בעיה רצינית!

תומר125

New member
איזה שטויות!!

אתה מזה לא צודק...אני בחיים לא אבגוד בו ואני בטוח מאמין שהוא בחיים לא יבגוד בי..וחוץ מזה כן זה כן אםשרי אם רק מאמינים בזה. מה אתה מנסה להוריד מוטיבציה?או מה?

רסקול

New member
אלמוניקו, מחקר של שנים? והרי אתה בן 17

ורק לאחרונה התנסית במין אוראלי שלא מצא חן בעיניך. אתה מדבר עמו הומו בן 60, שיושב על הספסל בגן הציבורי עם שאר חבריו ה"ויאז'ות" ומקטר.

תומר125

New member
בעיה רצינית!

היי...יש לי בן זוג ואנחנו 7 חודש יחד ואנחנו מאוד מאוהבים ואוהבים אחד את השני מאוד!! יש לי בעיה..כשאנחנו מגיעים לקטע המיני אני לא מסוגל להיות כמוהו..ז"א הוא חרמן יותר ממני..אנחנו מאוד נהנים מסקס ז"א כשהוא מחדיר לי אבל כשזה מגיע הרגע שלי לעשות משהו לחרמן אותו או כל דבר איני מסוגל ואני לא יודע למה בגלל זה פניתי אליכם שתעזרו לי..מה עליי לעשות?זה אומר שאנחנו צריכים להיפרד בגלל שאנחנו לא מתאימים מינית?איני נמשך אליו?או שזה בגללי?אני צריך לעבוד על עצמי יותר..אנא ענו לבקשתי ועזרו לי כי קשה לי אם המצב הזה וזה מוביל להרבה מריבה ביני לבין הבן זוג שלי...

J a c k 2 0 0 1

New member
נסיון לעזרה

מוזר שאתה רושם - אני לא יודע למה. אתה לא יודע למה אתה לא מסוגל לענג אותו? אתה כן נמשך אליו? בא לך לגעת בו, לנשק אותו, להרגיש אותו? או שאתה שוכב ומחכה שזה יגמר? אתה הרי אומר שאתה מאוהב בו...אז אני משער שיש לך צורך לגעת בו לא? מה למשל הוא רוצה שתעשה לו ואתה לא "מסוגל"?

תומר125

New member
תשובה

הוא רוצה שאני יענג אותו בדיוק כמו שהוא מענג אותי..ואני יודע שזה ככה צריך להיות ואני מנסה ועושה הכל כדי לספק אותו ולענג אותו..הוא מבקש שאני ירד לו מאחורה ואני עושה את זה..שלפני זה אף פעם לא עשיתי את זה..אני לא יודע מה עליי לעשות?איך לגרום לו שהוא רק שלי ואך ורק שלי כשאנחנו נפגשים ובכל מצב שהוא לא משנה..אנא עזור לי...

Yuval Y

New member
"הוא רוצה שאני יענג אותו בדיוק כמו שהוא מענג"

נראה לי שכאן בעצם שורש הבעיה - כדאי לבן הזוג שלך להבין שכל אחד מתבטא בצורה שונה. אני מניח שבן הזוג שלך אוהב לעשות לך רימינג, ולענג אותך בכל מיני דרכים יצירתיות, ואתה עדיין לא מכיר את זה, או שלא מוכן כרגע. אתה לא אמור לעשות בדיוק את מה שהוא רוצה (אלא אם כן זה חלק מהמשחק המיני ביניכם), אלא את מה שאתה אוהב. מין הוא חלק מהנאה, לא איזו משימה שצריך לעמוד בה. לפי דעתי, בכדי לגרום לו להבין שהוא רק שלך, כדאי לך להבהיר לו מה אתה מרגיש, מה אתה מוכן לעשות וכדומה.

J a c k 2 0 0 1

New member
בדיוק.

