בעיה...

LIKOSH84

New member
בעיה... ../images/Emo7.gif

אנשים אני ישמח עם מישהי או מישהו ממכם יוכל לעזור לי!!!!!!!!! אז ככה.........!!!!!!!! יש לי בעיה חבר שלי כול פעם שאני מתייחסת אליו הכי יפה שבעולם כול התשומת לב שבעולם מילים יפות קוצ´י מוצ´י וכאלה הוא לא מחזיר לי את אותה אהבה ומשחק אותה אדיש ושלא אכפת לו(או שזה לא זה) ואני נורא נכנסת לדיכאון מזה כי אותו יחס אני מצפה גם ממנו לתת!תת תידברתי איתו על זה וכלום לא עזר הוא עדיין אדיש שאני מפנקת אותו בחיבוקים במילים ובנשיקות של אהבה ונהיה יותר אדיש ולא מחזיר לי אותו דבר!!!!!!! מה עושים??????! למישהו אולי יש פיתרון???????! מישהו ניתקל בזה כבר בעבר???????! הנואשת............. אוהבת מאיה....

הלוואי ויכולתי לעזור לך . . .

גם לידידה שלי יש את אותה בעיה עם חבר שלה . . . . לפי דעתי יש 3 עובדות (בעיות) בקשר לאדישות: 1. אדישות היא התחלה של לקחת כמובן מאליו ואל תתחילו להגיד לי שלא כי אני יכול להביא לכם ידידה שלי שעד היום מצטערת שהיא לא "חינכה" את חבר שלה מההתחלה כי עכשיו היא יושבת בבית כבר חודשיים ומחכה לטלפון ממנו וכשהם נפגשים (דרך חברים משותפים או שהם מדברים באינטרנט) הוא אפילו לא מסתכל עליה (כן, והם עדיין חברים). 2. את צריכה לבדוק אולי הוא לא אוהב את ה"קוצי מוצי" או שהוא אוהב את זה וקשה לא להחזיר לך באותה מידה (מתבייש). 3. פה אני אספר לך את הבעיה שלי, אני מודה שלפעמים אני דיי אדיש (כשאני מתעצבן או אין לי מצב רוח) לליטל למרות שרוב הפעמים אנחנו מתחילים לצחוק על זה ואז זה עובר לי (כל עוד זה לא נושא רציני). אז הבעיה שלי היא שליטל אוהבת אותי הרבה יותר ממה שאני אוהב אותה, ועם הזמן אני מרגיש את זה יותר ויותר, אם זה באהבה אליי או בתשוקה, בחיבוקים, נשיקות וכו´. גם אני מנסה תמיד לפנק את ליטל כמה שיותר אבל אני לא מצפה ממנה שתחזיר לי אהבה (כי אולי במקרה שלי זה מובן מאליו). אם את מרגישה בכלליות שהוא לא יוזם מספיק ולא מפנק אותך אז תגידי לו שאת מאוד נעלבת מזה, זה לא בושה להגיד לו שאת מפונקת ושכל מה שאת מבקשת זה שהוא ישקיע קצת לפנק אותך בנשיקות וחיבוקים . . . . מקווה שעזרתי . . . DJ made in israel

mor shani

New member
אלעד...

כל הבנים ככה, אדישים לפעמים לחברות שלהם... זה בסדר כי בנות תמיד נותנות יותר מעצמן לקשר אבל את העניין עם זה שליטל יותר אוהבת אותך מאשר שאתה אותה... אל תהיה כל-כך בטוח כי יכול מאוד להיות שזה הפוך ופשוט הגלל העובדה הפשוטה שבנות יותר מפנקות ונותנות יותר מעצמן זה רק נראה לך ככה...- אפשרות בהחלט סבירה... אבל אל תיקח את זה אישית מידי... מתה עליך מור

Ever ~After

New member
לפעמים זה יכול להיות הפוך

אני עוד מההתחלה אדישה בקשרים.. והיה לי חבר שאני הייתי אישה והוא זה שהשקיע הרבה... אני חושבת שזה תלוי, אם את מראה אדישות קודם וזה תחילת הקשר שהוא עוד ממש ממש מעוניין בך אז הוא יהיה המשקיע.

למה ?????

