בעיה רצינית!

ליאתגל

New member
בעיה רצינית!

אחי נמצא עכשיו בלוס אנגלס הוא עבר לשם מברוקלין לפני כמה שבובעות אז ככה לפני שהוא טס מהארץ שזה בפבואר הוא לא עשה ביטוח רפואי אז עכשיו הוא מצא מישהו בשם דיויד שילדס שהוא אמר לו שהוא עושה ביטוח רפואי ויש מספר שלו בארץ ודרך זה מתקשרים ובעצם הביטוח הזה עולה לא מעט כ-136 דולר לוחודש... אז בעצם רציתי לשאול מישהו מכיר אותו או שמע עליו?... או מה אפשר לעשות בעצם שהוא יעשה ביטוח אבל שלא יעלה לא כל כך הרבה... זאת באמת בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי... תודה רבה! ליאת

doronf65

New member
מנהל
קבלי קישור

תסתכלי באתר ותתקשרי אליהם. הרבה ישראלים עובדים איתם. הם מאוד זולים יחסית לביטוחים אמריקאיים, אבל יש להם את המחלות הישראליות האפייניות (מעבירים כסף אחרי הרבה זמן, וכו') ולכן האמריקאים לא אוהבים אותם. אבל סה"כ הם כנראה עושים את העבודה... בהצלחה דורון

ליאתגל

New member
איפה הקישור?

וגם זה מכסה אם למשל אחי בא לביקור בארץ ואני יודעת מה קורה לו משהו פה או צריך טיפול רפואי זה מכסה?

ליאתגל

New member
תודה ו-

עוד שאלה- רציתי לדעת אם אחי יכול לעשות ביטוח בחברה ישראלי כי אמא שלי טילפנה ואמרו לה שבגלל שהוא עבר את ה60 יום משהו כזה ולא עשה ביטוח אז אי אפשר.. אז יש חברה בארץ שיכולה לעשות ביטוח כזה והוא לא יצטרך לשלם סכום כזה?

doronf65

New member
מנהל
עע כמה שידוע לי - לא

הביטוח הישראלי הוא לתייר שיוצא וחוזר. אולי אפשר לעשות גם ביטוח כמו טיילים שמטיילים בעולם, לגבי זה אני לא יודע, אולי ה- 60 יום שאמרת מקלקלים. אדם שנמצא בארה"ב חודשים, הביטוח הישראלי לא תופס, אבל דייויד שילדס הוא בדיוק למקרה כזה של אחיך ואלפי ישראלים אחרים שחיים בארה"ב. בנושא המחיר: אנחנו בישראל חיים במין לוקסוס כזה שהמדינה מסבסדת. בארה"ב הביטוח מאוד יקר, והסכום שדיברת עליו הוא מאוד קטן באופן יחסי. זהו הביטוח הפופולרי ביותר לישראלים שחיים שם ומשלמים ביוטח בעצמם ולא דרך העבודה.תסמכי עליהם שאם היה משהו יותר זול היינו יודעים. תגידי לו שיעשה וזהו, חבל שיקרה לו משהו והוא יצטרך לשלם אלפי דולרים.

ליאתגל

New member
אני יודעת

שיחסית הסכון הזה נקרא דיי זול כי כל טיפול שם עולה כמה אלפי דולרים... אבל אם למשל הוא הולך לעבוד במקום כלשהו אז הם לא עושים לו ביטוח דרכם?... ואם אם הוא חוזר לארץ לביקור זה מכסה את זה? כי הוא ממשיך לשלם פה בארץ ביטוח רפואי מושלם... בכללית... אז אתה אומר שנגיד לו לעשות רק דרכו?... כי אמרו לוש אפשר לעשות דרך כלל משהו כזה היום אמא שלי ביררה ואמרו לה שיינסו לעשות משהו כך שאני יחכה עד מחר ואני יגד לך אם זה הסתדר אני מקווה שכן ואם לא אז אני יגד לאחי שיעשה את זה אין ברירה כי אם הוא היה עושה לפני שהוא יצא מהארץ אז היה עולה לו 40 דולר וזה בעצם קצת יותר מכפול... אז תודה לך!

doronf65

New member
מנהל
תשובות

1. אם הוא עובד במקום מסודר - בד"כ הם עשים ביטוח שנקרא "קבוצתי" וזה בד"כ טוב יותר וזול יותר כי הם משלמים את הרוב. 2. אם הוא חוזר לארץ הביטוח האמריקאי לא תופס. 3. אם הוא ימשיך לשלם בארץ אז בשנתיים הראשונות הוא מכוסה אם הוא חוזר, ואחכ אני לא בטוח כי יש חוקים חדשים ולגמרי לא מובנים. גם אם שואלים בבטוח לאומי הפקידים עונים כל אחד משהו אחר והחוק מנוסח מאוד לא ברור. 4. בקשר למשהו מטעם כלל - אז יש לי משהו להעביר לך במייל, זה שילוב של דייויד שילדס וכלל בתכנית חדשה. תני לי כתובת אימייל שלך ואשלח לך. דורון

ליאתגל

New member
אוקיי

זה בעצם ייקח זמן עד שהוא יוכל לעבוד כי הוא עכשיו עושה את כל הפרוצדורה של הניירות ולעבוד חוקי ותוך כמה חודשיםם משהו כזה יהיה לו את הניירות של זה וזה כמו אישור כזה זמי שהוא בתהליכים ויוכל לעבוד בכל מקום... אז לגבי העבודה אני ימסור לו ויגיד לו... התכוונתי שהוא חוזר לארץ למטרת ביקור לא להישאר... אם למשל אחרי שנתיים וחודש סתם דוגמא הוא חוזר וכל הזמן הזה היא שילם אז מה קורה?... אבל עזוב את הקטע של הארץ זה לא משנה כל כך כי בכוונתו להישאר שם וזה לא ממש בוער כמו הביטוח שם... הכתובת שלי- [email protected] מחכה שתשלח לי... תודה ברה לך על ההסבר ליאת!

דייויד שילד זו חברת ביטוח

ולא "מישהו בשם דייויד שילדס". הם שייכים לחברת הביטוח כלל ומבטחים ישראלים בארה"ב. הסכום שציינת מאוד נמוך יחסית לביטוח רפואי פרטי בארה"ב. הביטוח של דייויד שילד מכסה את אחיך גם בעת ביקורים בישראל.

ליאתגל

New member
תודה לשניכם על התשובות המפורטות!

דורון- קיבלתי את האימייל שלך תודה רבה לך! זה יעזור להבין כמה דברים.. אני יודעת שדיויד שילד זאת חברת ביטוח מן הסתם... פשוט את יודעת לפני שעושים משהו צריך לברר מידע על החברה כי אמרו לוש הם עובדים על ישראל ויש להם משרד פה נדמה לי.. אז פשוט רציתי לדעת אם זה נכון ומסתבר שכן וזה מאוד עוזר לי... אני יודעת שהסכון שציינתי הוא יחיסת מאוד נמוך אבל בהתחשב בזה שאחי לא יכול לעבוד בינתיים בגלל הניירות אז זה די מקשה כי המחייה שם מאוד לא זולה אז בגלל זה התעניינתי מה הכי טוב וכל מיני... אבל תודה רבה באמת עזרתם לי רבות במיוחד דורון! ליאת

למעלה