בעיה שיושבת על הלב

Mapand

New member
בעיה שיושבת על הלב

היי לכם :)
יש לי בן זוג מדהים כבר למעלה משנה וחצי. הוא מאוד אוהב וחמוד, מערכת היחסים חשובה לו, ושנינו מאוד רוצים להמשיך לטווח ארוך. יש בו תכונות שקשה למצוא אצל אחרים, ומאוד קשה גם למצא בחור באמצע שנות העשרים (לחיי שניכם) שמקבל אותך ושרוצה את אותם דברים שאת רוצה. יש לנו קשר כיפי ואנחנו אוהבים לצחוק יחד ולעשות דברים יחד, אולי עכשיו קצת לחוץ כי זו תקופה בה שנינו עסוקים, אבל אנחנו מתאמצים לבלות יחד.
אז נו, מה הבעיה? אתם תגידו... ובכן, כבר הרבה זמן, רוב הזמן שאנו ביחד, יש לי בעיה במיטה. ניסיתי לחשוב האם היא באה לידי ביטוי בתחומים אחרים, אז אולי כן.. אבל מחוץ למיטה זה לא כל כך מפריע לי, כי הבחור רומנטי בדרכו החמודה מחוץ למיטה, גם אם חסר לי לקבל פרחים פעם ב (אני זו שמביאה פרחים).
אבל האמת היא שבמיטה, לא הכי מדובר על רומנטיקה, מדובר יותר על עדינות. קשה לי ומפריע לי מאוד שהוא מאוד מובע ומרובע, שהוא קצת מגושם ולא יודע מה נמצא איפה, אפילו אחרי כל כך הרבה זמן, הוא לא מסתקרן ולא "חוקר", אין לו מושג לאן הוא מכניס את האצבע או את איבר המין שלו, הכל עניין של ניסוי וטעייה, וזה מתסכל, כי הוא באמת מנסה ורוצה שיהיה לי טוב, אבל אין לו ממש מושג למה אני מתכוונת. כשאני מנסה להדריך אותו, האצבעות שלו מאוד נוקשות, הוא מאוד דרוך, והגוף שלו לא זז בנוחות. גם כל פעם אני צריכה ללמד מחדש, וזה מוזר לי שהוא לא באמת הבין בפעם הקודמת, אולי הוא היה לחוץ מדי ולא הצליח להקשיב? אני גם רואה כמה שהוא נעלב, והוא לא מוכן להודות בזה, ואני מאוד מפחדת לפגוע בו מבינת התפקוד המיני, אעפ"י שאני מנסה רק להסביר מה עושה לי טוב.
האמת היא שהתקדמנו (אני לא בטוחה אם הרבה או מעט, לפעמים אני מרגישה שהרבה ולפעמים אני כל כך מתוסכלת שאני מרגישה שכלום לא זז), והוא עושה דברים מסוימים בעדינות. אבל איך מלמדים מישהו איך להיות עדין, באופן כללי? (הבעיה הכי גדולה היא שהקודם היה מעולה במיטה, הוא ידע איך לזוז ומה לעשות, וזה היה טוב וכיף לו, הוא חקר והתעניין. אני מפחדת שיום אחד אפלוט את זה בטעות מרוב תסכול ואז הכל ייהרס). כלומר, אני יכולה ללמד פה ושם, אבל זו שפת גוף שלמה, שאני דוברת אותה, והוא לא, ואין לי מושג איך ללמד אותה (אני לא טובה בתור מורה באופן כללי). אין לי בעיה שילמד לאט, אבל הוא לחוץ, ולכן הוא לא מצליח להבין. אולי הבעיה היא בכלל בזה שהוא לא משוחרר ומפחד להכשל. הייתי רוצה שבגיל 50 הוא יהיה מהגברים הנהדרים האלה, אתם יודעים - "גברים, כמו יין, משביחים עם השנים", השאלה היא האם זה משהו שבאמת צריך ללמד או שפשוט מנסיון של ערות אלפי פעמים יקרה עם הזמן? כי אנחנו הרבה זמן יחד ביחס למה שהשתנה עד כה. הרבה פעמים אני מתה שהוא יפתיע אותי. אני הרבה פעמים משווה את מה שאני רוצה למה שיש בסרטי דרמה רומנטית (כי אם אשווה לאקס אני בבעיה), למרות שאני לא הכי מאמינה בזה. העניין הוא שהוא גם למד דברים מהמקום הלא נכון (פורנו) וכל החשיבה שלו על סקס מאוד תבניתית, הוא חושב שזה צריך להיות כמו בפורנו, וזה מוזר, כי שנינו התחלנו לצפות בפורנו מאותו גיל בערך (ואנחנו צופים ביחד לפעמים), והתפתחנו בכיוונים שונים למדי, ויש לנו העדפות שונות של סרטים כאלה (אני מעדיפה סרטים ביתיים של חובבנים, כי הם יותר ריאליסטיים, ודווקא משם אני מעדיפה לקחת דוגמאות).
יש עוד דברים שמפריעים לי, כמו זה שהוא חושב שיוולדו לנו ילדים בני 5 (שישר אפשר לשחק איתם וללמד אותם דברים), והוא קצת ילדותי, אבל אין לי מה להגיד על זה כרגע.

