בעיה של אהבה.....

שירלי=

New member
בעיה של אהבה..... ../images/Emo6.gif

בנות בנות בנות......!!!!!!! וגם בנים!!!!!!! תקשיבו רגע קראתי את ההודעות שלכם למטה ומה זה זה לא נכון! מה זה הקטע הזה של הגיל??!!!! הגיל זה לא משנה העיקר התרגיל! האמת שעד לפני חודש חשבתי בדיוק כמוכם עד שפגשתי ילד שקטן ממני בשנה הוא ביא ואני ביב! והייתי מהזה אנטי זה אבל שהתחלתי להכיר אותו הבנתי שאנחנו באותו ראש אפילו שאני התגייס עוד מעט הוא ימשיך ללמוד1 וזה היה נראה לי מהזה מצחיק! בקיצור הגיל לא משנה אפשר לאהוב כל אחד בכל גיל ותמיד צריך לנסות! לפחות לדעת שניסית! גם בנות יכולות להתחיל עם בנים אז תפסיקו עם כל הסטיגמות האלה ותתחילו להזיז עניינים!!!!! אני רוצה תגובות מבנות ובנים פה על מה שרשמתי אם אפשר! בברכת חגים טובים שנה מצויינת, צום קל, אחלה חופש סוכות ואחלה חיים! שירלי נ.ב- אני והוא עדיין חברים.....

wildflower**

New member
לא לא לא..... ../images/Emo84.gif

טוב אז ככה..... ברצון הייתי מסכימה איתך שהגיל לא משנה..כי אני טענתי בדיוק ככה לפני חצי שנה.... אבל... נכון שהאהבה היא החשובה ביותר בכל מצב ולא משנה מה קורה.. אבל יש מקרים שבהם זה לא ככה.. הפרש של שנה לדעתי זה בסדר גמור..אבל יותר מזה...אני לא יודעת... אני,אישית,לא הייתי יוצאת עם בחור שקטן ממני בשנתיים.. לא חושבת שהיה לנו את אותו הראש......... אוהבת בר:)

שירלי יקרה.....

תיראי נכון שלא חשוב הגיל העיקר התרגיל... אבל תלוי כמה הבדל יש.... שנה הבדל זה לא קריטי אבל אני בטוחה שלא הייצ יוצאת עם מישהוא שקטן מימך ב-5 שנים נכון? או מישהו שגדול מימך ב-12 שנה... לאהבה אין גיל אבל יש מקרים יוצאי דופן.. ומבחינת מי מתחיל עם מי אני אומרת חופשיייייייייי העיקר להתחיל
ובהצלחה בקשר הזוגי שלך.... ובכלל.
חוקרת

liran b

New member
אני רואה שצריך גם את הצד הגברי פה..

יש לי שאלה לבר... בעצם שתיים 1)למה את לא עונה לי באיי סי.. 2) אם את אומרת שהבדל של שנתיים בין בת לבן..יכול לפגוע בזה שהם לא יהיו באותו ראש אז מה תגידי על זה!@!!! בן שהוא בן 19 ויש לו חברה בת 16....זה אותו ראש?? את אומרת שרק אצל בנות זה ככה? תגידי לי את מה לבן 19 ולבת 16 ?????? טוב יש יוצאים מן הכלל שיש בינהם אהבה אמיתית..אבל יש כאלה שזה סתם לספק את צרכיו של הבן!! כי דוגרי אין כלום משותף בין בן שהוא בן 19 לאחת בת 16 !!!!!! אז תראי את זה גם מהצד שלנו!! לירן........

wildflower**

New member
הנה אני עונה לך.. ../images/Emo94.gif

קודם כל...... יש הבדל בין בן שגדול בשנתיים מהחברה שלו.... ובין בת שגדולה בשנתיים...... אתה יודע בדיוק כמוני שלבנות יש "טיפ טיפה" חשיבה שונה מלבנים.... וגם אם לא תודה בזה-זה נכון...... בנים,להערכתי,מתחילים לפתח את החלק השכלי שלהם כנראה רק בכיתה י´ משהו כזה......{יש לנו הוכחות-בנות!} בניגוד לבנות..שאתה יודע...מתבגרות כבר מגיל 12....... בת,בטבעיות,רוצה מישהו שיהיה יותר גדול ממנה ויותר בוגר ממנה..ולא מישהו שכל מה שהוא עושה וחושב עליו בשעות הפנאי לו זה כדורגל ו...איפפה ללכת מכות.... בר נ"ב-ואני מסכימה איתך בדבר אחד...אם יש אהבה אמיתית......אז...... תשכח מכל מה שאמרתי למעלה...... וואי אני לגמרי סותרת את עצמי נכון?!

עדן*

New member
צודקת..

אני חושבת כמו בר... בנות רוצות בטבעיות בנים מבוגרים מהן, מה לעשות זה הטבע האנושי גם אם זה נכן וגם אם לא זו עובדה. יש כאלה אפילו שטוענות שזה פדיחה לצאת עם בנים קטנים ממך.. יש לי ידיד שאפילו אם הבת תהיה גדולה ממנו ביומיים או חודש הוא לא יצא איתה אפילו אם היא מאותו שכבה שלו.. מבחינתי אם יש אהבה אמיתית לי לא משנה הגיל... בייי עדן

liran b

New member
מממממממ נכון........

אבל לא ענית למה את לא עונה לי באיי סי קיו.....בר.... ואני חייב להסכים אם מה שאמרת כי לצערי זה נכון.. :)

xflil

New member
מכיתה י´?

זה ממש לא נראה לי ככה רוצה לנסות אותי? לעומת הגיל שלי יש לי די ניסיון ואל תזלזלי... תודה מתן (13)

לפי ההכרות הקצרה יחסית שעשיתי עם מת

ולפי הרושם שהוא השאיר עליי אני בהחלט יכולה להגיד לכם שהוא בוגר לגילו. בוגר מאוד. :) גלית

אנימסכימה אבל...

לא יודעת.. נראה לי מוזר לצאת עם מישהו שגדול ממני (כיתה ט´). אולי אם אני קצת יכיר אותו לפני אז לא תהיה לי בעיה. אבל סתם ככה? אין סיכוי. כל החברות שלי חושבות שכדאי לי להכיר אותו. אבל אני לא רוצה. ואם אני לא רוצה אז זה לא שווה. אני בקיצור מעדיפה לצאת עם אנשים מהשיכבה שלי. שאני טיפ טיפה יותר מכירה. :) גלית

המרחפת

New member
שירלי!

ההבדל בין 18 ו-17 הוא לא גדול. ההבדל בין 15 ל-17 הוא גדול, במיוחד כשהבן הוא הצעיר... שנה הפרש, שנתיים, זה לא גדול. אבל כן, יש משמעות לאיזה גיל, ובאיזה כיוון ההפרש. מאיזו בחינה? מבחינת עניין משותף ובגרות נפשית.

למעלה