בעיה שונה של בישנות

®¥splash¥©

New member
בעיה שונה של בישנות

מאז שהייתי קטן אני זוכר ת´צמי כאדם ביישן.. הייתי מתביש לבקש עיפרון או משהו.. אבל עם הזמצן והאנשים זה השתנה -אין לי בעיה ללכת לבקש ממישהו משהו או לשאול משהו, הבישנטות "לבשה" צורה אחרת-אני עכשיו פשוט ציני וכל דבר הוא בצחוק, ואני לעיתים רחוקות מתנהג ככה ממש ברצינות זה בעיה כי אנשים לא יודעים שאני-"ניתן לדיבור" ולא סתם כזה הכל בצחוק.. אני יודע שזה צריך לבוא ממני אבל זה בדיוק עוזר לי.כאילו אני יודע שזה שם אבל אין " דרך להשתמש בזה". אני ממש לא יודע ומבקש אולי ממי שהיה בישן בצורה כזאת או אחרת או מכיר אנשים ביישנים או שהיו ביישנים עצה או משהו תודה.

RoadKill

New member
אני לא ביישן

אבל אני ציני ולפעמים בגלל זה לא לוקחים אותי ברצינות

לא בדיוק הבנתי.אתה ביישן או ציני

או ששניהם?כי אולי הציניות עוזרת לך להרגיש יותר ביטחון עצמי.האיש

®¥splash¥©

New member
אני ביישן אבל..

זה הפך לזה שה-ציניות זה מין הסוואה כזאת..זה התפתך לציניות. בקיצוק-אני ביישן עם הסוואה של ציני

לך ספלאש,

ביישנות נמצאת אצל כל אחת ואחד מאיתנו וכל אחד משחרר אותה בדרכים שונות וצחוק זאת גם דרך אבל העניין לשלב ולדעת מתי הצחוק ומתי הרצינות ברגע שהקרח נשבר ביינך לבין מי שהתחלת לדבר איתו או איתה אז אתה יכול להיות פשוט עצמך ותמיד בכל מצב להיות אתה, ולאט לאט כשתרגיש קצת יותר חופשי אני בטוחה שזה קצת יעבור מנסיון אני בטוחה שיהיה בסדר חוקרת

®¥splash¥©

New member
עוד קצת פירוט

מאז שאני זוכר ת´צמי הייתי בן אדם ביישן הייתי מתביש לבקש כל דבר קטן מכל אחד כמעט עם הזמן והאנשים שפגשתי יצא ככה שהבישנות להשה צורה של ציניות וכל דבר זה-בצחוק, הבעיה עם זה שאנשים לא יודעים שאני ניתן לדיבור-שאפר לדבר איתי ברצינות ואני לא סתם הכול בצחוק-ואני גם יכול לדבר על דברים רצניים ולא סתם בצחוק.. זה גם יוצא ככה מישהו אמר משהו בכיתה או איפשהו כאני יושב עם חברים אז אני מגיב על משהו בנסיון להצחיק-ומה הרבה פעמים זה גם לא מצחיק-אני לא מנסה להצחיק זה פשוט ככה אני -זה כאילו בלי שליטה -אני לא יכול לא להגיב התגובה של הניסיון להצחיק פשוט "פורצת" ממני..ואני לא יכול להיות רציני אלא אם כן זה פשוט קורה לי ככה הרבה פעמים בליילה-12:00-2:00-אני מדבר יותר רציני..

מדהים!אתה ממש כמוני...אני עד היום

מאוד ביישן.אבל למדתי להיות רציניולא רק ציני.אבל זה קרה תוך כדי

®¥splash¥©

New member
כ?!-יש לי גם מקרים ש...

בהם אני רציני-ולא בצחוק שמתי לב לרוב זה בלילה כשאני עיף קצת -אבל עדין הכל ער אצלי

$ מעיין $

New member
אוי גם ידיד שלי כזה.....

גם הוא מן טיפוס כזה שמכל דבר הוא הופך אותו לצחוק ומנסה להצחיק, (הוא דיי טוב בזה).... אבל בגלל שאני מכירה אותו ממש מקרוב אז גם הוא יש לו את הגבולות שלו ויכול להיות רציני אבל לא כולם "מודעים" לזה... אני לא יודעת איך להסביר את זה אבל, מה שאני יכולה להגיד זה שאני מבינה אותך! אבל לא יודעת איך לעזור לך...

®¥splash¥©

New member
חבל שאין לך פתרון אבל...

זה נותן הרגשה טובה שמבינים מה אתה מרגיש ומכירים את זה בדיוק בדרך זו או אחרת...

ערפדונת

New member
../images/Emo70.gif

זה לא רע להיות ביישן או ציני אל תיקח בזה כחיסרון וכל אלה שלא ללוקחים אותך ברצינות תוכיח להם שאתה כן יכול להיות רציני!

®¥splash¥©

New member
זאת בעיה..

מיפני שכמה בודדים יודעים שאני יכול להיות רציני ונגיד יש סיתואציה שיושבים ומדברים אז יש שיחה אז אני מדבר רציני ולא בצחוק ואז מגיע מין מצב שאני מוצי איזה 2-3 משפטים כאלו דפוקים בציניות וזה די הורס את זה...(והבעיה שאני לא יכול פשוט לא להגיד זה מין בורח ממני)

אני הייתי פעם ביישן מאוד

ועכשיו אני הבנאדם הכי פתוח ולא ביישן, חברים שלי לא מאמינים שהייתי ביישן, מאז שאני התגברתי על זה אני מאמין שכל אחד יכול להתגבר ואני צוחק ולא מאמין שהייתי ככה פעם . . . . DJ made in israel

®¥splash¥©

New member
באמת תודה על ההצעות וההדרכות ../images/Emo9.gif

תודה באמת לכולכם שעזרתם לי(האיש, רודקיל,החוקרת,מעיין ערפדונת וה-די ג´י) היום אני יוצא מחדש לבצפר עם ההצעות שלכם ואנסה להיות קצת פחות ציני ויותר פתוח ורציני.. לכולכם באמת

למעלה