בעיה רצינית!

naor77

New member
בעיה רצינית!

אם יש לי ציון גבוה בפסיכומטרי, ואני רוצה להדריך באחד הקורסים, כמו זה של מכון שחר, אנקורי, קידום וכו, לאן אני פונה ?! אני פשוט מתקשר לטלפון שלהם ואומר להם `` שלום אני רוצה להיות מדריך אצלכם.`` ? או שיש דרך יותר נורמלית? אשמח לקבל תשובה ! (מנהל הפורום, אל תבקש ממני לשלוח לך אימייל עם קורות חיים בבקשה... ) B-() תודה מראש ! יום טוב!

סקרן...

New member
מדריך לא נראה לי שאתה מתאים להיות.

כששואלים שאלה, מצפים לתשובה, לא לרמזים, ל``בערך``, ל``יותר מ...``. כ``כ קשה לך לכתוב מספר בן שלוש ספרות? לא צריך להתבייש... אם אתה לא רוצה לומר - פשוט תגיד שאת לא מעוניין לומר ואל תשלח הודעות כמו הנ``ל.

naor77

New member
כששואלים שאלה מצפים לתשובה ?

לא ממש.. ניראה לי שיש שאלות ששואלים רק כדי לעצבן :)

סקרן...

New member
עם גישה כזאת אתה תהיה מדריך מצויין

... מה הקטע עם החשאיות והתשובות המתחכמות? אם קיבלת מעל 700, למה אתה ``מתבייש`` כ``כ בציונך? ושוב - אם אינך רוצה ``לחשוף`` אותו - פשוט תאמר (תכתוב...) זאת ותפסיק עם התגובות ה``מתחכמות``...

naor77

New member
:)

אם פעמיים שאלתי, ואם פעמיים עניתי תשובות מתחכמות, אז כן- אני לא רוצה לחשוף את הציון- לא צריך להיות מדריך כדי להבין את זה.

shady

New member
לא נכון

אני קיבלתי 142,142 ו-150(אנגלית) וזה היה 747, כך שזה לא נכון שאם הכל מעל 140 זה 753. אני מניח שהכל 140 זה בערך 730-735.

B.Shokor

New member
הצעה,

תתקשר אליהם למספר טלפון שמפרסמים אותו בעיתון ושמתחיל ב 1800, ותגיד להם: 1. ``שלום, אני יכול לדבר עם האחראי כל כח האדם בבקשה?`` ואם אמרו לך מה אתה צריך בדיוק, תגיד להם שאתה רוצה להיות מדריך אצלם ולמי אתה צריך לפנות?. 2. אפשרות שנייה שאתה יכול לכנס לאתר האינטרנט שלהם (תעשה חיפוש) ושלח להם מהאתר אימל. (אך עדיף יותר לעשות את זה דרך הטלפון). בהצלחה אחי ;)

psymaster

New member
טוב אז משהו אחר

ניתן להתקשר למספרים שמופיעים בעיתונות ולהסביר במה מדובר ואז הם יפנו לאנשים האחראים.

למעלה