בעיה

בעיה../images/Emo211.gif

לא ידעתי לאן לשרשר, אז סליחה. יותר מדי להקות שמפרסמות פה לא רוצות אותי, כי אני צעירה מדי. אני סה"כ בת שתיים עשרה ושבעה חודשים. אם זה פורום מוזיקאים צעירים, ואני צעירה מדי, לאן לעזעזל אני אמורה ללכת? מה רע בסולנית בגילי? למה לא רוצים אותי?

A N I g M A

New member
אני אסביר.

פורום מוזיקאים צעירים נועד לכל הגילאים, כן. כל אחד שיודע לקרוא ולכתוב מוזמן להיכנס לכאן
הבעיה היא שזמרות צעירות בד"כ לא מנוסות מספיק, והקול שלהן עדיין לא יציב. קול של ילדה בת 13 אמור לעבור עוד שינויים, ולא כל כך מקובל או משתלם לקבל סולנית בגיל הזה, בעיקר אם שאר חברי הלהקה גדולים הרבה יותר.

tirasc15

New member
יאפ

להקות שמורכבות מאנשים בגילאים קצת יותר גדולים בד"כ לא יקבלו זמרות כל כך צעירות... חוץ מזה, מה הלחץ?! יש זמן ויהיו עוד להקות... :}

אני לא זכר../images/Emo211.gif

הקול שלי לא ישתנה ברמה כל כך גדולה. אני מבינה את הטיעון השני, אבל אני לא מבינה למה אין אנשים בגילי במרכז שרוצים להקים להקה.

A N I g M A

New member
זה לא קשור לזכר או נקבה.

אולי את לא יכולה להבין כרגע, אבל השינוי שיש בקול הוא די משמעותי בשלב הזה. אני גם לא מבינה למה אין אנשים בגילך;[

itoosh2

New member
בגלל שבגיל שלך...

זה הגיל שבו מתחילים להתעניין ולחלום על הקמת להקה אבל זה אף פעם לא קורה (חוץ מביט 69... ותראי מה הם יוצרים...) זה נהיה רציני בערך בגיל 15... ואני חושב שאת יכולה להבין למה בני 15+ לא מעוניינים בזמרת בת 12 (?)... כמו שאת לא היית מעוניינת בזמרת בת 9... ביחוד שההבדל עוד יותר גדול בגילאים האלה... אולי אם הם יכירו אותך לא תהיה בעיה... אבל הם לא מכירים אותך וכל מה שהם יודעים עליך זה הגיל...

noam273

New member
תהיי

עם אנשים בגיל שלך, זה כמו שאת בטח לא תרצ להיות נאמר עם ילדים בני 10 בלהקה או משהו,אפילו שהם מוכשרים סוף... או שתנסי את לארגן להקה משלך, יש לך חברים או חברות שמנגנות? בהצלחה=] נעמיקה

למעלה