בעיה...

• פותח הנושא coka
  • פורסם בתאריך

coka

New member
בעיה...../images/Emo4.gif

אני רוצה להירשם לפורום של linkinpark.com אבל כל פעם שאני מנסה זה לא מאשר את האי מייל שלי.. אפילו כשאני לא שמה אף אי מייל! מה עושים?

NiKi†a

New member
אוקיי....נראה לי...

קודם כל את חייבת לשים אימייל...במיוחד עם יש כוכבית...שנית- יכול להיות שכבר מישהו שם את הפורום שלך במקרה....(לי זה קרה...) אין לי מושג מי..אבל מישהו כבר השתמש לך בכתובת האימייל...כדאי שתחליפי

coka

New member
אאאאא.........

יש לי כמה אי מיילים וניסיתי כמה וזה לא מאשר כלווום... ממש לא הגיוני שמישנהו השתמש לי באי מייל כי אי מייל זה דבר ייחודי, לא ייתכן שלעוד מישהו יש את האי מייל שלי...

kiticat

New member
יש הרבה מקומות

שאפשר להשתמש רק בכתובת אי מייל אחד. העיצה הכי טובה שיש לי זה לפנות למפעילי האתר- אני בטוחה שיש כתובת ואפילו קישור איפשהו באתר....

coka

New member
ניסיתי...

אבל זה מעלה איזה דרך שליחה שאני לא מכירה ואז זה שולח הודעה שאי אפשר לשלוח את ההודעה!!! (ניסיתי כמה פעמים...
)

Deore

New member
אוליי את לא כותבת אי מייל חוקי

אני חושב שחייב אי-מייל אז צריך לרשום באותה תיבה משהו... בכל מקרה אם את רוצה לחרטט אי מייל או סתם... אז הנההצורה שתצטרכי להכניס את זה: [email protected] אפשר גם לעשות סיום שונה כמו co.il (זה ברור, אני חושב...) קיצר שימי את השם לך ואוליי האי מייל דומה קיים במערכת או שזו בכלל בעיית שם-ססמה (כבר קיים שם כזה, או ססמה לא חוקית) אם עזרתי את מה טוב... אם לא, מצטער מאוד In the memory you'll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up {lp-frg/10}

למעלה