בעיה שלי וסליחה על ההטרדה

beaper01

New member
בעיה שלי וסליחה על ההטרדה

אני מצטער מאוד שאני כותב על זה בפורום הזה אבל זה המקום האחרון שמצאתי שהוא מתאים ועזרה ממכם באמת תעזור לי... אני בן 15 ולפני כמה זמן הייתי עם חברים בבריכה... עכשיו במלתחות כולם היו ערומים וגם אני ואז פתאום חברים שלי התחילו לצחוק עליי שגודל האיבר שלי גדול...... אף פעם לא שמתי לב לזה בכלל אבל באמת יחסית אליהם הוא נראה לא הגיוני ומוזר כשחרזתי הבייתה עשיתי משהו מאוד מוזר.. מדדתי את האיבר וגיליתי שהוא 17 ס"מ במצב רגיל ו28 כשהוא במצב עומד.. כל החברים שלי אמרו שהאיבר שלהם אפילו לא מגיע ל17 כשהוא עומד.... חברים שלי יורדים עליי כל הזמן כשאנחנו נפגשים מה אני יכול לעשות במצב הזה?? חייב לציין שהבטחון העצמי שלי נפגע מאוד! כל עזרה תעזור, תודה מראש

MidNight Flame

New member
קודם כל...

אני מאוד בספק אם המדידה שלך מדוייקת כי 28 אכן גדול בצורה יוצאת דופן :] ודבר שני אין לך מה להתבייש, אתה עוד תראה שהמצב יתהפך והם יקנאו...

אוקיי

אני ממש לא מבינה למה זה מוריד לך את הביטחון...אם כבר למישהו צריך להיפגע הביטחון זה לחברים שלך... ביום שתתחיל לקיים יחסים אתה תבין כמה שיש לך מזל...

mcGooo

New member
חח הם מקנאיםם

אתה צריך להתגאות בזה עזוב אל תשים לב אליהםם

כמה נחמד...

אני בספק אם הגודל הוא באמת 28 ס"מ, אבל אם כן... לעזאזל! אתה צריך להיות יותר משמח על מה שיש לך! אני נורא "אוהבת" את העובדה שיש אנשים שיורדים אחד על השני כדי להעצים את עצמם, במיוחד אם הם יודעים שיש לך משהו טוב משלהם... ובקצרה: הם מקנאים בך ויש להם סיבה טובה. יום קסום.

למעלה