בעיה שמזה מעיקה עלי .....

סנדי012

New member
בעיה שמזה מעיקה עלי .....

במשך החצי שנה האחרונה אני יוצאת עם בחור מסויים לסרוגין . כאשר אנחנו ביחסים טובים אנחנו יוצאים כמעט בכל זמן אפשרי ומבלים ביחד המון בכיף, וכאשר אנחנו רבים, יש לנו נתק של חודש עד שאנחנו מסכימים שוב לוותר על המריבה ולחזור , בדרך כלל אני זו שיוזמת את המריבה והניתוק ממנו, הוא אדם מאוד יציב ולא ממש אוהב שינויים לכן כל מריבה אצלו הופכת לסוף העולם. רוב המריבות שלנו הן משום שהוא מקנא בגלל שיש לי המון ידידים, ואני מתעצבנת עליו כי אני מרגישה שהוא לא בוטח בי . זה נראה גורלי שבכל פעם אנחנו נפרדים, אנחנו נפגשים ומדברים על מה שקרה וחוזרים שוב. במשך החודשים שאנחנו בנתק אני נכנסת למערכות יחסים שונות (לא רציניות , רק דיבורים ולפעמים פגישות לכוס קפה) עם בחורים אחרים אך תמיד חוזרת אליו (וככה גם הוא) . אפשר לומר שבאופן כללי כאשר אנחנו לא רבים אנחנו "זוג יונים" יש לנו המון במשותף וכמובן שגם מאוד אוהבים אחד את השני, הוא אדם יציב ולכן אנחנו לא מתווכחים אלא שוקלים כל צעד ביחד , עד שזה מגיע למערכת היחסים שלנו , כי שם אנחנו דיי "צפים על הקרחון". עכשיו אני שוב במערכת היחסים איתו והגעתי למסקנה שלמרות שאני אוהבת אותו , אני לא מאוהבת בו ודיי משתעממת מהקשר איתו במהרה (והוא כנראה שוב מתחיל עם הקנאה שלו). השאלה שלי האם לוותר על היציבות והאהבה איתו בגלל שהוא פשוט "לא עושה לי את זה" או להמשיך משום שהוא אוהב אותי והעתיד שלנו ביחד "מובטח" -מבחינתו אנחנו גם נתחתן בסופו של דבר (אני שולטת על המריבות כי מבחינתו הכל מעולה). כאשר אני מסתכלת על הקשר איתו מרחוק אני רואה שהכל מושלם (מבחינה החומרית הוא בדיוק מה שחיפשתי, הוא מבית טוב, חתיך , ההורים שלו אוהבים אותי , הוא ואני עובדים ולא חסר לנו דבר ) , אבל המולשם הזה , הוא שמרחיק אותי ממנו בכל פעם! (כי מבחינה רגשית אני לא מרגישה שאני נותנת לו את כל מה שאני מסגולת לתת, כי האהבה שלי אליו לא שלמה... אני לדוגמא לא מצפה בכליון עיניים לפגישות איתו וגם אין לי פרפרים בבטן כאשר הוא עושה בשבילי משהו מרגש.... משהו לא בסדר אצלי !) איך הייתם מציעים לי לעזור לעצמי ולצאת מהתסבוכת שאני נמצאת בה עכשיו ? טוב לי איתו , אבל .... זה לא מספיק לי . כנראה שעוד מעט אנחנו נעבוד לגור ביחד , ומשם אני פוחדת שכבר לא תהיה דרך בחזרה.... ומה אם אני אחמיץ את ההזדמנות להכיר מישהו שדווקא כן אהיה מאוהבת בו ? אני יודעת שכנראה סיבכתי אתכם אבל , תנסו לסדר לי אתהמחשבות ואולי לגרום לי להתסכל על העיניין מזווית אחרת , אולי היה לכם נסיון בזה?

