בעיה שיש לי ולחברות שלי

• פותח הנושא y8y8
  • פורסם בתאריך

y8y8

New member
בעיה שיש לי ולחברות שלי

אנחנו 3 בנות בנות 18, אוהבות לצאת לבתי קפה, קניונים, סרטים וכו' אבל פתאום כל היציאות האלה מתחילות לשעמם אותנו ואנחנו לא מבינות מה לא בסדר, כי פעם נהננו מהיציאות האלה של בתי קפה וכו'. חשבתי אולי בגלל שלא יוצא לנו להכיר בנים.. אין לנו מושג איך להכיר בנים בגיל שלנו, איפה להכיר ואין לנו מושג בכלל אם זה יפתור את המצב הדיכאוני שאנחנו בו עכשיו כל יציאה של שלושתנו בזמן האחרון נגמרת בקיטורים שלנו ובדיכאון על כך שאנחנו לא מכירות אנשים חדשים ולא יודעות לאן לצאת ואיפה כל הבנות בגיל שלנו מבלות אני חייבת עצה מה לעשות ולאן לצאת

MidNight Flame

New member
כמה אפשרויות נחמדות -

פאבים, בתי קפה, ים, ואפילו (למרות שאני לא מת על הרעיון) מועדונים ומסיבות. אלה מקומות שיש סיכוי טוב שיתחילו איתכן בהם וחוץ מזה, אתן בהחלט יכולות לקחת יוזמה ולהתחיל שיחה אם יש מישהו שמוצא חן בעיניכם, מי שמהסס - מפספס
מאוד פשוט להתייפייף ולצאת למקום שיהיה נוח בו לגשת / להיות נגישות לאינטרקציות עם בני המין השני... מייק.

mori17

New member
יש לי אותה בעיה כמו שכבר אמרתי ...

פאב אני וחברות שלי לא שותות...אני וחברה שלי אסור לנו רפואי ים זה כייף ביום או יום שבת אני לא אוהבת מועדונים יותר מידי אנשים בטח של השני וכל בן 2 חושב שבחורה זה בובת מין שנוגעים בה וכ'ו דאנס בר זה נחמד קצת יותר רגוע ממועדון יש עוד דברים? מורי

mori17

New member
זה גם אופציה....

יש עוד? מה גם הבעיה שלנו זה ההגעה מוציאות המון כסף על נסיעות... לא שיש דרך לפתור את זה חחח מורי

mori17

New member
לצערנו אין =[

וידידים שלנו גרים בערים אחרות... מורי

W e n d u s h

New member
אממ

סיימתם תיכון כן? אם יש לכן זמן עד הצבא תעבדו. זאת הזדמנות להיכנס למסגרת חברתית נוספת. חוץ מזה, אפשר גם להתנדב באלף ואחת מקומות. יציאות לבתי קפה וקניונים על בסיס קבוע זה באמת משמים נורא.

למעלה