בעיה של הריון

בעיה של הריון

שלום לכם אני נשואה שנה וגרה בנתניה ויש בעיה לבעלי באשכים בזרע של הצינורות יש שם דלקת ובעלי לא אוהב רופאים הוא אוהב טבעי כי הרופא אמר לבעלי שיש חשש לניתוח שהוא עשה בדיקת זרע ואני לא רוצה עזרה של רופאים אני רוצה לקנות לו צמחי מרפא כי קניתי לו טבליות של כורכום וזה לא עזר לו שהוא היה שותה בבוקר ובערב וסתם הוא היה אומר לי שעבר לו הדלקת שאני לא ישגע אותו ואני רוצה מאוד ילד איפה משיגים משהו טוב שיתרפא הדלקת שלו לתמיד תחזירו לי תשובה זה חשוב לי מאוד ביי

שלום צדיקה

ככלל, לא מומלץ לך להתייעץ אך ורק מעל גבי האינטרנט. מהתאור שלך לא ברור מה הבעיה המדוייקת ממנה סובל בעלך. זה יכול להיות דלקת בצירורית הזרע או בכלי הדם המזינים את האשכים ועוד ועוד. למעשה, גם אם התמונה היתה ברורה, חובה! עליכם להבדק ע"י רופא או מטפל או שניהם במקום שתתאימו לעצמכם טיפול באופן עצמאי... דלקת שכזו יכולה לפגוע באיכות הזרע ולהקטין את רמת הפוריות של בעלך והיא מחייבת אבחנה וטיפול. הכוכרום הוא צמח מצויין אבל לא בהכרח מספיק לטיפול בכל סוגי הדלקת. מיצאו לכם מטפל אחראי שיאבחן אתכם והקשיבו לו היטב במיוחד! אם הוא מפנה אתכם להמשך טיפול אצל רופא. בריאות שלמה וגמר חתימה טובה

למעלה