בעיה של סלב

שלי פאר

New member
בעיה של סלב ../images/Emo41.gif

חברייה מחר אני לא פה אז שוב אני שמה את הפינה היום... אוהבת אתכם וגמר חתימה טובה שליייייייייייייייי

שלי פאר

New member
ה-ש-א-ל-ו-ן

שם: כינוי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך:

שלי פאר

New member
אזה שאלון מפגר ../images/Emo163.gif

שם: שלי (בלי גרשיים!) כינוי: שלינקה תאריך לידה: 15.05.87 מזל: בלי מזל (שור) סגנון לבוש: כל מה ששל טי אן טי ופוקס סטייל כללי: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ פירסינג: היה אחד באף... קעקועים: אחד של פרח ברגל שמאל. אינשאללה ירד עוד 4 שנים צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: כתום מאכל אהוב: שניצל חטיף אהוב: לא אוכלת חטיפים חטיף שנוא: פרי אהוב: תפוח פרי שנוא: תפוז בע"ח אהוב: אחותי כפרע עליה יש בע"ח? אחותי כפרע עליה מקום בילוי מועדף: שאלה הבאה... מוטו: יש לי הרבה מוטואים... סרט: חיה בו.. חח שיר: יש מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זמר: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ זמרת: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ להקה: גיים בויז! סטייה: אין! שריטה: אחת! ממש ממש עמוקה חולשה: לרקדנים.. חח סתם סתם מה הקשר? אני יש לי חולשה לאסימון סקסימון שלי ולבנים יפים... מפחיד: חושך משמח: לא יודעתת...קוביון!? מכעיס: מאיר המתנדב אצלנו בבית משפט מעציב: סיפורים עצובים מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: אינששלה יחטפו אותך שיר שעושה מצב רוח טוב: יש מלא מלא מלא בנאדם שעושה מצב רוח טוב: פרחחחחחחחחחחחחחחחחח ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: נצרת עילית גובה: מטר 54 מוצא: גרוזינית אופטימי \ פסימי:ינואר שש בבוקר זה עולם אחר... חח לא יודעת אני באמצע... העדפה מינית: נמשכת אך ורק לבנים!!!!!!!! אבל אני א-מינית ככה שזה.. זה חח טלויזיה: יש לי 2 בבית חח רדיו: רשת ג הבית החם דיסק: כל מה שיש לי בבית הכי אוהב בגוף שלך: עיניים שיניים שפתיים הכי שונא בגוף שלך: בטן ואף תכונה שנואה בעצמך: רוע לב תכונה שנואה באחרים: לא יודעת חח לוקח לכל מקום: פלאפון לצערי ו...תעודת זהות שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: ביום שמש יפה בחיים לא יתפסו אותך עם: כסף 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: ספרים פדים ו..ספרים איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? קוביון למה אתה לא שם? כי הוא לא בביץ עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? קוביון רוצה אבל לא יכול? אין כזה משפט אבל בשבילי זה הכל... חח את מי אתה הכי אוהב בעולם? את אחותי מיתר את מי אתה הכי שונא בעולם? את אמא שלי לא יכול בלי: לישון מתגעגע ל: כבר לא מתגעגעת! חח גורם לך לבכות: זכרונות ודברים עצובים ומעצבנים מצחיק אותך: אני בחיים לא: התנשקתי עם לשון (איכס זה מגעילללללללללללללל) מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: איך אני משיגה את קוביון!? מתנה שהיית רוצה לקבל: קוביון ו6 אלף שקל כישרון: אני כולי כישרון! תחביבים: לישון לשמוע מוזיקה לקרוא ספרים אוסף: של גברים ציטוט אהוב: השירים של עברי לידר הם ציטוטים ממש אהובים מקלחת או אמבטיה: לא יודעת. מה ההבדל? ים או בריכה: בריכה ולהכיר בנים בים חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: שחור אופי או יופי: יופי פנימי כמות או איכות: לא מתפשרת! קור או חום: פושר? חלום שאתה זוכר: אני זוכרת את כל החלומות שלי ואני גם מגשימה אותם! חלום שהיית רוצה שיתגשם: קוביון הדבר הכי נועז שעשית: ישנתי עם אסי באוטו חח וכתבתי לבן אדם מכתב של 30 דפים הדבר הכי טיפשי שעשית: חשבתי שאני אוהבת את תומר הדבר הכי מצחיק שעשית: עשיתי מלר הדבר הכי מצחיק שקרה לך: קרו לי מלא הדבר הכי מפדח שקרה לך: הלכתי בלי מכנסיים בחנות בגדים עם חלון שקוף מקרה הכי טוב שקרה לך: קרו לי מלא מקרה הכי רע שקרה לך: הכרתי את מאיר המתנדב החרמן *שימו לב כל שאלון שלי יש לי גבר אחר בחיים חחח *צליל דיר באלק יש לך הערות חח

