בעיה\שאלה

Breaking Wave

New member
בעיה\שאלה

יש לי: 3 גופים של נרגילה 1 צנצנת 4 צינורות 2 גחלים 0 טבק 0.5 מטר נייר כסף 3 קיסמים 1 מצת שלא עובדת מה האפשרויות שלי? סתם נו, אני לא מצליחה לבנות נרגילה. הצנצנת לא מתאימה לאף אחד מהגופים, יש לכם רעיונות?

Breaking Wave

New member
כן. היא לא כזאת גדולה, אבל

כשהגוף נכנס הוא נשאר רופף מה שמוביל לבריחת אויר. ובכלל הנרגילה לא יציבה ככה. ניסיתי לשים שם נייר או משו אבל זה פשוט לא מתלבש טוב. יש לי ת'גוף של הצנצנת אבל הוא שחוק, הרוס, חלודה. ובלתי ניתן לשימוש.

Mass Hypnosis

New member
אוקיי,בתחתית הגוף יש גומי נכון?

עכשיו ממה שהבנתי הגומי לא מספיק עבה בגלל זה הוא רופף...קחי איזולירבנד ותלפפי סביב הגומי עד שהוא יהיה בעובי הרצוי,כך הוא לא יהיה רופף והכל יהיה תקין. בהצלחה.

מה שיש בתמונה

זה דבק חטיפות... תמיד בסרטים שחוטפים מישהו אז מדביקים לו ת'פה בדבק הזה... איזולירבנד זה דבק שמשתמשים בו לבידוד...בידוד של חוטי חשמל בעיקר הוא הרבה יותר דק,פחות עבה,ופחות רחב קיצר לכי לאיזה חנות טמבור ותבקשי איזולירבנד שחור או משהו..

JustThomas

New member
יש גם איזולרבנד ללא דבק,

רק גומי לבן שעוטף חזק. אם באמת לא בא לך לעבוד, תלכי לחנות הנרגילות הקרובה לביתך עם הגוף ותחפשי כד פשוט. זה לא יעלה יותר מ30 שקל. גם ככה את צריכה גחלים, לא?
ואפשרות ב' היא בחלט להשתמש באיזולרבנד, אפשר לנסות לשים קצת על הפיה של הכד, (שהפיה תהיה יותר צרה) והגוף ייכנס ויישב בלחץ של האיזולרבנד.

אממ לא כ"כ ממליץ עליו..

יש לי כזה בבית ובגלל המגע עם מים וכל מיני שטויות במיוחד אם אתה משתמש בו למשהו אחר חוץ מלעטוף ת'גומי מבפנים אז הוא ממש לא שווה כי הוא לא דביק כ"כ ובגלל זה לפעמים יש ממנו בריחות...והוא סתם מציק גם

פIלי

New member
"הוא הרבה יותר דק,פחות עבה"

גם יותר דק וגם פחות עבה?!?! אתה בטח צוחק עליי. איפה משיגים כזה?!

מה אתה צוחק..לא הבנת אותי

אני גם לא יודע בידיוק איך להסביר לך כשאמרתי שהוא יותר דק התכוונתי לזה שהדבק הוא בעומק סמ' לעומת 5 בדבק השני... וכשאמרתי פחות עבה התכוונתי לעובי של הדבק עצמו... עכשיו מבין?!?!?

lizard

New member
טייפ חבלה, משתמשים בזה בשביל..נו

חבלה
יש המון אנשים שיש להם תחביב ביזארי שכזה להיות מודבקים לקירות ותקרות. ראיתי פעם באתר כל מיני אנשים שמודבקים לתקרה....בטח זה ממומן ע"י היצרנים של הדבק הזה

קחי 50 ש"ח תקני אחת נורמלית ../images/Emo6.gif

ואם תהיי נחמדה למוכר תקבלי מצית מתנה...

למעלה