תודה למי ששרד את מה שכתבתי ולמי שיגיב :)

קטניפ

New member
ניסית לדבר איתו על כך?

לפניך הוא שכב עם נשים אחרות?
את בהחלט יכולה להראות לו תוך כדי הסקס מה עושה לך טוב, מה נעים לך, לא צריך לוח וגיר מספיק ללחוש לו "אני אוהבת שאתה עושה כך, אני אוהבת שאתה נוגע בי ב..."
ניסית לעניין אותו בצפייה משותפת בפורנו?

Mapand

New member
אכן ניסיתי

דיברתי איתו על כך הרבה, וזה בהחלט משהו שניסיתי להראות במיטה ולהגיד, אבל הוא מאוד דרוך ולחוץ, ואני מרגישה שוא נפגע. אני לא יודעת איך עושים את זה נכון ואיך אומרים את זה נכון, ואולי אין נכון, אני פשוט מנסה להגיד מה עושה לי טוב, אבל כפי שאמרתי, זו שפת גוף ולא "צריך לשנות קצת ופה וקצת שם".
אממ הייתה לו חברה, והוא סיפר לי עליה קצת, אבל הוא לא אמר הרבה בעניין הסקס, ואני מניחה שאו שזה לא הפריע לה, או שהיא לא ידעה מה להגיד, בערך כמוני.
וכפי שאמרתי, אנחנו צופים יחד בפורנו, אבל זה במהלך הסקס (כלומר, לא ישבתי והראיתי לו סרטים שמצאו חן בעיני, כי אין הרבה כאלה וכי זה תמיד מוביל לסקס פרוע, כמו שהוא רגיל/אוהב, לא משנה איזה סרט). האמת היא שגם אני נהנית לפעמים מהסקס בדרך שבה הוא רגיל, אבל אני לא יכולה שזה יהיה כל הזמן, תמיד איכשהו זה מגיע לשם.

קטניפ

New member
הוא כנראה צריך קצת להשתחרר

קצת אלכוהול יכול לעזור לך
גם שילוב של צעצועים יכול לגוון ולפתוח אותו לרעיונות חדשים

Mapand

New member
תודה על הרעיון המקורי :)

אלה באמת דברים שלא חשבתי עליהם... אנחנו לא צרכני אלכוהול גדולים

האמת היא שאני מחפשת עוד רעיונות, יותר פשוטים ופחות תלויים בדברים חיצוניים, למרות שאני בהחלט אנסה :)
אם יש לאנשים עוד הצעות ורעיונות זה ישמח אותי מאוד

מה עם לדבר איתו מחוץ למיטה?

להסביר לו את הכוונותשלך ושזה לא מוריד ממנו אלא יעשה את יחסי המיטה שלכם יור איכותיים?

ישנם שני מונחים

אחד מהם נקרא: 'כימיה מינית', והשני נקרא תקשורת מינית.

ישנם זוגות שישנה כימיה (או התאמה מינית) טבעית ביניהם. לא נחוצה להם תקשורת מילולית במיטה, מאחר שאותה כימיה עושה עבורם את העבודה.

ישנם זוגות שמתאימים האחד לשנייה. אולם, הכימיה המינית ביניהם זקוקה להכוונה. כלומר, הנחיות מצידו או מצידה, מביאות לשיפור התקשורת המינית ביניהם.

מתי נוצרת בעיה? כאשר אחד מבני הזוג (או שניהם), אינו פתוח דיו לנהל דו-שיח בנושא. בין אם משום שחונך באופן נוקשה, חווה טראומה על רקע זה, או פשוט אינו פתוח להקשיב לביקורת – אף כאשר מדובר בביקורת בונה שתכליתה לשפר את המצב הקיים.

