בעיה של אחי

olki9

New member
בעיה של אחי

בוקר טוב

זה הפורום שנראה לי הכי מתאים ,
אחי נושק לגיל ה-40, והבעיה היא שהכותרת של הפורום די מתאימה לו .
לאחר המון דייטים הוא התחיל לצאת על מישהי שקצת יותר גדולה ממנו ,גרושה +ילד בן 11.
מבלי לדבר איתה אני כבר לא סובלת אותה
אחי נכנס למינוס רק מהנסיעות אליה והמדברים שקונה לה ולבן שלה ועכשיו גם להורים שלה .
אחי בגדול לא לוקח דברים בפרופורציות,גם על ההורים שלי הוא משלם המון-כל הוצאות כמו כבלים,טלפון, פלאפונים,טבאלטים ,סתם כסף שמוציא לעצמו תמיד מביא להם חצי (למרות שיש להם כסף בבנק,לא הרבה אבל ברוך השם )
הוצאות רכב, וקניות הוא מוציא מעצמו,אנחנו 4 במשפחה,אך רק אני ואחי עוזרים להורים (אח שלי יותר כי אני כבר לא גרה בבית והוא כן).
החברה החדשה שלו לא נראת לי רצינית לגביו ,והוא רק רוצה מישהי שתתיחס אליו,הוא מיואש וכמו אדם מיואש יסכים להכל .
היא גרה רחוק ממנו ,בלי רכב ולכן כל פעם שנוסע אליה זה במינימום 250 שקל דלק,תכפילו 3 פעמים בשבוע .
לא לשכוח הוצאות על אוכל עבור 3 אנשים.
אני לא סובלת אותה כי אני יודעת שהם לא יתחתנו ,וגם אם כן היא לא תתייחס אליו כמו מישהי שאוהבת מישהו ,
הוא שם תמונות שלה בפייס ואני נגעלת -מתלבשת כמו זונה .
עכשיו היא הזמינה את עצמה לפסח ובגלל שלא נעים אני ובעלי חייבים גם להגיע .
מי בכלל רוצה אותה איתנו? מי בכלל רוצה את הבן שלה לחגוג איתנו?
היא לא קונה לו כלום, לא עושה בשבילו כלום , בטח לא מה ששני אנשים מבוגרים עושים .
אחי אומר שהיא אוהבת אותו-אני אומרת שלא, למה אני שוללת מבלי לראות ולדבר איתה?
כי כשבעלי היה בא אלי מרחוק לפני שהתחתנו אני לא הייתי מוכנה שנצא בכל פעם,לא הייתי מוכנה שיחזור לבית שלו בשעה 2 בלילה כשהו שפוך מת וזה מסוכן(היא מבחינתה שאחי יחזור אחרי 4 שעות נסיעה בשעה 3 לפנות בוקר בלי להציע לו לישון אצלה,חוצפה שכזו,
לא אכפת לה שיקרה משהו בכבישים כשבן אדם עייף?).
לא הייתי מוכנה שנצא למסעדות והייתי מציעה לשלם ,והייתי לעיתים משלמת למרות שלא היה מוכן.
וחוץ מזה מה כבר יעזור שיהיה עם מישהי שכבר לא תביא לו ילדים?
את כל אלה אני אומרת מהצד שלי ,ואז כשהוא מדבר איתי על זה ממש כואב לי ואני כבר לא יודעת מה נכון
הוא לא חווה זוגיות אף פעם וכולם עושים טעויות בזוגיות כשהם צעירים-אולי אני צריכה לעזוב אותו ולתת לו לעשות את הטעויות שלא עשה כשהיה צעיר?
הוא מדבר איתי על בדידות וכואב לי ,הוא אומר שהוא מאושר -וכנראה אומר את זה כי לא מצא מישהי אחרת

מה לעשות? אולי מנקודם המבט שלכם תוכלו לעזור לי ?
אני לא רוצה שיהי לו רע, רק טוב, אבל טוב אמיתי ולא מזוייף,מה יעזור אם יקנה אותה בכסף ? הרי הוא כבר במינוס אחרי חודשיים .

dori78

New member
אחיך ילד גדול.

