בעיה...

בעיה...../images/Emo4.gif

היום הלכתי לרופאת המשפחה שלי כדי שתיתן לי הפניה לדיאטנית... טענתה הייתה שאם היא נותנת לי הפניה היא צריכה לכתוב נימוק ש"אני שמנה" (במילים שלה...) והיא לא יכולה לכתוב דבר כזה כי אני לא שמנה... היא אמרה לי שאני יעשה דיאטה לבד ואני לא צריכה דיאטנית... הורדתי 4 ק"ג בחודש, הדיאטה שלי תקועה כבר כמעט חודש ויש לי להוריד עוד 7 ק"ג ואין לי מושג איך אני עושה את זה... הרופאה אמרה לי להוריד אל כ-ל הפחמימות ז"א לא לאכול בורקסים, פסטות, פיצות וכו' ולאכול פירות וירקות, בשרים וחלבונים... מה אני יכולה לעשות כדי לזרז את הדיאטה שלי..? לאכול פחות..? לא לאכול בכלל פחממות...?

זה נקרא בהקדם?????

כתבתי את השאלה הזו לפניי יומיים ב- 5 לחודש, היום זה ה- 7 ועדיין לא קיבלתי תשובה לשאלתי, לעומת זאת אנשים ששאלו שאלות אתמול והיום קיבלו תשובה!!!

פניה לרופאה

רופאה לא חייבת לרשום בהפניה ש"את שמנה" אלא יכולה להפנותך לדיאטנית לצורך "הדרכה תזונתית". את זכאית במסגרת קופ"ח לקבל ייעוץ תזונתי. אם הרופאה מסרבת לתת לך הפניה ניתן לפנות לדיאטנית בקופ"ח בתשלום שהוא שווה לכל נפש. בכל מקרה ייעוץ פרטני כאן חשוב ע"מ לעזור לך לעשות סדר ולא להלחץ מהתהליך. לכן תעמדי על זכותך כחברת קופ"ח ואם לא- אז פני באופן עצמאי.להמשיך כך עם העצות של הרופאה שלא מבינה בתזונה -לא כדאי להמשיך. בהצלחה.

למעלה