בעיה שאלתית..

lia 2 4

New member
בעיה שאלתית..../images/Emo4.gif

.. לפני הניתוח נורא סבלתי מצרבות, לאחר הניתוח הרגשתי כזאת הקלה- אפילו פעם אחת לא היתה צרבת! פתאום , אחרי הניפוח שעשיתי, התחלתי להרגיש שוב צרבות, לא באותה עוצמה כמו לפני אבל בכל זאת.. אוכלת מרקים , לבן, וסקי, שותה מיץ תפוזים.. ובזמן אחרון מרגישה בחילות למרות שאוכלת כמות קטנה ולא מקיאה. האם זה מראה על בעיה כלשהי? מודאגת.. ליה ליה

RomiVais

New member
ליה יקרה, במפגש שהיה באיכילוב.....

חנה חזרה ואמרה שצרבות הן סימן לבעיה או פשוט סימן שצריך לבדוק מה לא בסדר. אני כמובן שלא מבינה בזה, אבל מציעה לך לגשת למרפאה ולוודא שהכל בסדר. חבל שתסבלי...... אל תדאגי - יהיה בסדר. אבל אל תתני לזה "לעבור לבד". תעדכני אותי בבקשה ושיהיה לך שבוע נפלא, רומי

באיה

New member
ליה, רומי צודקת

את צריכה לגשת לרופא לברר עם הטבעת לא זזה. ואפרופו סקי, לא ידעתי שסקי אוכלים. סקי משמש לגלישה על שלג שהעונה זה עתה החלה. זו קריצת העין במקום האייקון שלא עולה לי כרגע. באיה

lia 2 4

New member
איך יכול הליות? ממה זזה?!

אני כ"כ שומרת.. עוד לא הקאתי פעם אחת אפילו מאז הניתוח! אני מבינה שטבעת זזה מהלחץ , וחוץ מזה.. האם צרבת יכולה להצביע על תזוזה?! הרי צרבת זה בעצם יתר מיץ קיבה.. אני לא יודעת, התבלבתי.. אם כן צריך לעשות שוב צילום? הרי רק לפני שבוע עשיתי ניפח! כבר זזה? חוץ מזה הבחילות יכולות להיות מחוסר המוגלובין.. אני לא יודעת איך אפשר לבדוק ממה בדיוק הצרבת, הרי גם גסטרוסקופיה אי אפשר לעשות! מה עושים? אני לא אוכלת מטוגן ולא חריף- כל מה שגרם לי לצרבת לפני.. אותי מיץ תפוזים? אני אנסה לשנות אוכל נראה מה יהיה.. וחוץ מזה- נורא קרררררררררררר!!!:)))))))))))

באיה

New member
ליה, אל תבהלי

זו פשוט השארה אחת מיני רבות. סליחה שהבהלתי אותך ללא קוונה. בכל זאת כדאי ללכת לרופא, לבדוק מה הסיבה, כי לא צריכה להיות צרבת, לאור המזון שאת אוכלת. שוב מבקשת
שלך באיה

ronnymp

New member
ליה .......... ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

מה הקשר בין צרבות , בחילות והמוגלובין
לא חושב שיש קשר בין הדברים .......

SARA120

New member
לאחר שתשללי בעיה רפואית

אני הייתי מציעה לוותר על מיץ תפוזים ולשתות במקום מיץ תפוחים...שווה לנסות.ובכלל פירות לא אחרי אוכל אלא לפני ולא לשתות עם האוכל,לי זה ממש עוזר.זהו להלילה-שרה

רוייקו

New member
צרבות ? יכולות להופיע מכמה סיבות

למשל... מחלת רפלוקס - קיימת לפני הניתוח או שיכולה להווצר אחרי הניתוח מזון שמתעכב בושט כיב קיבה כדאי לך להוועץ במנתח שלך. מה שלומך, חוץ מזה ? להשתמע רוייקו

רוייקו

New member
אויי.. חבל.. הוזעקתי חזרה לעבודה

וחזרתי שוב עכשיו
חבל !!! אולי מחר, אה ?! יאללה, סוף סוף לישון.

למעלה