בעיה...

ziv`s girl

New member
בעיה... ../images/Emo12.gif

או יותר נכון... שאלונת... טוב... אולי שתיים....
אז ככה... איך מתחילים לסמוך על מישהו? יש לי חבר במשך חודש חודש וחצי... בהתחלה היה אמון ביננו.. הייתי מסוגלת לסמוך עליו בעיניים עצומות... עם הזמן זה התפורר... לא בגלל מעשים... אלא בגלל שמועות מרושעות... אני לא מאמינה להם אבל כמה שלא נעים לומר את זה השפיעו עלי איכשהו וגרמו לי לחשוב על דברים... רציתי להגיד לו את זה אבל אני חוששת שהוא יפגע... חוץ מזה מה הוא כבר יכול לעשות בעניין? "אני לא סומכת עליך..." what next? ואל תגידו לי שזה יבוא עם הזמן... כי כבר כמה פעמים כמעט נפרדתי ממנו בגלל העיניין... אבל בכל פעם כשאני איתו כל המחשבות השליליות נעלמות... ומציפה אותי תחושת אושר... ואז... אני פשוט לא מסוגלת... פשוט לא רוצה... או שאולי סתם חוששת שאני לא אדע מה לעשות בלעדיו...
*
* השאלה השניה היא כזאת... אני ממש ממש שמחה כשאני עם איתו וממש ממש עצובה כשאני בלעדיו אבל בכל זאת קשה לי להגדיר את הרגש שאני חשה כלפיו... אז רציתי לשאול... איך יודעים שזאת
אהבה?
(שאלה קצת נדושה אבל בכל זאת..)
ziv`s

nok0952

New member
אחותי...איך שזה נשמע...

נראה לי שאת מאוהבת בו לפי התיאורים שלך

ziv`s girl

New member
האהבה עיוורת....

מתאהבים בכל מיני סוגים של טיפוסים... לצערי אני נמשכת ל- bad boys ועם זה באות הרבה בעיות... לא נורא נתגבר... שאלתי את השאלה על האהבה בגלל שלא הייתי מאוהבת בעבר... (עד כיתה ו´ לא נחשב
) ועכשיו אני יודעת שיש לי משהו כלפיו... אבל לא הייתי בטוחה מה זה...
הוא נסע לשבועיים לתאילנד (הוא חוזר ביום שני)... בשבוע הראשון איכשהו הסתדרתי... ועכשיו אני פשוט משתגעת... אין לי כוח לכלום... מורידה שירים שמזכירים לי אותו... חושבת על הרגעים שהיינו ביחד (מחשבות רעות תמיד צצות פעם ב...) אבל זה רק עוד 4 ימים! והוא חוזר!
yoohoo! טוף... מצטערת על הבירבורים... אני מניחה שקצת נסחפתי...
(כפי שאתם שמים
הוא הדבר שאני פשוט לא מסוגלת להפסיק לדבר עליו..) בה ביי!
אוהבת
ziv`s

**Blue-Lagoon**

New member
זיוו´ש!

דבר ראשון חזרת????????? התגעגעתי!! עכשיו תראי, אל תקשיבי לשמועות!!! בטח הכל זה סתם שטויות אז למה סתם לדאוג??? חוץ מזה רואים שאת אוהבת אותו ממה שאמרת!!! אל תדאגי נשמה אני בטוחה שהשמועות זה סתם שטויות!!! מקווה שעזרתי! אמילי נ.ב נחשי מי בא לבקר אותי עוד שבועיים???

