בעיה רצינית

בעיה רצינית

יש לי בעיה ואני לא מצליח למצוא לה פתרון. אני קרניבור אמיתי וכשאני אומר אמיתי,אני מתכוון ללמעלה מ-20 ק"ג בשר בשבוע. אני מסוג האנשים שנכנסים למסעדה ומזמינים 2 או 3 מנות עיקריות(בשריות כמובן). יצא לי לאכול את כל סוגי הבשר האפשריים בארץ(וחלק גדול מהסוגים באירופה), מכיוון שאני לא סובל מעודף משקל,הרשיתי לעצמי לאכול והרבה וכיום אינני מצליח להתרגש מבשר. האם יש מקום כלשהוא או תבשיל כלשהוא שיצליחו להחזיר לי את ההתרגשות מבשר? אני מתגורר בצפון באיזור טבריה,אך מוכן להגיע לכל מקום למטרה זו. תודה

bigjack

New member
יש לי המלצה בשבילך

במושב רמות יש צימרים בשם "בטי בתי עץ", בעלה (נחי) מבשל ארוחה רצינית בכל יום שישי לכ-20 סועדים. אני פעם אכלתי שם בטיול ג'יפים והשתגענו מהכמות והאיכות וגם מהמבחר של הכל. ממליץ לך לחפש את הטלפון שלהם ולהזמין מקום. בין היתר יש לו שם בשר לבן, בשר יען, בשר תנין וכבש. בנוסף היו מנות ראשונות מעולות שלוו בלחם מרוקאי וגם קינוח בשפע. המחיר של הארוחה הוא קבוע וכולל את הכל, אם חבורה של ג'יפאים אניני טעם ורעבים התפוצצו אצלו אז אני מאמין שגם אתה תסופק

Master Stav

New member
המלצות

1. פונדק דני בבית יצחק .....שווה לבדוק את האוסובוקו שלו ( לא כשר ) 2. מאכליה של עופר בבנימינה - בשר ציד ....מבלשים את מה שתפס עופר השבוע ......( לא כשר ) 3.
החצר של סתיו ....ביום שמש ....בשרך כלל עולה עשן מהמנגל .......
( אבל השבוע ....אוספים פיטריות בנחל שופט

למעלה