בעיה של ילדה לא מנוסה

rinani

New member
בעיה של ילדה לא מנוסה

אני אוהבת מישהו הוא יודע את זה אבל אני לא יודעת מה הוא מרגיש כלפיי איך אני אמורה לברר את זה מבלי לשאול אותו ישירות ??? אני יודעת שהוא מרגיש משהו אבל לא יודעת בדיוק מה מה אני עושה?

HyPeR SoNiC

New member
מממ שאלה חמודה....

יש לי 2 הצעות: או שתשאלי אותו ישירות...... זו הדרך שאני הייתי בוחר בה.... או שאת יכולה לחכות להזדמנות ולהגיד לו שאת אוהבת אותו.... ולראות אם הוא אומר את זה בחזרה

../images/Emo45.gifו-../images/Emo31.gif

הגישה הראשונה היא נכונה הגיונית וחוסכת כאבי ראש מיותרים.
הגישה השניה הייתי ממליץ בחום לוותר עליה- זה רק יכניס אותו לבילבול ואותה לדיכאון, הוא מקבל פתאום מצב שהוא לא מוכן אליו בדיוק, אהבה זה לא בא בשניה, אז הוא לא יודע כמה זמן זה ככה, הוא או שלא יודע מה להשיב או שיודע וזה כבר מביא לכמה תגובות שונות, היא מהעבר השני תשמח רק אם הוא יגיד לה שהוא אוהב אותה חזרה, התגובות שלא ישמחו יכולות להיות: "אני לא", "אני מחבב אותך מאוד אבל...", "וואו, אני לא יודע מה להגיד..." ועוד הרבה, אני יודע שאני לא אוהב לפתוח את הרגשות שלי עם יריה באפלה, יותר מידי סיכון לטעמי. אז הדרכים לדעתי הן או הגישה הישירה או הדרך הקלאסית של הרבה נשים- לשלוח מישהי/ו לשאול עבורם...

HyPeR SoNiC

New member
צודק אבל...

בקשר לגישה השניה, היא ביקשה דרך בלי לשאול ישירות, ולא חשבתי על משהו מוצלח חחחחח ואגב, אני גם תומך בלשלוח מישהי לברר במקומך...... אבל בכל זאת עדיף לשאול ישירות..... דונט יו טינק?

Anna Karenina

New member
הדרך הישירה עובדת...!!

מנסיון אישי..!!
בכל אופן, הדרך הישירה היא גם הכי מהירה, לדעת מה הוא מרגיש ומה הוא רוצה. למרות שגם בדרך הזו צריך להתנסח בעדינות... שיהיה בהצלחה!

sOurce of life

New member
תלכי על הישירה!

מנסיון... אבל אל תשתמשי בשאלה שלך עם כל הטיות הפועל א.ה.ב זה עלול להפחיד אותו... בהצלחה!!!!!!!!!!!!!! ותספרי לנו איך הלך!!!

rinani

New member
אוקי תודה רבה

תקשיבו זה קצת מסובך הוא יודע שאני אוהבת אותו ממני לא ממישהו אחר ואז דיברנו הרבה אחרי זה הוא אמר לי שגם הוא מרגיש משהו אבל שהוא לא יודע בדיוק מזה אבל הרבה רמזים הוא שולח אני לא יודעת איך לפרש את זה... זאת הבעיה שלי ... חוץ מזה שיש לי עם זה עוד בעיות 1. הוא קטן ממני 2. הוא גר שעתיים נסיעה ממני ולשתינו אין עדין אין רשיון

למעלה