הא-הא ../images/Emo12.gif,

הלכת בלי מכנסיים בחנות בגדים עם חלון שקוף? ו-הא-ו-א-ו !!!!!!!!!!!!1111
נו, הייתי חייבת להגיב משהו
.

../images/Emo13.gif

שם: צליל. כינוי: מה שתבחרו. תאריך לידה: 18.5 מזל: שור. סגנון לבוש: נמ, ספורט אלגנט <?!> סטייל כללי: ^_____^ פירסינג: אין. קעקועים: אין. צבע אהוב: כחול. צבע שנוא: אין. מאכל אהוב: סלט. חטיף אהוב: במבה. חטיף שנוא: כיפלי למיניהם. פרי אהוב: נקטרינה. פרי שנוא: בננה
. בע"ח אהוב: כלב. יש בע"ח? כן
. מקום בילוי מועדף: עם חברים, לא משנה איפה :] מוטו: שתקו. סרט: מה איתו? שיר: יש המון. זמר: גם. זמרת: גם. להקה: גם. סטייה: חלאס
. שריטה: יש הרבה. חולשה: לעיניים ירוקות- כחולות
. מפחיד: מוות. משמח: אנשים שאני אוהבת. מכעיס: שמשקרים. מעציב: מוות. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: יש הרבה
. שיר שעושה מצב רוח טוב: כנ"ל. בנאדם שעושה מצב רוח טוב: כנ"ל. ביה"ס: כדורי. כיתה : ח'. עיר מגורים: גובה: 1.62 מוצא: חלאס לחפור
. אופטימי \ פסימי: אופטימית, משתדלת לפחות. העדפה מינית:
מה ז"א? טלויזיה: מה איתה? רדיו: כנ"ל. דיסק:
הכי אוהב בגוף שלך: עיניים. הכי שונא בגוף שלך: השאר
. תכונה שנואה בעצמך: לא יודעת. תכונה שנואה באחרים: כנ"ל. לוקח לכל מקום: פלאפון. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: יש המון. בחיים לא יתפסו אותך עם: אנאערף. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: חלאס. איפה אתה עכשיו? בבית. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן. למה אתה לא שם? ככה. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? חלאס. רוצה אבל לא יכול? "...אין כזה משפט, אבל בשבילי זה הכל..." את מי אתה הכי אוהב בעולם? יש כ"כ הרבה ! את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יודעת. לא יכול בלי: אנשים. מתגעגע ל: כל מיני. גורם לך לבכות: כל מיני. מצחיק אותך: המון דברים, כמעט כל דבר שזז
. בחיים לא:
מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: חלאס. מתנה שהיית רוצה לקבל:
כישרון: אין
. תחביבים: אנאערף. אוסף: אין
. ציטוט אהוב: יש הרבה, משתנה. מקלחת או אמבטיה: מקלחת. ים או בריכה: בריכה. חורף או קיץ: חורף. לבן או שחור: לבן. אופי או יופי: אופי. כמות או איכות: איכות
. קור או חום: קור. חלום שאתה זוכר: עניינכם?
חלום שהיית רוצה שיתגשם: כנ"ל. הדבר הכי נועז שעשית: לא יודעת. הדבר הכי טיפשי שעשית: לא יודעת. הדבר הכי מצחיק שעשית: יש המון. הדבר הכי מצחיק שקרה לך: יש המון. הדבר הכי מפדח שקרה לך: וואו
, אתם לא באמת רוצים לדעת. מקרה הכי טוב שקרה לך: יש המון. מקרה הכי רע שקרה לך: חלאס.

למעלה