בעיה...

נעה 124

New member
בעיה...../images/Emo4.gif

לא אצלי, אצל חברה שלי. יש לה אחות גדולה, ושתיהן ממש שונאות אחת את השנייה. אבל אתם לא מבינים איזו שנאה! הן מאחלות אחת לשניהה שימותו והן הולכות מכות לפחות פעמיים בשבוע, וזה ככה כבר מתמיד. לחברה שלי אין הרבה חברות, רק אני ועוד אחת, אבל השנייה לא ממש מקשיבה לה בבעיות שלה, ככה שרק אני עוזרת לה. היא מתקשרת אליי פעם ביום-יומיים ואומרת שהיא שונאת את אחותה ועכשיו גם את אמא שלה.. אמא שלה כל הזמן מענישה אותה על שטויות ודברים שלא באמת קרו. לדוגמא- מתישהו חברה שלי ראתה טלוויזיה, ותוך כדי דיברה עם אחותה (לא זאת שהיא שונאת, אחות אחרת), ואז האחות שהיא שונאת באה אליהן ואמרה רק לחברה שלי שהיא מפריעה לה לישון, למרות שהן דיברו ממש בשקט. יום למחרת אמא של חברה שלי ממש כעסה עליה בגלל שהיא הפריעה לאחותה לישון, אז חברה שלי סיפרה לאמא שלה מה באמת קרה, אז האמא אמרה לה: "שטויות. ואני לא לוקחת אותך היום לחוג" (שד"א-זה חוג ממש חשוב ואי אפשר ללכת ברגל כי זה ממש רחוק) לפני כמה דקות חברה שלי התקשרה אליי בוכה והיא אמרה שהיא לא יודעת מה לעשות. היא שונאת בערך את כל המשפחה שלה ואני הבנאדם היחיד שהיא יכולה לדבר איתו על זה, וממש לא ידעתי מה להגיד לה. הריבים עם אחותה ועם אמא שלה נמשכים כל הזמן, הן פשוט לא מפסיקות לריב, ולפי מה שהבנתי, האמא תמיד בצד של אחותה.. מה עושים? מה אני אמורה לייעץ לה כשהיא מתקשרת?

MidNight Flame

New member
זה אפילו לא עניין של ייעוץ

את צריכה להיות שם בשבילה, לתת כתף. אם להסתכל על מקרי עבר? אני לא אתפלא אם עוד 10 שנים הן יאהבו אחת את השניה בטירוף ויהיו דבוקות אחת לשניה ככה היה עם אמא שלי ואחותה.

למעלה