ואוווווווווו

אז מאיפה להתחיל<?!? שאלתי היא מה יותר חשוב לך?!? האושר החומרי או האושר הרוחני/פנימי?!? למה את מבזבת את הזמן במערכת יחסים שהוא מגדיר כיציבה ואת לא נותת לה הגדרה?!? אז את רוצה את הפרפרים בעיניים ואת ההרגשה של ואוו אני עם מישו שאני באשכרה אוהבת ועושה לי את זה... או שאת מעדיפה את הבחור הבנאלי הרגיל , זה שנראה טוב, ממשפחה טובה,ו..ו... אבל בעצם חסר לך הדבר האמיתי... אני מציעה לך לעשות חושבים עם עצמך כי לא אני ולא אפאחד מפה יוכל לתת לך את התשובה... אני חושבת שעדיף לך לנסות, את המחשבה הראשונה שעולה לך לראש-היא המחשבה האמיתית ולכי איתה הלאה הכי חשוב שתאמיני במה זאת עושה המון הצלחה.......!!!

מיטללל

New member
תגובה.....

קראי לי ילדה קטנה.. אבל אני לא חושבת שעליך להסתפק במערכת יחסים שאין פה פחות מאהבה מטרפת ומטורפת. לא מגיע לך משהו פחות מזה. כסף בא והולך. כסף לא מבטיח אושר!!!!!!!!! אנחנו מדברים על מחוייבות לכל החיים. על הבן אדם איתו תהיי כל החיים שלך (בוקר, צהריים, לילה). על האבא שיהיה לילדים שלך. את מבינה מה זה אומר ? לא מתחתנים עם מישו כברירת מחדל.. בשביל נחות כלכלית... זה מפתח ישיר לחיים מלאי סבל (לשניכם, ולילדים שיהיו). לטינה (הדדית) בסופו של דבר. ותחושת פספוס תמידית. שוב, מגיע לך יותר.

seeyou

New member
לא פחות מאהבה מטרפת ?../images/Emo8.gif

גם את חולמת? את מדברת על טלנובלות? פגשת זוג שעונה לדרישה זאת? מגיע לה יותר? על מה? איזו תכונה חיובית, כאדם, מצאת אצלה?

מיטללל

New member
אני חושבת

שזה דבר שמגיע לכל אחד מאתנו. אני יודעת שה"אהבה המטרפת" לא נשארת לעולמי עד, לא במתכונה הראשונית. אבל רק איתה, לדעתי, בסופו של דבר הנישואים יכולים באמת להחזיק מעמד. ולשאלתך-כן. אני מכירה זוגות שנשואים כבר כמה וכמה שנים, ועדיין יש ביניכם אהבה, כבוד. לבנות נשואים על יסודות כמו כסף והוא "מתייחס אליי יפה", זה מתכון לאסון.

seeyou

New member
סליחה!-../images/Emo140.gif-זאת דמגוגיה...

זה כמו הבטחות של פוליטיקאים לפני הבחירות! מאחר ולא ברור לי הגיל שלך לא יכול לפרט יותר.. אך מתומצת....לא דובים ולא יער....רק אשליות...

מיטללל

New member
עוד מעט תספר לי שגם סנטה קלאוס לא

קיים..
אני מאמינה בדברים שכתבתי. שוב, ופעם אחרונה- אני לא בטוחה שאני מאמינה באהבה לעולמי עד. (אגב, לא, אני לא רואה טלנובולות :) אבל אני בטוחה שרק לאנשים שהתחתנו מאהבה, ומתוך רצון אמיתי להיות אחד עם השני יש באמת סיכוי להחזיק מעמד. ולא להצטער אחר כך כל החיים.

keren1980

New member
היי סנדי...

