בעיה שיש לי עם ידידה שלי...

בנימין71

New member
בעיה שיש לי עם ידידה שלי...

אנחנו בקשר כבר שנה ומשהו וכל הזמן היה טוב ולא רבנו ולא כלום והיה בינינו מעבר לקשר ידידות גם התנשקנו התחבקנו התחרמנו הכל כולל הכל היא גרושה עם ילדים ואני רווק צעיר הקטע פה היא היתה דלוקה עלי הרבה זמן והיה לה רגש אלי ולי לא היה אליה כלום ובעצם אני הדחקתי וכנירא גיליתי בסוף שיש לי רגש שהיא ניסתה להכיר מישהו וזה הפריע לי והיא היתה איתו וזה רק חודש וטוענת שניהיה לה רגש אליו והיא נפרדה ממנו כבר ולאחרונה היא כנירא היתה אצלו ולא סיפרה לי על זה היא מספרת לי הכל תמיד והיא הסתירה את זה ורק אחרי שבוע סיפרה לי כי טוענת שאני לוקח קשה איך אני לא ייקח קשה אם היה בינינו יותר מקשר של ידידה??? מעבר לזה? והיא אמרה תמיד שאני חשוב לה והכל ולאחרונה רבנו הרבה ביגלל זה והכל בגלל שהיא פתאום השתנתה תמיד נתנה לי יחס חם והכל ובשבועיים האחרונים היא נתנה לי יחס חם והכל עד שלפני שבוע זה השתנה והתחילה לדבר אלי מגעיל וקר כאילו אני מישהו מהרחוב וממש לא אכפת לה ממני כבר ולא חשוב לה כבר שתמיד אמרה שיש לה רגש אלי ואני חשוב בעצם מרגיש שניצלה אותי לא יודע למה זה ממש בושה אם היא מעדיפה להיות עם מישהו שמכירה בקושי חודש מאשר להיות איתי וזה מפריע לי זה קשה ואנחנו בנתק עכשיו כבר שבוע ולא מדברים וזה קשה כי אני רגיל אליה ורגיל לדבר איתה כל יום אפילו כל יום דיברנו כמה פעמים לא פעם אחת זה משגע אותי איך היא מוותרת עליי בקלות בשביל מישהו שמכירה כולה חודש ומשהו ואותי מכירה שנה ומשהו ועברנו הרבה דברים זה מפריע לי והיא יודעת את זה תחשבי שבמשך תקופה ארוכה היינו מדברים כל יום והיא אמרה שאני חשוב לה והכל פתאום ניגמר ביגלל מישהו שהיא מכירה כולה חודש זה ממש לא ניתפס בושה בתקופה שהיא היתה איתו בהתחלה היא לא התרחקה ממני ככה לא יודע מה קרה פתאום רק שהיא פתאום היתה אצלו לאחרונה זה קרה וכנירא שיש לי קצת רגש אליה
הקטע שזה מגעיל ולא עושים דברים כאלה היא דואגת רק לעצמה ולאינטרס שלה ולא חושבת על אחרים ומה שעשו בשבילה ומעיפה אותם מהדרך כאילו היא מרכז העולם קשה לצאת מההרגל הזה של להיות רגיל אליה עכשו אני צריך לשכוח את זה

קשה לי כי אני רגיל לזה זה לא יומים זה שנה ומשהו כבר

שלום

אהבה בין אנשים נוצרת ומשתנה באופייה ובמידתה לפי העניין שמוצאים באופי האדם, בגלל מידת ההתאמה. כיצורים חברתיים אוהבים הרבה אנשים ביחד. אם אתם ידידים טובים, המשיכו בקשר והשקיעו בו ואולי בעתיד יתקרב.

בנימין71

New member
כן אבל אנחנו לא מדברים כבר

כבר שבוע אנחנו בנתק היא לא רוצה לדבר איתי ביגלל שרבנו אבל בעצם היא חיפשה את זה לריב איתי כי היא כנירא היתה אצל החבר שלה לשעבר וזה עצוב מאוד שאותי בתור ידיד שלה במשך שנה היא זורקת בשביל ללכת למישהו שהיה איתה כולה חודש ומכירה אותו רק חודש

תשובה

היא פחות אוהבת אותך מקודם. תן לה זמן, אולי היא תחליט לחזור אליך מתישהו. היא כנראה מאד מתרגשת מהחבר שלה לשעבר, יכול לקרות.

בנימין71

New member
לפי מה אתה יודע את זה?

לדעתי אני כבר לא חשוב לה וסתם ניצלה אותי לא יודע למה ככה זורקת אותי

היא לא מחבבת אותך

אם היא נצלנית, אולי זאת סיבה שאתה לא תחבב אותה. אולי פעם היא תחזור להרגיש אליך רגשות חיוביים. בדוק כמה הקשר חשוב לך.

בנימין71

New member
למה שלא יהיה חשוב לי?? זה שנה שלמה

שאני מדבר איתה ככה ונפגש איתה והכל היה טוב ופתאום היא התהפכה ומדברת אחרת ופתאום אני כבר לא מענין אותה ולא שמה עלי ולפני זה היתי הכי חשוב לה והכל מענין מוזר איך בחורות מתהפכות

שנה שלמה היא ניצלה אותי אז??

אולי

יש לה איזו בעיה נפשית? אולי בזמן האחרון משהו מעיק עליה ולכן היא מתנהגת מוזר? אם היא לא אמרה לך לא לפנות אליה, אולי כדאי שתנסה לעזור לה לבדוק את מצבה ואת התנהגותה.

בנימין71

New member
זה הקטע שהיא לא אמרה לי מה יש לה פתאום

ופאום התהפכה כככה ומדברת אלי מגעיל אולי זה ביגלל שהיא חזרה להוא לא יודע

בנימין71

New member
זה מעצבן כי אין לי אף אחת

חוץ ממנה וזה מעצבן ואני לא מצליח להכיר אז בעצם אין לי אף אחד אם היא לא מדברת איתי

למעלה