בעיה שלכם

ק י ו ו י

New member
בעיה שלכם

שבחרתם בשרון לראש הממשלה... אתם בחרתם אותו אתם צריכים להשלים עם המצב אבל אולי תפסיקו לחפש אשמים מהשמאל כל הזמן?.... כולכם יודעים טוב מאוד שהיחיד שאשם במצב הזה זה שרון.

די להאשמות !- בואו נתאחד זה בדמנו

התגובה שלך תורמת להעמקת הקרע בין ימין לשמאל וזו האחריות שלך כאזרחית, כיהודיה יותר מאי פעם !!! בואו לא נחשוף חולשות בפני האויב ! עלייך להתעלות מעל לויכוח הפנימי ולהוציא מעצמך מנהיגות שתפשר בין כל היהודים סביבך, זה המעט שאת יכולה לעשות ובימות מלחמה זו תרומתך המוסרית והמורלית. חשבי על זה בת-ישראל, חשבי "היכן אני מועילה" שבוע שלום לך ושמרי על עצמך,

Roobie

New member
LOL

"בואו נתאחד" "די עם ההאשמות" ומנגד "חבר, אתה אשם" "השמאל הביא עלינו את אסון אוסלו" הימין קורא לאחדות מתי שנוח לו

אני סולחת לשמאל ממילא אין יותר שמאל

ברור לי שמדובר בתהליך של הבשלה על מנת שכולנו היהודים נבין שעלינו להתאחד, בואו לא נסתכל לאחור ונדחף את האחדות שלנו קדימה! אל תתפתה להאשמות זה מסוכן מדי עבור כולנו, האויב צריך לדעת שאנחנו מגובשים, בואו נסלח בואו נפעל למען בטחון לעם היהודי במדינת ישראל, בואו נסתכל לבעיות שלנו בעיניים ונפתור אותן ביחד בתוך הבית, בואו ! בברכת שבוע שלום לכל עם ישראל, בת-ישראל

של מי זה "שלכם"?!

הבעיות שרובצות על עם ישראל ,הן של כ ו ל ם!!! במקום להתעסק כל הזמן ב-הוא אשם,אתם אשמים ,מי אשם,מי אמר אני ולא קיבל וכדומה וכיוצא בזה מה דעתך לחשוב א י ך מתקדמים,איך מראים לעולם שאנחנו עם חזק ומאוחד על אהבת חינם שמעת???

צודקת 100 אחוז !!!

אהבת חינם זהו מושג שאול שלא בטוח שהרבה מבינים אותו, וייתכן ואני טועה, אך ללא ספק קריאה כמו שלך לאחדות מלמדת על קריאה נכונה של המפה, ועל צו הלב היהודי שמורה לנו אחדות בכל מחיר! כן יירבו אנשים כמוך! נהנתיתי לקרוא את דברי הטעם שלך, ממני, בת-ישראל,

byron

New member
כל הכבוד לך

אני מצטרף לקריאתך!!!! גם אלו שלא אוהבים את רוה"מ אנא בואו נתאחד למען כולנו. אלה שלא אוהבים שמאלנים ואלה שלא אוהבים מתנחלים, שימו לב שמדובר באנשים כמוכם שפשוט רואים את המצב קצת שונה. באו נסכים שקם עלינו אויב. נתאחד בהסכמה זו לבנתיים הפיתרון המוסכם יבוא לאחריה. (ואם לא זה אז אני בטוח שלפחות נוכל להסכים שמחר בבוקר תזרח השמש. לא?)

1Avi Brami1

New member
כמובן...

שרון אשם! שרון אשם בזה שהוא מפוצץ את עזה, ראמאללה, שכם וכדומה, שרון אשם בגלל שהוא מחסל מחבלים, שרון אשם בגלל שאנחנו נכנסים למחנות פליטים ומחסלים שם כל פלשתיני שיש בידו נשק, שרון אשם בגלל שרק ביום שישי הסגירו את עצמם 600 מחבלים, כן שרון אשם... תגיד לי גאון, אתה יודע עוד דברים? יש לך עוד משהו לשתף אותנו? מדינה שיש בה 6 מיליון תושבים, 6 מיליון תושבים שכולם הם נשיאים, שכולם יודעים מה לעשות, יודעים איך לפעול, יודעים מזה בטחון, מזה שלום, מזה מלחמה, יודעים הכל... הרי אנחנו ישראלים!!! גם אם אתה לא תומך שרון נלהב, בכל מה שנוגע לשרון בקטעים של אשם במלחמה הזאת, לא אשם, כדי שתשטוף אץ הפה שלך לפני שאתה מדבר... מספיק לחפש *אשמים* כי אנחנו ה*אשמים* רק העם בישראל אשם במצב קיום!!! אחרים יגידו שהשמאל אשם (אישית אני חושב שהרבה בגלל השמאל, אבך זה לא מה שאני בא להעביר), אחרים יגידו שהימין, הגיע הזמן להתאחד, מספיק להגיד "עד מתי זה ימשך", אנחנו צריכים להיות מאוחדים! אז מר גאון שיהיה לך ולכל עם ישראל יום טוב, ושבוע טוב... ממני אבי ברמי נוער ליכוד.

למעלה