי את עצמך ,זה עובד הכי טוב, חוץ מזה שאנשים לפעמים נפגעים זה חלק מהחיים אבל זה עובר, חוץ מזה שבגיל הזה ,זה יעבור מהר מאד, זה גיל שההורמונים מתחילים להשתולל ומנסים דברים אבל לא הכל מסתדר זה לקח חשוב לחיים.

למעלה