בעיה...

Dafi the Mighty

New member
בעיה... ../images/Emo53.gif../images/Emo101.gif

יש לי קובץ של סרט באורך שעה ומשהו מכווץ- קובץ של MPEG-3. הכנסתי אותו לפרימייר. בעיה מספר 1: במקור הוא קובץ שרואים אותו ביחס של 16:9, אבל אחרי הרינדור הוא היה ביחס של 4:3, מה שהוריד מהאיכות... לא יודעת איך לשנות את זה. בעיה מספר 2: מה גם, שמשום מה הסאונד לא עובד! כשאני מפעילה לראות את הסרט בתוכנה כמו Divx Player שומעים מצוין, אבל בפרימייר משום מה הסאונד לא עובד (וזו לא בעיה ברמקולים- אני פותחת את הקובץ סאונד ופשוט אין שם כלום!) למישהו יש מושג מה לעשות?
 
הממ.. ../images/Emo16.gif

אני לא בטוח בקשר לפתרונות- אבל לפי מה שאני נתקלתי- בקשר לבעיה הראשונה: ניסית לסדר בהגדרות הפרוייקט של פרימייר גודל פריים ביחס של 16:9? אם לא תגדירי לו את הגודל הזה, הוא עלול לעבוד ב-4:3... ובעיה 2: לי קרה שכשכל רצועות הסאונד בפרוייקט מרונדרות, לא שומעים סאונד. הפתרון שמצאתי זה פשוט להוסיף קטע סאונד כלשהו באיזור לא מרונדר, וזה פתר לי את הבעיה.
ניר
 

Dafi the Mighty

New member
כן

את הדבר הראשון גיליתי איך עושים
אבל עם הסאונד לא כל כך הבנתי איך זה יעבוד. גם אם זה לא מרונדר, עדיין פשוט אין סאונד. זה משגע אותי, כי בסרט עצמו יש סאונד!
 
יש כל מיני שיטות לקודד סאונד

יכול להיות שהסאונד מקודד בשיטה שהתוכנה לא תומכת בה... AC3 זה אחת מהדרכים לקודד סאונד.
 
למעלה