בעיה של כסף

בעיה של כסף

שלום. לפני כמה חודשים הזמנתי את חברה שלי לבוא איתי להופעה של אוונסנס (לא היה לי עם מי ללכת). אמרתי לה ש360 זה הרבה כסף ואין לי בעיה לשים לה ככה 160-200 שקל מהכרטיס העיקר שתבוא איתי. היא אמרה שהיא לא מוכנה וכל מיני שטויות, ואמרה שאני יקנה כרטיס שלא יגמר והיא תחזיר לי. אוקיי קניתי. חיכיתי כבר כמה חודשים שתשלם לי לפחות חלק מהכסף ושום דבר. אחרי כמה זמן שהיא לא משלמת ההורים שלי נכנסו לתמונה ולוחצים עליי, (הם לא יודעים שהצעתי לה חלק מהסכום). הקטע שאפילו את החצי הזה לא נראה לי שאני אראה בזמן הקרוב. ההופעה עוד יומיים וביקשתי ממנה שתביא כסף או לפחות חלק ממנו. היא אמרה לי " בעזרת ה' נשתדל" או "אני אביא לך בתשלומים כי אני צריכה את הכסף גם לנסיעות ואוכל". הקטע שאני לא אראה אותה כל החופש. מה לעשות ? כאילו כסף זה דבר שלא כ"כ נעים לבקש ואני דיי בבעיה עכשיו. אם לדבר איתה שוב מה להגיד ? ומה לעשות במקרה שאני לא רואה אפילו חלק מהסכום? תודה.

tofil

New member
סליחה ?!

מזה לא נעים אומנם היא חברה שלך אבל כסף זה כסף זה לא איזה 20 שקל בקטנה... זה פאקינגק 360 שקללל!!!!! אז לכי אליה תגידי לה שאם היא לא מביאה לך חצי מהכסף עד תאריך מסוים את מוכרת את הכרטיס אני מבינה שאת רוצה ללכת .... אבל זה הרבה כסף וצריך לוותר על אחד מהשנניייםם כי תאמיני לי היא תמשוך ותמשוך... סורי על האגרסיביות אבל אני שונאת שעושים דברים כאלהה ...

goldy

New member
היא לא חברה שלך

תימכרי את הכרטיס כפי שהוצע לפניי (במחיר זול, רק שיכסה את ההחזר) ויותר היא לא חברה שלך. אים היא תגיד לך "קמצנית \ תינוקת" היא גם אוויר.

הצעתי את הכרטיס למכירה בפורום של אוונסנס

פנו אליי מ-ל-א, ובמקביל דיברתי איתה בטלפון ושאלתי מה קורה. היא אמרה שאני לא אעז למכור ושהיא תביא לי חלק מהכסף יום שלישי. לאכול את זה ?

Yuval Y

New member
ההופעה ביום שלישי...

ביום רביעי הכרטיס לא יהיה שווה שום דבר, והגישה של החברה לא נשמעת ממש רצינית. אני במקומך הייתי מוכר את הכרטיס, או שלכל הפחות ביום של ההופעה מגיע עם שני הכרטיסים, ומבהיר לחברה שאם היא לא מגייסת את מלוא הסכום - במזומן, או בהמחאה (שלה או של ההורים שלה), אני מוכר את הכרטיס.

מצטרפת! לדעתי זה הכי נכון לעשות!

כי גם ליד האולם יש אנשים שיקנו כרטיסים ברגע האחרון, אם היא לא תביא לך את הכסך עד אז, תמכרי את זה למישהו.

goldy

New member
תימכרי עכשיו!

'חברתך' משקרת לך . תימכרי מייד לבעל ההצעה הגבוהה ביותר.

a n a 16

New member
אל תקשיבי לה!!!

רק מהדיבור שלה רואים כמה היא חצופה תמכרי את הכרטיס תלכי עם מישהו אחר ותעשי מה שבראש שלך. את לא שואלת אף אחד! חצופה...

למעלה