בעיה!שאלה!!!

בעיה!שאלה!!!

היום עידכנתי ת'בלוג,ופתאום בטעות,הודגש לי 2 מילים בכחול עם קו למטה(כמו קישור)רק שאין לי מושג מה זה ואיך זה קרה! אתם יכולים לענות לי מה זה?איך זה קרה?(כשאני כותבת אני לא מסתכלת על המקלדת,אני מסתכלת על המסך ופתאום זה קרה)אתם יכולים אפילו להכנס לראות,ואז תגידו לי בבקשה...ותגידו לי איך עושים את זה טוב?? ועוד שאלה אחרת לגבי בלוגים,אם אני רוצה לתת קישור לרשומה אחרת,אבל שיהיה כתוב,נגיד"30... הבדיחות המצחיקות בעולם..."ואני רוצה שהכתוב הזה יעביר אותי היישר לרשומה,איך עושים את זה? תודה מראש!

De-Panther

New member
תשובות לגבי הכלים..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בבלוגים אפשר למצוא גם בשאלות הנפוצות או מה שזה לא יהיה או במאמרים
יש איפשהו אבל אני אענה בצורה ממוקדת כדי לעשות קישור: כותבים את מה שרוצים שיקשר... נניח "פ פנ פנת פנתר מדופלם" מעל לאיפה שכותבים יש אייקון של משהו שנראה כמו קשר או 8 שוכב... או מה שזה לא יהיה... מסמנים את מה שרוצים שיקשר לוחצים על הכפתור הוא מבקש כתובת שאליה הוא יקשר מכניסים את הכתובת כדי להדגיש משהו מסמנים אותו ולוחצים על אייקון עם האות B כדי לעשות קו מתחת למשהו מסמנים אותו ולוחצים על אייקון עם האות U כדי לעשות משהו נטוי מסמנים אותו ולוחצים על אייקון עם האות I ויש גם כפתורים כדי לצבוע ועוד כמה אפשרויות...

Veiltail

New member
לגבי השאלה הראשונה-תודה!לגבי השניה

לא הבנתה אותה נכון. לא עשיתי צבע והכל,לא יודעת על מה לחצתי אבל תוך שניה זה ניהיה לי כחול מודגש עם קו,(אני אפרוח זהב ד"א)אז מה ולמה זה? ואיך עושים את זה?(לא עשיתי את הצבע,הדגשה וקו,לחצתי על משהו ואין לי מושג מה,וזה עשה את זה!)

De-Panther

New member
רגע תני לי להבין...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

התוצאה של מה שעשית היא משהו שנראה בידיוק כמו קישור או שהוא נראה כמו קישור מודגש?? אני לא מכיר תופעה כזו

למעלה