פעם ראשונה שאני כותבת בפורום הזה... אבל ההודעה שלך לא יכלה להשאיר אותי אדישה, זה ממש כאילו דיברת עליי, גם אני עברתי מקרה כמו שלך, גם אני יצאתי עם בחור, שלא חסר לו כלום מכל הבחינות, כסף, יופי, אופי, נשמה טובה, גבר חלומותיה של כל אישה, אבל מה לעשות... אחרי 3 שנים יחד הפסקתי לאהוב אותו, אהבתי, אבל אהבה שונה, אהבה של אדם יקר, אהבה של הערכה ליחס מקסים מצידו, שנתיים המשכתי להיות איתו ללא אהבה אמיתית, ללא ריגושים, ללא געגועים, חייתי בהרגשה שאני מפספסת משהו בחיי, ולמרות הכל נשארתי איתו, עד שהוא הציע לי נישואין, ואז ביום אחד החלטתי. אני יאהב את הגבר לו אנשא, לפחות בתחילת הנישואים, אם לא לאורך כל הדרך... והנה אני לא איתו כבר חצי שנה, והכרתי בחור מקסים. סנדי, אל תתפשרי על זה... אני יודעת איך את מרגישה, שכולם אומרים, "האהבה לא נשארת לנצח... אם יש לך גבר טוב בידיים תישארי איתו" זה טעות, אין לי מושג בת כמה את, איך את נראית וכו', וכן, אלו דברים שצריכים לקחת בחשבון (מה לעשות?!). עצה שלי, אם הוא אוהב אותך כמו שאת אומרת, קחי ממנו הפסקה קצרה, נסי לראות אם חוזרות התחושות שהרגשת בעבר, אם לא, תעזבי אותו, אין טעם שתישארי עם מישהו שאת לא אוהבת (או מאוהבת - לפי הגדרתך). אני יועת בדיוק איזה כייף זה לדבר איתו, לצאת איתו, לטייל איתו, אבל ברגע שאתם ברגע אינטימי, את בטח מחכה שזה ייגמר... גם אם תגידי שלא, לא אאמין לך, הייתי במצב הזה, אני יודעת איזה הבדל עצום יש, כשאוהבים, וכש"אוהבים פחות" (בעדינות). אל תתפשרי על אהבה (אני לא מאמינה שאני כותבת את זה, ממש לא מתאים לי)! בהצלחה מותק

סנדי012

New member
אהלן קרן ... אהלן חברים אחרים

וואלה התקפתם אותי , אבל לא נורא זה בסדר . החלטתי לצאת מהחלום שאולי יום אחד אלמד לאהוב אותו ,ועכשיו אני מחכה לעיתוי הנכון לדבר איתו ולחשוף בפניו את הרגשות שלי לגבי כל התקופה המעצבנת הזו ששנינו עוברים , יהיה בסדר . באשר אלי , אני לא חיילת ומעולם לא הייתי משום שאחרי העתודה זרקו אותי כי לא היו צירכים אותי על פי התקן . כל שאר הפרטים תדעו עלי אם תקבלו אותי יפה לפורום שלכם למרות שהתחלנו ברגל שמאל לדעתי אוכל לתרום לפורום .

מיטללל

New member
הכוונה לא הייתה להתקיף

ואני מצטערת אם זה הרושם שקיבלת. למרות זאת, אם התגובות באמת הצליחו ל"נער" אותך, עשינו את שלנו. המון בהצלחה... אני יודעת שהשיחה שתהיה ביניכם לא תהיה קלה. ויש סיכוי שהוא ינסה לשכנע אותך ולהבטיח לך את הירח והכוכבים.. תהיי חזקה. נאמנה לעצמך. ובאמת בסוף יהיה בסדר. שוב, ברוכה הבאה

keren1980

New member
את לא תהיי מסוגלת לעזוב אותו...

אני יודעת איך זה, קשה להתנתק מהטוב לב שלו ותשומת לב המרובה, רק אם הוא או את תסעו לחו"ל לתקופה תוכלי להתנתק ממנו והוא ממך ! שלחי אותו לחו"ל דחוף ! שמעי לי - את רק תרוויחי.

תזכורת: את בת 20!!!!!!!!!!!!