את לא יכולה לחיות את החיים שלו במקומו.
הדילמה שאת מציגה, נשמעת יותר כמו דילמה של הורה ולא של אחות, ברמת האחריות שאת לוקחת עליו ועל חייו.
למה בגיל 40 הוא עדיין חי עם ההורים? זה מבחירה שלו או מאילוץ כלכלי?
את בטוחה שהוא רוצה ילדים, שהחברה שלו לא רוצה יותר ילדים?
יכול להיות שהיא כן הציעה לו להשאר לישון והוא לא מעוניין?
דיברת איתו על זה או שאת מסיקה מסקנות לא מבוססות?

olki9

New member
תגובה

1.דילמה ממבט של הורה כי במשך כל החיים התייעץ איתי על נושאים, גם במשך כל החיים ההורים שלנו אומנם דואגים לנו אבל בשנים האחרונות זה הפוך עקב משבר שהיה לנו .
2.מבחירה ואילוץ של דאגה להורים,אפשר להגיד שאנחנו הילדים ממש צריכים לגשר בין אמא ואבא, הם לא מסתדרים .
3.הוא כן רוצה ילדים,היא ? לא יודעת אבל לא נראה לי ,יש לה כבר ילד שהוא לא ילד קל להתמודד איתו.
4.לא מסכימה שישן אצלה, אמרה שאולי בעתיד .

A 26 cm Schlong

New member
אני יכול להבין את הדאגה שלך ואת הרצון לעזור

אחרי הכל את אחותו, והוא יקר לך וחשוב לך ואת רוצה את הטוב ביותר בשבילו.

אבל אם אחיך אומר שהוא מאושר, למה את קובעת בשבילו שהוא לא יודע על מה הוא סח? תני לו לחיות את חייו.

מה שהכי מטריד אותי בכל הסיפור הזה הוא האובססיה שלך לכסף. לא כתבת פה שום טיעון שמחזיק מים למה לדעתך הם לא מתאימים, חוץ מאשר הכסף שהוא מוציא עליה ועל משפחתה. עוד עולה מן הכתוב שאת ממש מתעבת את האישה, ולא ברור לי למה (שוב כסף?). אולי בגלל שאת שונאת אותה, את לא מסוגלת לראות את הצדדים החיוביים שבה?

olki9

New member
תגובה

היא לא מתקשרת אליו מיוזמתה, היא שולחת לו SMS -תתקשר אלי .
מה ? היא לא יכולה להרים טלפון?
מי שמצטלמת כמו זונה בפייס,סליחה אבל היא לא בחורה צנועה, זה קצת פטאטי בגיל 38 להצטלם כך, נראה לא רציני.
למה אני חושבת שהיא מנצלת אותו ? כי אין מצב שמישהי אוהבת מישהו ואחרי 4 שעות נסיעה שהוא אומר לה שהוא נרדם על ההגה היא לא יכולה להביא לו תה/קפה כדי להתעורר והוא עוד צריך לחזור נסיעה של שעה.
מה נראה לה שאחרי שהוא מחזיר אותה ואת הבן שלה הוא יעלה אליה לשכב איתה ?
משהו פה מסריח והסירחון רק מתרחב.
יכול להיות שהוא נותן לה הרגשה שהכסף שלו גודל ונופל מהעצים, אבל לא צריך לפעמים גם להציע ?
אגב, אחי לא צריך לשלם בכל פעם גם עליה וגם על הבן שלה ,ואם היא גם לא מציעה לשלם אז זה לא נראה חסר אכפתיות ?
כן ,שאלתי אותו אם היא מציעה-והיא לא מציעה.
נכון, אני לא מכירה אותה ,לא דיברתי איתה,אבל הסיפור הזה שהוא אומר לה שהוא נרדם על ההגה ולא מזיז לה הכי מרגיז, היא ביקשה סליחה -וזה אחרי שהוא אמר לה שהיא צריכה לבקש סליחה ,
וזהו כאילו הכל טוב .

האם בגלל שבן אדם ללא ניסיון אז לא רק שהוא נותן שידרכו עליו ,יש לה גם לגיטימציה וחוצפה לדרוך עליו?

