בעיה רצינית...

Doll19

New member
בעיה רצינית...

שלום. לפני כחודש וקצת התחלתי להרגיש מאוד מאוד רע...שזה אומר... בחילות איומות...כאבים בקיבה...חוסר תאבון מוחלט וכדומה... לפני כמה ימים , לאחר שהרגשתי הקלה במצב ... גילו שיש לי חיידק בקיבה , הליקובקטר פלורי, ונתנו לי את הטיפול המשולש...שכולל...מוקסיפן,קלרידקס ואומפרדקס... ומאז שאני לוקחת את התרופות הנ"ל...אני כמו בנאדם מת... התחילו לי בחילות קשות,כאבי בטן,חולשה, ואני לא מסוגלת לאכול בשום אופן. אתמול בערב בגלל שאני מרגישה כל כך רע הלכתי למיון ושינו לי את הקלרידקס למטרוג´יל. שאלתי היא...האם יש מצב שאני אצא מכל זה ? אני סובלת מאוד. והאם ההרגשה הבלתי נסבלת קשורה לתרופות ? ומה אפשר עוד לעשות ? אני נואשת... אני בת 19 ולפי מה שאני מבינה החיידק תוקף את האוכלוסייה המבוגרת יותר. קראתי שהחיידק הזה גורם לסרטן קיבה ולמחלות לב... HELP תודה.

את מטופלת היטב

לאור כל התלונות שלך האבחון היה מתאים ומצאו הליקובקטר פילורי יש לטפל והטיפול המשולש הוא הטיפול הנכון- לשבוע ההחלפה לפלאגיל לאור תופעות הלואי סבירה וגם יעילה הייתי ממשיך עם הטיפול- ומצפה- שעם הסיום של האנטיביוטיקה ואומפרדקס תגישי להיות בריאה זו לא רק מחלה של מבוגרים עם העליה בגיל יש עלייה בשכיחות החיידק בילדים בני שנתיים בקנדה היתה נפיצות גבוהה יותר מ 50% (אסקימואים) הרבה בריאות

למעלה