תקשיבי אם תעיפי מבט בשרשור שלי מעלה.... תגלי שלקשרים כאלה אין סוף והרגע המתמשך של "להיפרד ולחזור" הוא כואב! היה לי אחד כזה כן אני שלטתי בריבית וכד' זה נגרר מעיק ולא תורם לחיים! הוא שוב התקשר (אחרי 5 חודשים) קיבינימט! (אנחנו מכירים כבר 5 שנים) עצה חמה:עזבי את זה כל עוד זה "טרי"!!!!!!!!!!!!!!!!!! את חייבת את זה לעצמך!!!!!!!! מניסיון !!! מה לגור ביחד ????????? מה חתונה???????? תתחילי לחיות............את בצבא? השתחררת? אחותי מה נסגר איתך??????????

תראי-

"אני לדוגמא לא מצפה בכליון עיניים לפגישות איתו וגם אין לי פרפרים בבטן כאשר הוא עושה בשבילי משהו מרגש" פה סיימת את הכול, אם את לא מרגישה אהבה אל הבנאדם- אל תתחתני!!!! אפילו אל תחשבי על זה. יש לך עוד המון שנים לפנייך, יש עוד המון גברים בארץ ובעולם... לדעתי את איתו בגלל נוחיות ותו לא... "היה מאוד נחמד, היה טוב אבל די" אבל זה לדעתי כמובן.

seeyou

New member
אין לך פרפרים בבטן - יש לך בראש!

....."אני יוצאת עם בחור מסויים לסרוגין "..... A bad habit is nothing more than a mistake repeated. .. את מחפשת את הגבר האידיאלי והרבה ריגושים?(ודיי משתעממת מהקשר איתו במהרה ) "לא מרגישה שאני נותנת לו את כל מה שאני מסגולת לתת"??? מה שאת חושבת לתת - אין לך...אמינות-נאמנות... הגדרת האהבה אצלך זה של גיל 12 עם הרבה אגדות וטלנובלות

REGENERATION

New member
ידידים בלה בלה

אני מצדיק איתו, את צריכה לתת לו צומת לב ומה זה כל הידידים האלה ? רק בישראל זה ככה, בכל העולם לכל אחת יש את החבר ואת החברות שלה, מה זה כל הידידים האלה ? זה גורם לכן להראות בתור פרחות, הוא חבר שלך ואת צריכה להתפטר מכל הידידים כי זה רק מציק מניסיון אני אומר לך. הענין הידידים זה ידוע אצל מלא. בנות אתן צריכות להבין שאתן לא צריכים ידידים אם יש לכן חבר. זה רק מציק לו. אז גברת סנדי אם הוא חשוב לך. תתפטרי מכל הידידים האלה וזהו. לחבר שלך מגיע את כל צומת הלב וזה בכלל לא ניתן לויכוח, לא יודע מה קרה פה לבנות בישראל עם כל הידידים. זה תלוי בך אם הוא חשוב לך. ואם את לא מרגישה מאוהבת בו ואתם רבים הרבה כנראה זה לא מתאים. ויש דרגות לאהבה. את לא אוהבת אותו מספיק. אבל הוא חשוב לך. קשה להפריד מישהו שמתרגלים עליו. וחלאס עם הידידים מה אתן פרחות ? ידידים כל הזמן. יש לכן חבר. ולו מגיע כל צומת הלב לא אחרים.

keren1980

New member
איזה שטויות, אנ בהלם !

מאיפה באת? אני בת 23 יש לי ידיד נפש, ממש חבר טוב, בן 28 אנחנו ידידים טובים כבר מעל 8 שנים, ואני יודעת שהוא יהיה אוזן קשבת שלי בכל מצב. תפסיק לזיין תשכל ! ימי הביניים !

REGENERATION

New member
חח

חחח כאלה ידידים זה טוב.... אבל ידידים שמנסים להתחיל.... זה משהו אחר וכן אני אוהב את ימי הביניים

למעלה