ziv`s girl

New member
אמי!!!!! אחוקתי!!! ../images/Emo24.gif

מה קורה איתך???? יוווווו!!!!!!! אז שי כן בא לבקר אותך בסוף!!!!
איזה כיף!!!!
גם אני התגעגעתי... ו... לא בדיוק חזרתי... כי "על בנים ועל בנות" נראה לי כל כך רדוד עכשיו... אפשר לומר ש"התמקמתי" הפורום הזה ממש נחמד! מזכיר לי את הימים הטובים של "על בנים..." בכל אופן... לא הבנת את כוונתי... השמועות... הן ממש ממש לא נכונות... את צריכה לשמוע אותן... הן כל כך דוחות ורחוקות מהמציאות (אני מכירה את הילדה שמפיצה אותם כל הזמן... היא חתיכת פוסטמה- והיא עושה את זה בגלל שנאה כלפי עופר (החבר) בגלל שפעם בעברו הוא היה עם חברה שלה הם שכבו ונפרדו... אני מניחה שהיא זועמת כל כך בגלל שהוא זרק אותה...) בכל אופן... השמועות פשוט גרמו לי לחשוב אם מגיע לו כל האמון הזה... חוץ מזה הן גרמו לי לחשוב שאני לא שונה מכל אחת מהחברות לשעבר שלו... אנ מניחה שאת כל הדברים שהוא אמר לי הוא גם אמר להן... אז אם אני לא שונה מהן ז"א שהוא לא השתנה והוא הולך לשכב איתי (למרות שהוא יודע שזה לא הולך להיות בקרוב) ואז לזרוק אותי... מזה אני חוששת.. הוא טוען שהפעם הרגש הוא אמיתי... אבל הכל משתנה... ושתיים אני די בטוחה שזה מה שהוא אמר גם לאקסיות שלו... את מבינה את כוונתי? זה קצת מבולבל... יוווווו!!!!! ואני כל כך שמחה בשבילך!!!!
לכמה זמן הוא בא? איפה הוא הולך לישון בסוף? אצלך?
אוהבת
ziv`s

**Blue-Lagoon**

New member
זיווש!!!!!!

איפה את לא באיי סי?! תתחברי מהר ותשלחי לי הודעה כי אני לא במחשב שלי! אז לא הבנתי אותך אופס בכל מקרה אממ אני לא חושבת שכדאי לך להקשיב למה שהיא אומרת או בכלל לחשוב שאת כמו שאר החברות הקודמות שלו... אולי הוא כן השתנה את לא יכולה לדעת.. ועכשיו אליי :) כן הוא בא אבל רק לכמה שעות :( אבל היי אני לא מתלוננת! הוא בכלל לא היה אמור לבוא לפריז כי הוא נוסע לאיטליה ולשוויץ ואז משם באוטובוס לפריז לכמה שעות ואז מפה הוא טס אבל זה גם משהו... אני מקווה שניפגש! בכל מקרה הפורום הזה אכן עדיף מעל בנים ההוא נדפק לאללה... לא נכנסת אליו כמעט יאללה תכתבי!!! חולללללה עלייך! אמילי

ziv`s girl

New member
חחחח (הייתי צריכה לשבור את הרצף..)

אנחנו נשמעות כמו 2 אנשים שלא ראו אחד את השני שנים (זיווש! אמי! זיווש! אמי!.... חחח) בכל אופן... המחשב שלי מנותק זמנית עקב עיצבון וקריזה של ההורים או על ההורים מה שאת בוחרת...
אני כותבת ממחשב אחר שבו האי סי דפוק לגמרי... אבל זה אמור להיות מסודר עד היום בערב אלא אם כן אבא שלי יחטוף עוד קריזה או לחילופין אני.. (אני לא בשיא שפיותי כרגע... עופר לא פה
אבל יש תקווה... עוד 4 ימים!
) בכל אופן... חוסר הידיעה הזה ממש משגע אותי... אם הוא הצליח להחזיק מעמד במשך החודש וחצי הזה מגיע לו צל"ש! אבל אם הוא בוגד בי... (אחרי הכל הוא בן... והוא רגיל "לקבל" כל חודש לפחות... מה לעשות יש לו צרכים שאני לא מספקת כרגע...) אם הוא בוגד בי אני לא יודעת מה לעשות... אבל מצד שני אם הוא לא... אווווף! ברגעים כאלה לא היה מזיק לי איזשהו כוח... לקרוא מחשבות... אוווף! הלוואי שהייתי יכולה לעשות את זה כרגע...
טוב... בינתיים... כדאי לי להנות ממה שיש לי... אווווף! דווקא כשאני הכי שמחה בעולם חייבות המחשבות המגעילות האלה לצוץ! לא משנה... בכל אופן! יוווווו!!! אני לא מאמינה! ראית מה הוא עושה בשבילך? חמוווד! אני מקווה מאוד שתהנו!
איזה חמודים! את רואה? יצא דבר אחד טוב מהחופש הלא כל כך מוצלח הזה... אני מקווה שתהיה שמחה!
ואולי בפעם אחרת הוא יבוא ליותר זמן או שאת תקפצי לאיזה ביקורון כאן... אחרי הכל זאת ארץ הקודש (כן... אני בטוחה שזאת הסיבה היחידה שתבואי
) חחח וצודקת... "על בנים ועל בנות" הוא תת רמה כרגע... לצערי... מזל שיש תחליף לא רע למען האמת!
ד"א את יודעת אם במבוש נמצאת גם בפורום הזה? אני מתגעגעת אליה...
אוהבת ziv`s