זה לא שאני לא אוהב אותה, אני מת עלייה, אבל אני מרגיש שהיא הרבה יותר רצינית ממני . . . . . אני מרגיש שהיא מוכנה כבר להתחייבות והכל (אני לא בטוח בזה כי כל פעם שמתקרבים לנושא הזה אני בורח) ואני ממש לא מתקרב לזה !!!!! אני כמעט כמו צ´נדלר (מחברים), אני לא אוהב לחשוב על העתיד והיא כבר חיה בחלומות שלה והיא לא חושבת בכלל על זה שיכול להיות שיקרה משהו ונפרד, היא בטוחה שזהו, אני הראשון והאחרון שלה ואני בסך הכל חושב על ההווה שאני מת עליה ולא יודע אפילו מה קורה איתי מחר ועוד שבוע ואצלה כל העתיד מוכן . . . . . . אני לא חושב שאני חבר סוג ב´, כי אני בכל שאר הדברים האחרים מצויין- מעניק לה אהבה מפנק אותה כל הזמן ומשתדל כמה שיותר לגרום לה אושר אבל ההבדל היחיד ביננו הוא שאני לא רוצה לחשוב על העתיד . . . . DJ made in israel

בנים ביישנים, יכול להיות

שהמושי פו´צי לא כל כך נעים לו והוא לא רוצה שתפגעי . מסכימה עם הDJ :) מקווה שעזרתי מיכל:)

wildflower!

New member
אני חושבת.....

שאת צריכה להפסיק לפנק אותו...... תעשי הפסקה..ותראי מה התגובה שלו... אני די בטוחה שהוא ייתגעגע לזה..ואז כבר תתחילו לדבר על זה! אוהבת בר

Ever ~After

New member
מאיה! ../images/Emo29.gif

בקשר למקרה שלך....הייתי בו בעבר אבל הפוך...הוא היה החם ואני האדישה. תראי יכול להיות שהוא עושה את זה בגלל שהוא לא אוהב את כל ה"פוצי מוצי" הזה...יש כאלה שזה מגעיל אותם, כמוני למשל. אולי הוא רוצה להראות את האהבה שלו בדרך אחרת, עדיין, לא כולם אוהבים באותה הדרך. עזבי אותו להיות איך שהוא, תני לו מרחב.. ועם יש בינייכם תקשורת טובה..אז פשוט תשאלי אותו, תשאלי עם זה מפריע לו.. שלך

מאיה יקרה

כשאוהבים אז נותנים כשאוהבים אז הפינוק והרצון לתת יותר ויותר גובר, אבל תלוי מי הבן זוג שעומד לפנייך, הכל צריך להיות הדדי, אולי תפסיקי קצת עם הפינוק תתני לו לחזר אחרייך ולרדוף אחרייך אני מאמינה שבציקק הוא ירוץ אחרייך וייתן את מלוא הצומי בזוגיות צריך לתת פינוק ולדעת לקבל בהצלחה חמודה ענת

LOST YAEL

New member
מתוקה...

מאיה נשמה... תראי אני קוראת את ההודעה הזאת וכל כך מזדהה איתך. אני בת 18 שמי יעל היה לי חבר 3 שנים...המון זמן והעניין ביננו היה בערך אותו דבר אבל רק לפעמים אז יש לזה כמה סיבות או שאת פראנואידית כמו שאני הייתי וכל הזמן חשבתי שהוא לא אוהב אותי מה שבעצם לא היה נכון או שהוא אדיש אלייך כי הוא פשוט לא אוהב אותך כמו שאת אוהבת... אני יודעת שזה קשה לשמוע אבל תסתכלי טוב טוב אם הוא שווה את כל האהבה הזאת שאת נותנת לו או שמגיע לך מישהו שיאהב אותך באותה מידה תראי, אני נורא נפגעתי מהמערכת יחסים הזאת נתתי את כולי את כל האבה שלי והוא עזב אותי בגלל שלטענתו אהבתי אותו יותר מדיי ומגיע לי מישהו שיאהב אותי אותו דבר.... בסופו של דבר אני כועסת על עצמי כי הרחקתי אותו עם כל האהבה הזאת אני יודעת מה זה להיות אובססיבית וזה לא טוב..... תחשבי טוב טוב כי להפגע אח"כ זה נורא נורא קשה... וד"א גם דברי איתו על זה או שכבר דיברת ? המון בהצלחה מתוקה כי אני יודעת כמה שזה קשה.... יעל

*אוהבת*

New member
תשמעי...

אדישות היא דרך של בנים להתמודד. אולי יש לו משהו, תבררי יותר לעומק אצל חברים שלו או משהו כזה(אם זה אפשרי) אם את לא רואה שזה משתנה תפסיקי אם זה ואז תראי את התגובה ולפי זה תדעי מה לעשות בהמשך. אוהבת נורא הילה

למעלה