בעיה שמציקה לי די הרבה זמן - אשמח לתגובות

isgber

New member
בעיה שמציקה לי די הרבה זמן - אשמח לתגובות

אנחנו זוג נשוי בני 30 פלוס ילדים. אשתי, אשה מדהימה. יפה, מנהלת בית למופת, מבשלת אופה מנקה מכבסת וכו' וכו'. אך דא עקא. היא לא נשית!!! אני טיפוס רומנטיקן. והיא די יבשושית. במיטה, היא לא יצירתית. הכל מאוד טכני. ואני פשוט מתחרפן! כאשר אנחנו יוצאים, היא יודעת להתלבש ונראית נפלא. בחוץ, היא פורחת, צוחקת, חיה ותוססת. אבל, כאשר אנחנו חוזרים הביתה היא נהפכת לאדם אחר. כאשר אני מדבר איתה על הרגשתי היא לא מבינה מה אני רוצה ממנה. והתגובה שלה היא: כל החברים שלנו משוגעים עליי (וזה נכון... היא מסובבת ראשים...) ואני כבעלה שחי איתה ביום יום טוען שחברינו רואים אותה בתחפושת אבל לו היו רואים אותה בחדרי חדרים ןחיים איתה ביומיום, הם היו מגלים את האמת. שאלתי, האם שייך ללמד אשה גינונים נשיים? אני אתן לכם דוגמא: היא רוצה ליכנס איתי למיטה, אז אשה אמיתית עושה פעולות כדי שאני יחשוק בה כדי לגרות אותי... אשתי לעומת זאת, באה אלי ואומרת בא לך ליכנס למיטה? בלי שום ריגוש בלי כלום.... פעם אמרתי לה, שאני מאוד אוהב תנועות חושניות במשחק מקדים. אז היא אומרת לי: מה? אני זונה?! הסברתי לה שאני לא אוהב שהיא תתפשט מיד. אלא, תעשה זאת בהדרגה, באיטיות, תוך כדי תנועות חושניות. והיא לא מבינה מה אני רוצה ממנה. קניתי לה סט תחתונים וחזיה סקסיים, ואמרתי לה הנה אני מראה לך מה אני אוהב ואני מאוד אשמח שמדי פעם תגווני את הקולקציה.... אבל, כמו לקיר.... ושלא תתעו, אני מאוד אוהב אותה!!!! אך אני מרגיש מאוד לא מסופק. אשמח לקבל עצה.

התנהגות מינית ודרכי הביטוי שלה שונים מאדם

לאדם בגלל בתי גידול שונים, מסרים שונים איתם גדלנו, חוויות עבר ועוד... אשתך מתקשה להביע את הסקסיות שלה והתגובה שלה (אני זונה?) מראה עד כמה. אם זאת אינך צריך להסתפק במועט שיש היום אלא למצוא דרך ללמד את אשתך ולעזור לה להפתח לרעיון. אני מציעה לך דבר ראשון להמנע מביקורת ולהמנע מלבקש ממנה דברים (בתחילה) . אשתך צריכה עידוד למיניות שלה, פירגון ופידבקים והדרך היא להתמקד בה במיטה תוך כדי שלל מחמאות והבעת הנאה שלך מהגוף שלה וזאת כאשר אתה מפנק ומענג בלבד. תשאל אותה מה היא רוצה ומה נעים לה ותזרום עם זה ותן הרבה תשומת לב לפרטים ובלי לבקש דבר. תנסה זאת זמן מה ותראה איך זה עובד. אל תאמר לה מה "התוכנית" ואם תשאל תאמר לה שכייף לך לענג אותה. שיהיה בהצלחה!

isgber

New member
את זה אני עושה תמיד

אני מחמיא מפנק ומראה לה ואומר לה שכיף לי לענג אותה. הבעיה שאני לא מצליח לקבל ממנה את הנשיות שאני מאוד אוהב.... בנוסף אנחנו צופים די הרבה בסרטים רומנטיים, ואני ציפיתי שהיא תלמד מכך דבר א' או שניים. אבל גם זה לא עוזר. (אני לא אומר לה שהצפיה מכוונת למטרת למידה) מה שאני מזהה בה, זה איזשהי חסימה להוציא מעצמה את הנשיות שבה את הסקסיות את החושניות. יש בה משהו די מקובע. אני מקווה שהצלחתי להסביר את הבעיה.

טוב שאתה נוהג באופן הזה אף שזה כרגע לא מספיק

כדי שתוכל לשתף איתך פעולה. אשתך כנראה גדלה עם מסר שמיניות זה לא דבר שמנפנפים בו והמודל הנשי שהיה כשגדלה חיזק את זה. החסימה שאתה מתאר אותה אפשר לפתוח אותה אבל היא זו שצריכה לרצות בזה. אני מציעה לך להעלות את הנושא בפניה ולשתף אותה ברגשות שלך ולא בזמן אמת. תבקש ממנה לשתף פעולה וללכת איתך או בלעדך לטיפול זוגי/מיני . יתכן שישנם דברים נוספים שמקשים עליה שאינם יוצאים לאור ויכולים להחשף בטיפול.

isgber

New member
ראשית, תודה על ההתייחסות. שנית

האם תוכלי להמליץ לי על טיפול זוגי/מיני באיזור ירושלים? רצוי שתיהיה אשה.

אני מכירה נשות מקצוע רק באזור המרכז .

אם אינך מקבל המלצה ספציפית אני מציעה לך כדי למצוא מטפלת זוגית להכנס לאתר של "האגודה לטיפול במשפחה ובנישואין" ולאתר של "איטם" לטיפול מיני. ישנם קישורים לאתרים מהפורום. מקווה שיסתדר לכם.

למעלה