בעיה :(_

orenng

New member
בעיה :(_

קוראים לי אורן אני בן 23.. מגי הפנתה אותי לפה לנסות לעזור לי בבעיה שכבר כמעט שנה ו4 חודש לא ניפתרה.. הכרתי בחורה שהכל היה נחמד וטוב ואהבתי אותה בטירוף.. אחרי חצי שנה הכירה חדש.. ניפרדה והייתה איתו מאז אני לא מפסיק לחשוב עליה היא לא יוצאת לי מהראש חזרתי לדבר איתה בהתחלה היה קשה כי עדיין היא הייתה עם החבר שניפרדנו בגללו.. דיברנו הספקנו להפגש התנהגתי אליה הכי טוב בעולם כמו נסיכה.. התלהבה מהפגישה אמרה יהיה עוד.. מאז היא לא מפסיקה לדבר על בנים ומספרת לי הכל איתם וששכבה עם האחרון דברים שקשה לשמוע החלטתי שזה כבד עליי וגרמתי לזה שלא נדבר יותר לפני כמה ימים וכבר התחלתי להרגיש קושי ובדידות.. שזה שקר ואני אוהב אותה עדיין.. קשה לי להכנס לקשר חדש מרוב האובססיה שלי.. בבוקר מרגיש הרגשה לא טובה שקם.. פשוט קשה לי בלעדיה וחשבתי שהתגברתי והרגשתי הכי טוב בעולם שהתמודדתי מולה ובפגישה איתה.. מה אני אמור לעשות?? לדבר איתה? להמשיך? יודע שאין אפשרות לחזרה בינינו עידית אם תוכלי לייעץ לי תודה..

שזמ

New member
תהיה גבר!

נגמר, אין, לא יחזור מה אתה מבזבז עליה אנרגיות? תמשיך הלאה מה אתה נותן לה לספר לך על הזיונים שלה? זה מעניין אותך? תאסוף את עצמך כמו גבר ותפסיק להתבכיין תקרא (אגב) את הדפים הראשונים ב"הסנדק"

orenng

New member
זה לא פשוט אחי

היא הצליחה לגרום לי להתאהב בה קשות

שזמ

New member
ילד בכיין

"היא" לא עשתה כלום. אתה עשית את הכל. אתה התאהבת, אתה חפרת לעצמך את הבור ורק אתה תוציא את עצמך ממנו תתחיל לקבל אחריות על חייך. אתה כבר עברת את גיל שנתיים, אף אחד לא צריך לנגב לך את התחת תעמוד על הרגליים שלך תסתכל לעצמך בעיניים בזמן שאתה מתגלח וקבל אחריות על חייך תהיה גבר

ערב טוב אורן ../images/Emo140.gif

ברשותך אשאל אותך כמה שאלות לפני שאני עונה כדי לייצור אצלי יותר בהירות. האם אהבת בעבר משהיא מלבדה? תתאר לנו בבקשה את חיי החברה שלך < יוצא לבילויים? הכרת מאז בנות?>

orenng

New member
טוב

יש לי מלא חיי חברה חברים ויש מלא אנשים מסביבי.. בילויים גם יוצא ים סנוקר ועוד הכרתי מאז בנות מלא בנות ואפילו חלק מהן לסקס .. זאת לא אהבה ראשונה גם לפני החברה היה קשה להתמודד עם הפרידה והיא האחרונה שבאה בזכותה התגברתי... זה פשוט חוזר לי כמו גלים.. ואני לא מתבכיין לא כלום פשוט אוהב את הבחורה וחשבתי שזאת מי שאני הולך להיות איתה

jozefin3

New member
../images/Emo9.gifמרשים לי פה לומר משהו..לך, אתה אוהב אותה

אבל האם שאלת האם היא אוהבת אותך.......כנראה שלא!!
חברים יש לך חברות ידידות יש לך חיי חברה מלאים קיימים אצלך...לכן תשאיר לה פינה קטנה...אצלך..ותמשיך הלאה ככה זה החיים בחיים ובכלל......אתה לא הראשון והאחרון שיש לא אהבה כזו .....שנשארת שם בפנים.....אך חייבים להמשיך הלאה........חבל עליך בחור צעיר.....החיים יפים קח אותם בחיוך........ותמשיך בדרכך והיא בדרכה שלה!!
ב ה צ ל ח ה

תודה על המידע ../images/Emo140.gif

אורן, אם הבנתי נכון אתה לבד זיהית שיש לך קושי בפרידות. האם אתה מזהה עוד סיטואציות ברבדים אחרים של חייך שיש לך קושי עם פרידות - סיומות?

orenng

New member
כן יש לי קושי עם פרידות

זאת הסיבה שכל כך לא רציתי להיקשר אליה וניסיתי להתרחק ולא להיקשר ישר.. כי עברתי משו דומה לפני.. כל בחורה שניקשר אליה קשה לי לסיים

אורן

יש עוד סיטואציות בחייך כגון סיום לימודים, סיום שרות צבאי, פרידה ממשהו יקר שמת שהיה לך בהם קשה?

orenng

New member
כן זכור לי

שסבא שלי ניפטר הייתי בכיתה ה והיו שיחות עם המחנכת כל פעם.. וספרים וכל מיני כאלה

בוקר טוב אורן ../images/Emo140.gif

מרגיש לי נכון לעצור את האימון כאן. שלחתי לך מסר אישי.

אניןטעם

New member
אתה חולה במחלת השכנוע העצמי

שכנעת את עצמך שאתה מאוהב, כי אתה נפגע מפרידות. פרידה, אצל אנשים נורמליים היא פתח להתחלה חדשה. אתה מנסה בכח לא להיפרד מאשה שאין לה שום רגשות כלפיך. זה מצריך טיפול מקצועי ולא די בתשובות בפורום.

למעלה