אתהתעשה לו מה שאתה אוהב לעשות לגבר. אז לפעמים, משקיעים קצת ועושים קצת מעבר לשגרה. גם דברים שלא ממש אוהבים, אבל אתה אמור לעשות מה שמסב לך הנאה גם. חוץ מזה שלא ענית לשאלות שלי. אתה נמשך אליו באמת?? למה אתה לא מרגיש צורך לענג אותו? אתה סתם עצלן ופסיבי במיטה, או שפשוט אתה לא רוצה לעשות לו את זה? חסרים המון חלקים ב"פאזל" הזה. יש דברים שעדיין לא סיפרת...

J a c k 2 0 0 1

New member
ולאלמוניקו....אין קשר להומואים פה בכלל.

אלא לגברים כזן. גברים הם לא היו ולא יהיו יצורים נאמנים, כי זה לא בגנים שלהם. לא קשור לגיי\סטרייט. הכח להיות רק עם בן זוג אחד, ולהיות נאמן תלוי במערכת יחסים בין הזוג (לא משנה איזה - הומואים או סטרייטים.), בדינמיקה בינהם, במה שראו בבית, בתקשורת ועוד כמה גורמים. נכון, זה קשה להיות נאמן ומונוגמי. אבל אל תשכח שבניגוד לסטרייטים, להומואים רבים לא תהיה משפחה וילדים שיטפלו בהם כשיזדקנו, והיופי הנערי והצעיר יעלם גם, ולא יהיה כזה קל להזדיין כל היום ועם מי שרוצים, וגם זה לא תמיד ישאר ( הצורך להזדיין כל הזמן) ומה שישאר בסוף זה בן זוג חבר ונאמן שתוכל להזדקן איתו ושתטפלו אחד בשני לעת זקנה. אחד הדברים הכי נוראיים זה להשאר בודד, זקן. ותחשוב על זה.

תומר125

New member
ברור!!

ברור שאני נמשך אליו!!אני מת עליו אני מסוגל למות למענו..וברור שאני מרגיש צורך לענג אותו ותאמי לי שאני עושה הכל כדי שגם לא יהיה כיף..ואם לא אני אז מי כן יעשה לו את זה..ותאמין לי עשיתי דברים שלפני זה אף פעם לא עשיתי... ולגבי כולכם אני רק רציתי להגיד שלפי דעתי כולכם צודקים ואני פשוט חייב לדעת לעשות משהו וזאות השאלה מה אני יעשה..??!!ואלמוג תרגע אם התאוריות שלך למה כי זה הכי לא מעניין אותי.תודה רבה על העצה אבל אני לא חושב ככה...

Yuval Y

New member
למה עולה לי כאן תחושה לא נוחה..?

"אני מת עליו אני מסוגל למות למענו..וברור שאני מרגיש צורך לענג אות ותאמי לי שאני עושה הכל כדי שגם לא יהיה כיף" עד אתה באמת מעריך את עצמך, עד כמה אתה באמת עושה את מה שאתה עושה איתו בגלל שאתה נהנה לעשות זאת..? ואם כבר - האם אתה איתו כי אתה רוצה ואוהב אותו, או כי אתה חושש להיות לבד / לאבד אותו..?

Yuval Y

New member
ודבר נוסף...

אם אתה מרגיש צורך לענג אותו, מרגיש שאתה תלוי בו, מוכן לעשות הכל בשביל שיהיה מרוצה ואתה עושה זאת מתוך בחירה - זה בהחלט יכול להיות כיף. תזכור את 'השילוש הקדוש' - שפוי בטוח ובהסכמה.

רסקול

New member
זו באמת בעיה רצינית

כי אם חברך ישתעמם ממין אתך, מה יהיה בהמשך? זה לא קשור ל"יותר חרמן", זה קשור לרמה של פתיחות ולאופי, ככל הנראה. אבל אפשר ללמוד ולגוון. הגיוון הוא קריטי גם בחיים של הטרוסקסואלים. גם אני משתעמם מפרטנר שאין בו יצירתיות מינית. [ואני גם לא אוהב כל פעם לחדור ולגמור, בשלב מסויים זה משעמם אותי].

למעלה