בעיה של צריכת סוללה באנדרואיד HTC HD2

freshptr

New member
בעיה של צריכת סוללה באנדרואיד HTC HD2

שלום לכולם אני חדש בפורום ואשמח לעזרתכם. ישנה בעיה חוזרת ונשנית במכשיר ה-HD2 שלי כאשר אני מתקין עליו את האנדרואיד. שמתי מספר גרסאות שונות והבעיה היא זלילת סוללה מטורפת. שמתי אנדרואיד גם גרסא 2.1 וגם 2.1.1. בשניהם נתקלתי בבעיה זהה עם הסוללה שמאלצת אותי להטעין את המכשיר פעמיים ביום. כאשר אני מחזיר אותו למע' ה-WM 6.5 הסוללה מחזיקה מעמד הרבה יותר זמן. מה יכולה להיות הבעיה? שיחקתי עם ההגדרות והורדתי למינימום האפשרי את התצוגה והתוכנות הרצות ברקע. יכול להיות שישנה בעיה בקליטה כי לפמים מופיע לי סימן של H ליד הקליטה? אגב כאשר התקנתי אנדרואיד 2.3 (american) הסוללה החזיקה זמן רב יותר, אבל קודם כל לא כל המשחקים עבדו וגם אלו שעבדו עבדו בתצוגת מסך קטנה (כלומר חצי מהמסך) וגם כאשר עשיתי ריסטרט למכשיר וניסיתי לעלות גרסא וז שוב - לא הצלחתי. אני יכול גם לצרף את הלינקים מאיפה שהורדתי את קבצי האנדרואיד. תודה מראש לכל העונים

Zמבוש

New member
מה אתה מריץ

במערכת ? H זאת לא בעית קליטה אלא עבודה בדור 3.5 מהיר יותר נסה להעבירו למוד של GSM דור 2

freshptr

New member
כרגע מותקן עליו android version 2.2.1

software number 1.72.405.3 - אם זה עוזר לך במשהו ה-H הופיע לי בעיקר על גיסרת האנדרואיד האחרת שהייתה מותקנת לפני כן על המכשיר (נדמה לי שזה היה גירסא 2.1) אגב איפה מעבירים בגרסא 2.2.1 למוד של GSM דור 2

Zמבוש

New member
אני מניח כי המכשיר שלך הוא

בשפה האנגלית אם כן כנס ל - WireLess& networks משם ל mobile network ושם network mode בחר שם GSM ONLY בהצלחה

freshptr

New member
תודה רבה - העברתי ל-GSM ONLY אך הבעיה נמשכת

מה ניתן לעשות עוד? הורדתי גם כל מיני task killers + battery savers אבל גם זה לא עוזר... זה צריכת סוללה פשוט לא הגיונית וכל הדברים האפשריים אצלי סגורים (כמו WI-FI, בלוטוס' וכדומה) וגם כאשר הוא בהמתנה רגילה הוא עדיין ממשיך לזלול את הסוללה הצריכה היא משהו כמו 8-9 אחוז לשעה כלומר זה מספיק לי בערך לחצי יום ונסיתי להתקין גם גירסאות אנדרואיד אחרות שגם בהן כאמור הסוללה נגמרה מאוד מהר אשמח לעזרה

Zמבוש

New member
אני יודע כי

בכמה דיגמי HTC יש אפשרות לבצע RESET למכשיר בזמן הכיבוי/הדלקה , דבר נמסלק כל מיני קבצים זמניים האוכלים סוללה . או שאולי באמת יש לך בעיה עם המכשיר/סוללה ולכן הבעיה נמשכת ניסית לעשות WIPE OUT למחוק הכל ולעלות ממכשיר נקי לגמרי ?

freshptr

New member
הכוונה ב-RESET זה כמו לריסטרט במחשב?

ואיך אני יכול לעלות על אותם קבצים/תוכנות זמניים האוכלים את הסוללה? לגבי בעיה במכשיר או בסוללה אני בספק אם יש לי משום שכשאני מחזסיר אותו ל-WM הסוללה מחזיקה כמעט יומיים שזה לא רע עבור מכשיר עם מסך כה גדול מה זה בדיוק WIPE OUT ואיך אני עושה את זה? אתה מתכוון גם למחיקת ה-WM?

Zמבוש

New member
כמה שאלות

אנחנו מדברים על מכשיר HTC נכון ? מה פרוש ה -WM -האם הוא לא אנדרואידי במקור אלא וינדואי ? אחת האופציות בכיבוי והדלקה של מכשירי HTC היא כיבוי והדלקה כביצוע RESET ומחיקת קבצים זמניים שהצטברו במערכת WIPE OUT הכונה למחיקת המכשיר כולו ,

freshptr

New member
תשובות לשאלות

אנחנו מדברים על HTC HD2 WM - Windows Mobile - כן המשכיר במקור וינדואי

Zמבוש

New member
לעניות דעתי כאן טמונה

הבעיה שלך , אולי בוינדוז מובייל יוכלו לעזור לך , יכול להיות כי החומרה לא מותאמת לאנדרואיד .

Zמבוש

New member
מדוע אתה רע כהרגלך

בא אדם שאל על פורום מיקרופיכס ואתה מפנה אותו לפורום מאזוכיסטי אתה לא רציני .

alex155

New member
הייתה לי אותה תקלה

לצערי הרב לא מצאתי שום פיתרון עד שנאלצתי לשנמך את האנדרואיד שלי על המכשיר של HTC וזה הסתדר. ...

Shpritz

New member
ההפך מלשדרג.. האמת היא שזה רעיון לא רע

נדמה לי שקראתי איפהשהוא על תקלה דומה והתקנה של גרסא ישנה פתרה את הבעיה. הבעיה היא שעם גרסא ישנה יש יש תמיכה פחותה, איטיות המערכת יחסית וכדומה.

freshptr

New member
זה לא כזה היסטרי בשבילי כל עוד הכל יעבוד

אני גם לא משתמש בסופר אפלחקציות אלא בעיקר במשחקים ב-GPS ושאר הדברים הבסיסיים לאיזה גירסא כדאי לשנמך?

למעלה