אני יצאתי פעם עם מישהו בעבר הרחוק שהיה קרוב ל- 30 בלי ניסיון ואני הייתי בת 23, לא ניצלתי אותו ולפי איך שהוא התנהג יכולתי להשיג הכל-אבל אני לא כזאת.
אז תמיד אני חושבת על אחי במצב דומה,שבחורה אחרת שיודעת וקולטת שאין לבחור ניסיון ויודעת שהוא יוציא עליה כמה שתרצה תנצל זאת בלי בעיה .
ויש כאלה .

ואם טוב לו ,למרות כל הניצול, איך מבליגים על זה, מה הגבול של להבליג? על מה לא להבליג? , ההורים שלי רואים את זה וכואב להם ,הם ממש מתעצבנים מזה ולא אומרים כלום-אני צריכה (בנוסף לאינספור בעיות) לתמוך ולהרגיע גם בזה .
מבחינה נפשית כבר קשה לי ואני עוד צעירה ,אבל מה איתם?

A 26 cm Schlong

New member
"אני ואני ואני"

את נהדרת ואחיך ובת הזוג שלו לא, זו התגובה שציפית לה אחרי שכתבת את ההודעה הזו?

כדאי שתדעי שאנשים שונים זה מזה ולא לכולם יש את אותם דפוסי החיים שלך. אז את בת זוג למופת שמציעה לשלם (שוב כסף) ולא נותנת לחברים שלה לנסוע חזרה בלילה אחרי נסיעה אחת ארוכה, והיא לא כזו. מה לעשות? את רוצה לשנות אותה? לא נראה לי שיצליח לך.

את אמרת לאחיך את מה שאת חושבת, מפה זה כבר בידיים שלו. את לא צריכה להתרגש יותר מדי. הוא ילד גדול כבר, וגם אם יתברר לו לבסוף שהוא טעה טעות מרה עם האישה הזו, תהיי בטוחה שלהבא הוא ימדוד את צעדיו. בחיים צריך לטעות, כדי לדעת לתקן בפעם הבאה.

שאי ברכה.

sanaya7

New member

טום גיא

New member
קשה

לפעמים בחיים יש סיטואציות שבהן אנחנו רואים מישהו יקר לנו שפוגע בעצמו, וזה קשה. אני בטוח שדיברת איתו המון על הנושא. כנראה אין שום דבר חדש שמישהו כאן יכול לכתוב שיהיה "פתרון קסם" שיגרום לו להבין שהוא במערכת יחסים הרסנית. גם לא ברור לי שחוסר הנסיון שלו הוא הסיבה לכך שמערכת היחסים שלו נראית ככה. יש אנשים שמוצאים את עצמם נכנסים ויוצאים כל הזמן לקשרים שבהם הם מנוצלים, וזה חלק מהאופי שלהם (לצטט את סטס אמן פיתוי: "סמרטוט רצפה"). יכול להיות שבאמת טוב לו בקשר כזה למרות שמהצד זה נראה כאילו שהוא מסכן, ולמרות שמהצד גם יכול להיות לך ברור שבסוף הוא ייפגע יותר.

אני חושב שעם כל הכאב, הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה לתמוך בו. אם תנסי להפריד ביניהם בכח יכול להיות שלא רק שהוא יפסיק להקשיב לך, אלא גם שימאס לו מההצקות שלך ובסוף זה יפגע ביחסים ביניכם. אולי כדאי שתנסי להתיידד עם החברה שלו וככה אולי לגרום לה לשנות קצת את ההתנהגות שלה כלפיו, או לפחות שתוכלי לשים עין ולראות שהוא לא עושה משהו טיפשי במיוחד. אולי אפילו תראי שהיא לא גרועה כמו שעכשיו את חושבת שהיא.

olki9

New member
אולי באמת לפקוח עליה עין מקרוב

אולי ככה תבין שעם כל האהבה שלו אליה ,יש אנשים שדואגים לו ויהיה גבול לניצול/ התיחסות הגרועה שלה .
ושאת הטעויות שלו יצטרך לחוות לבד.
מקווה שאני טועה בגדול , רוצה שיהיה לו טוב.

סמרטוט ריצפה -ככה הרגשתי עם אותו אחד שיצאתי איתו,לא יכולתי לראות התנהגות שכזו ממש ריחמתי עליו.
הסברתי לאחי את הדפקה שיש לבנות-אסור לתת יותר מידי ,זה גורם לנו לזלזל ,הכל צריך להיות במידה.
הוא לא מקשיב .

למעלה