בהינתן שמדובר בבחור בעל אינטליגנציה רגשית ממוצעת לפחות (כך ניתן להבין מתיאורייך), ניתן להסיק שהוא צופה בפורנו ע"מ "לתגבר" את הגירוי המיני, ולא ע"מ ללמוד איך מקיימים יחסי-מין.

נסי לדבר איתו, תוך הקפדה על נימה חברותית וחיובית, על הצרכים שלך. נסי להסביר לו מה חסר לך. הדגישי שאינך מותחת עליו ביקורת, כי-אם מעוניינת להדריך ולהנחות אותו לגבי מה עושה לך טוב.

ציינת הוא שאצבעותיו נוקשות – האם הן נוקשות רק במהלך סיטואציות מסוג זה? איך הוא אוחז בעט? איך המוטוריקה העדינה שלו?

Mapand

New member
תיקונים ותוספת

*יש לנו בעיה במיטה.
*מקובע ומרובע.

רציתי להגיד גם שיכול להיות שאי שם יש בחורים מעולים במיטה, אבל הם פוצים אמיתיים. כלומר, מצאתי בחור שבאמת קשה למצוא, ומה שתיארתי הוא בעיה בעיני, אבל אני מעדיפה אותו פי מליון על גברים שיודעים מה הם עושים ומבינים איך לענג במיטה, אבל זה לא בא לידי ביטוי בשאר מערכת היחסים.

נו מה לעשות..אין משו מושלם

לי הייתה חברה שהיא על הפנים בסקס. יבשה וקרירה כמו אבן.
והיום אני עם חברה שהיא אש במיטה ואני לא ממש עומד בקצב שלה.
ומחוץ לסקס לכל אחת אופי וקריזות שונות. ככה זה בחיים.
תנסי לחיות עם מה שיש ולנסות לעזור לו.
רק קחי את זה באיזי והרבה סבלנות, אם יש לך.

Mapand

New member
אוקיי, תודה רבה :)

ואני חושבת (לגבי הדבר הנוסף שכתבת) שאתה מרבה בערכם של סרטי הפורנו... הם לא אלה שעזרו לך להצליח. ההצלחה היא שלך, וסרטים הם בעיקר אמצעי להנאה. נכון, פה ושם יש איזו טכניקה שלמדת, אבל זה כמו להגיד שאני למדתי הכל מסרטי קומדיה רומנטית. אל תמעיט בערכך :)

חחח נו ודאי, לזה הייתה הכוונה.

הרי לא נולדנו באיזה כוכב לכת שלא ידענו מה זה סקס.
פשוט הסרטים הוסיפו מקצה שיפורים, ביצועים ורעיונות
מעבר למה שאנחנו כבר יודעים באופן טבעי כמו כולם.
וזה בהחלט שידרג

איך את מגיבה בשעת אמת?

כלומר, באקט עצמו - אם הוא נוגע בך בצורה לא נעימה, את משדרת שזה NO-NO?

כמו שאני רואה את זה, זה עניין של חיזוקים חיוביים.
כשהוא עושה משהו שטוב ונעים לך - תגרמי לו להבין שטוב לך (BY ALL MEANS
). כשהוא עושה משהו שלא נעים לך - תפסיקי.
גם אם הוא לא הכי עדין ורגיש כפי שתיארת, הוא ישים לב להבדלים. ובסה"כ כולנו רוצים לראות שמי שאיתנו במיטה נהנה

Mapand

New member
אני לא בטוחה שאני משדרת את

מה שאני רוצה לשדר. כלומר, אני בהחלט מנסה להראות מה כן טוב, אבל מה לא טוב? ממ... זה קשה, בעיקר כשאני כבר רואה סימנים של ייאוש מכיוונו. אני מבינה שאני צריכה להיות יותר חד משמעית, השאלה היא איך עושים זאת עם חיוך, בלי שהצד השני ייפגע, ואם הוא כן נפגע, איך מסבירים שלא קרה כלום, ואין לחץ, וזה בשביל ההנאה.

elena20

New member
יכול להיות שהוא פשוט גם לא כל כך מתלהב

מסקס באופן כללי? שמבחינתו זה עוד סוג של משהו שעושים כשנמצאים בזוגיות? אולי זה יכול להסביר+חוסר ניסיון.
אין לי כל כך עיצה כי זה נורא מתסכל עבור אנשים מיניים וכמה שתמיד אומרים שסקס זה לא הדבר הכי חשוב, אבל כשיש בתחום הזה בעיה זה מעיב על כל הקשר , במיוחד כשאת כבר יודעת מה זה סקס טוב, נורא קשה לחזור ל"בינוניות".

