בעיה

«Lost-Soul»

New member
בעיה ../images/Emo18.gif

אז ככה: תמיד הייתי בין ה- "מקובלות" של השכבה כזאת שכל הבנות חברות שלה וכל הבנים ידידים שלה גם כשעליתי לחטיבה אבל באמצע השנה התחילו לי בעיות ... הייתי נכנסת לדיכאונות לא אוכלת כלום במשך כמה ימים אמא שלי כבר התחילה לדאוג.. כי ירדתי 4-5 קילו כל זה התעיל בעקרון אחרי שהכרתי את חבר שלי לשעבר התאהבתי בו והוא בי ונהיינו חברים אבל מההתחלה ידעתי שזה לא יילך ביננו ובאמת.. אחרי חודש וקצת נפרדתי ממנו ואני לא בטוחה מה אני מרגישה עכשיו כלפיו מן שנאה מוזרה מעורבת בעוד משהו הוא נפגע ממני כשנפרדתי ממנו.. נפגע מאד אפילו אני כבר לא בקשר איתו חודשיים בערך לא ראיתי אותו מאז שנפרדנו עד לפני כמה ימים.. ראיתי אותו ואני לא בטוחה שהוא ראה אותי הרגשתי מן צביטה בלב אני לא יודעת אם זה בגלל שאני עדיין אוהבת אותו (ממ.. לא נראה לי) או בגלל שפגעתי בו עד לפני לא מזמן נכנסתי לדיכאון ענק שלא ידעתי איך לצאת ממנו ניסיתי לחתוך את עצמי הרגשתי שאני לא יכולה יותר !! אז נכנסה חברה שלי לחדר ועצרה אותי שניה לפני המעשה לא ניסתי לעשות את זה שוב מאז נמאסו עליי כל ההסברים של אמא אני לא יכולה לשמוע אותה יותר אני מנסה לברוח מהמציאות להדחיק את הבעיות שלי פנימה וזה הופך אותו לצבועה.. אני מרגישה שאני לא יכולה לסמוך על אף אחד אני מרגישה שהחיים שלי לא שווים והבעיה הכי גדולה שלי שאני גם לא יודעת למה כל הזמן אנשים אומרים לי שהם אוהבים אותי ושאני חשובה להם אבל לי זה נשמע סתם צביעות אני כל הזמן בוכה .. פעם הייתי מוציאה את כל העצבים שלי על האנשים מבחוץ עכשיו אני מוציאה את זה בבכי... יותר נוח... ואנשים לא שונאים אותי בגלל זה אח"כ אני יודעת שאין לכם מה להגיד בנדון פשוט הייתי חייבת להוציא את זה החוצה אוהבת LOST SOUL (לא אומרת את הגיל שלי, לא רוצה שישפטו אותי בגלל זה)

קרואלה

New member
אל תאכלי את עצמך בגללו! תמצאי מישהו

חדש! הוא בטוח לא שוה את זה! לכי תבלי ותמצאי מישהו

בלבלה

New member
לי זה גם קרה...

בזמן האחרון אני רק בדיכאון אולי זה בגלל שאני וחבר שלי לשעבר ניפרדנו והוא היה כל העולם שלי אבל... זה קרה ואין לי מה לעשות בקשר לזה ואני לא כמוך, אני לא רק ניסיתי אני חתכתי את עצמי ועכשיו יש לי צלקות מגעילות על הידיים, שהייתי שמחה אם הן לא היו. אני כל הזמן בדיכאונות, זה לא קשור רק לחבר לשעבר. אני בלחץ עצום בזמן האחרון, לא יודעת אם זה קשור ללימודים שנורא מלחיצים אותי, כי אני בהקבצות א´ בהכל, וזה המון שיעורים והמון חומר, אם זה בגלל שסבתא שלי נפטרה לפני חודש, אם זה בגלל שאני ואמא שלי כל הזמן בריבים ואין לי איפה לשפוך את הלב, או בגלל שחברות שלי מנצלות את התמימות שלי, או בגלל שנדלקים עליי אנשים שאני לא רוצה שידלקו ומי שאני כן.. לא נדלק. אני אומרת לך, אני הייתי במצב שלך, אני ניסיתי להתאבד, אני חתכתי את עצמי, אני כל הזמן בוכה ובדיכאון, והחלטתי שזה יגמר אבל עד עכשיו אין לי מושג איך לגרום לזה להפסיק. וכדרך אגב, אני רק בת 13 וחצי....

חמודות שלי........

לא תמיד הכל קל,,,, לא תמיד קל להתמודד עם דברים,,, אנחנו בניאדם,,, ויש בתוכנו הרבה והמון רגשות... אבל התכונה שהכי חזקה אצלנו זה ההשרדות,,, הכוח להרים את הראש גם כשקשה... מסביב לכאב יש הרבה רגעים קטנים של אושר. תאספו אותם לכדור אושר אחד ענק..... ותכניסו אותו אליכם... יש הרבה אנשים חברים ומשפחה שאוהבים אתכן.... ורוצים בטובתכן....... אין קשר לגיל ולרגשות....... פשוט תהיו חזקות.. יש לכן את הכוח הזה.... אחרי שיורד גשם,השמש פציעה... חיבוק ענק לשתיכן
חוקרת

*mishel

New member
דיכאון.. בלע?

הכל ממש חרא בשביל כולנו. אז תתאבדו! זה הפתרון! ככה יהיה לכם יותר טוב! האמנם?? יש לכם מושג מה יהיה בעולם הבא (אם הוא קיים בכלל?)?? מה מצפה לכם?? בלעעעעעעעעעע????????? אני אישית מעדיפה לא להתאבד בעיתות משבר (נשמע פלצני במיוחד...) מהעובדה הפשוטה שאני מפחדת שבעולם הבא (?) יהיה לי בדיוק אותו מצב, ואפילו יותר גרוע... בקיצור, גם מצבים גרועים נהיים יותר טובים its the circle of life חיחי.. אני משעשעת.... בקיצור, תחיו את החיים, תנו להם לזרום, והם יהיו הרבה יותר נחמדים! ביי ביי מישל סליחה שלא כל כך עזרתי, רק הייתי חייבת להגיב לפחות קצת...

למעלה