**Blue-Lagoon**

New member
פחחחחח

איך יש לך עצבים לכל הסמיילים האלה?! בכל מקרה במבה לפעמים פה נראה לי היא נכנסת לפעמים בערב לצ´אט על על בנים אז אם יוצא לך בואי לבקר בכל מקרה מצחיק כי גם לה האיי סי לא עובד ובדיוק שלשום אמרתי למישהו לא זוכרת מי ששנים לא דיברתי איתכם :) אז WELCOME BACK אני מקווה שיסדרו לך את האיי סי כדי שנדבר נורמאלי פחח ארץ הקודש! פעם הבאה שאני אבוא זה נראה לי יהיה עוד מלא מלא זמן! אבל שטויות אני מאושרת :)

ziv`s girl

New member
אין לי עצבים.... ../images/Emo46.gif

אבל הסמיילים החדשים כל כך חמודים!
I Just Cant Resist It!
יופי טופי... אני אכנס לצ´אט בהזדמנות (אולי אפילו היום...) וואי... אין לך מושג עם כמה אנשים אני לא דיברתי... כבר שנייייים.... חחח במבוש היא אחת מהם... מתגעגעת אליה...
בכל אופן... העיקר שאת מאושרת!
ושאת הולכת לראות אותו! עוד יותר
ושעופר חוזר עוד 4 ימים!
חוץ מזה העיקר שתבואי... לא משנה עוד כמה זמן זה יקח! אבל בפעם הבאה שאת באה אני באה לתל אביב לפגוש אותך חבובה... U Can Run But You Cant Hide מואה הא הא..

MetalBoy

New member
טוב

ברוכה החוזרת! אז ככה אני מציע לך לבטוח בו ואם את מרגישה מאושרת אתו אז זה שווה את זה .. בענייני אהבה את יודעת שאני לא יכול לייעץ ככה שסורי בעניין הזה.. מטאל

ziv`s girl

New member
שמחה לחזור... או להתמקם ליתר דיוק!

אז ככה... אני מאושרת.. אבל הדבר היחיד שמונע ממני אושר סופי הוא החוסר אמון... זה לא משהו שאני יכולה לשלוט בו... מחשבות או\ו חוסר הידיעה זה משהו נוראי... אם רק הייתי יכולה לדעת שאני יכולה לסמוך עליו... ובקשר לאהבה... שאלתי כי גם אני לא בדיוק מאמינה באהבה... בגלל זה שאלתי את השאלה... כדי לתת איזשהי הגדרה אחרת לרגש הזה... כי אני יודעת שעוד כמה חודשים קשה לי להאמין אבל אולי אפילו שנים אנחנו הולכים להפרד... אני אמצא לי מישהו אחר וזה יחזור חלילה... אושר ואז אומללות ודכאונות אושר ואז שוב פעםאותו הדבר... למרות שאני חייבת קצת לחלוק עליך... יש אהבה... אני אוהבת את המשפחה את הכלב את החברות... אבל אהבה בין בני זוג... לא הייתי מגדירה את זה ככה אולי משיכה... לא יודעת.. אין טעם לנסות להסביר את הלא נודע... וזה שאני לא מאמינה באהבה גרם לי תהיות רבות... הגעתי למסקנה שההורים שלי בטח ממש ממש לא מאושרים ביחד (כמו כן שאר ההורים) אבל הם נשארים ביחד רק מדאגה לי... לאחותי ולאחי (למרות שהוא כבר מבוגר מספיק כדי להבין אותם...) מסקנות מוזרות... אבל אולי אני ואני קטנים מדי מכדי להבין בעניינים כאלה... נקודה למחשבה... אוהבת
ziv`s

למעלה