Mapand

New member
הוא מאוד אוהב סקס, וזה לא סוג של

"מטלה" בעיניו (אם הבנתי אותך נכון). אנחנו מאוד משתדלים לשכב כל פעם שאנחנו נפגשים (כי אנחנו נפגשים מעט), כי זה חשוב לשנינו, ולא משנה שזה לא הכי מה שאני רוצה - זה עדיין כיף לשכב עם בן הזוג, כי זה בכל זאת משהו שונה, אחר, אינטימי, מהנה, קרוב ומקרב שבני זוג יכולים לעשות, שמרחיק אותם מכל שאר הצרות ביומיום.
אבל כן - מה שאמרת הוא נכון. יכול להיות שאחרי שכבר הכרתי משהו טוב קשה לחזור אחורה עם הרבה אי הבנות בדרך.

p0st

New member
אולי

לא יודעת אם זו הכי הכי טובה, אבל אולי תנסי לדבר איתו על זה לא כשאתם במיטה?
לומר לו את כל מה שאמרת לגבי תפיסת הסקס שהוא למד מהפורנו, שזה ממש לא מה שאמור להיות במציאות. הסקס שלכם לא מבויים ולא נועד לגרות ציבור זה או אחר. הוא נועד אך ורק בשבילכם, שיהיה לכם הכי טוב. מכאן, אין סיבה שהוא תמיד יהיה נוקשה ופרוע, את רוצה שיהיה גם עדין וכו'...
תסבירי לו שהוא לא אמור להיות רובוט, שהוא כל הזמן אמור לשים לב לשפת הגוף שלו ושלך, מה שאת משדרת או מבקשת ישירות... הרי זה האקט הכי הדדי בעולם.

אולי תחליטו על כל מיני סימנים או מילים מראש שיסמנו לו להיות עדין יותר.

באופן כללי, תבהירי לו שאתם בסה"כ לומדים להכיר זה את זו, ושאין לו סיבה להיות לחוץ. עצם זה שאתם ביחד אמור הכי להרגיע אותו בעולם.

וכמו שנאמר כאן - כשהוא עושה משהו טוב, תראי לו את זה ממש. כשלא - תנסי לכוון או להעיר.

מקווה שיסתדר לכם

Mapand

New member
אהבתי שאמרת שזה האקט הכי הדדי בעולם :)

לכן אני קצת אבודה בנושא... כי שפת גוף היא מאוד משמעותית כאן, משני הכיוונים. לגעת במישהו זה קצת כמו לנגן על כלי נגינה. נכון שיש מבנה גדול יותר, אבל כדי שהכל יזרום וישמע חלק צריך הרבה סבלנות, עדינות (וכשרון?).
אבל האמת היא שניסיתי לדבר על זה מחוץ למיטה. לפעמים זה עובד יותר, לפעמים קצת פחות. ניסיתי לשאול אותו כמה פעמים איך הוא רואה זוגיות וסקס ואין לו מושג איך לענות לי. אני מבינה שזה מסובך להסביר, אבל אז אני באמת רואה מאיפה הוא למד. זה פחות העניין של לעשות את זה מגרה בשביל למכור או להראות לציבור, אלא שפשוט הוא אגרסיבי ואינטנסיבי, והוא בטוח שכמו בפורנו - בחורה אמורה לאהוב את זה. אז לפעמים זה סבבה ואפילו מצחיק, אבל לרוב זה לא הכיוון שלי בכלל.
אבל בהחלט אהבתי את מה שאמרת :) אולי הוא באמת צריך להשתחרר ולהיות רגוע, ואולי זה מה שקשה לו (אעפ"י שזה באמת רק שנינו, וזה אמור להרגיע אותו). אולי הוא מרגיש שאני בוחנת אותו :/

p0st

New member
תגידי לו את כל זה

שאינטנסיבי ואגרסיבי זה נחמד לפעמים, אבל רוב הזמן את רוצה דווקא משהו אחר.
וגם אם זה מה שמראים בסרטים, זה לאו דווקא מה שאנחנו רוצים או נהנים ממנו במציאות.

ואני אוהבת את מה שאמרת על הנגינה. אגב, בנגינה זה הרוב תרגול. הכשרון הוא חשוב, אבל הוא חלק הרבה יותר קטן.

אולי גם תוך כדי האקס תבקשי שיהיה עדין יותר, איטי יותר... וכשהוא יעשה זאת תראי כמה את נהנית מזה.

למעלה