בעיה.....

LIKOSH84

New member
בעיה..... ../images/Emo7.gif

אנשים אני ישמח עם מישהי או מישהו ממכם יוכל לעזור לי!!!!!!!!! אז ככה.........!!!!!!!! יש לי בעיה חבר שלי כול פעם שאני מתייחסת אליו הכי יפה שבעולם כול התשומת לב שבעולם מילים יפות קוצ´י מוצ´י וכאלה הוא לא מחזיר לי את אותה אהבה ומשחק אותה אדיש ושלא אכפת לו(או שזה לא זה) ואני נורא נכנסת לדיכאון מזה כי אותו יחס אני מצפה גם ממנו לתת!תת תידברתי איתו על זה וכלום לא עזר הוא עדיין אדיש שאני מפנקת אותו בחיבוקים במילים ובנשיקות של אהבה ונהיה יותר אדיש ולא מחזיר לי אותו דבר!!!!!!! מה עושים??????! למישהו אולי יש פיתרון???????! מישהו ניתקל בזה כבר בעבר???????! הנואשת............. אוהבת מאיה....

isn

New member
אולי תשובה

איך הוא מתנהג כשאת לא עושה לו פוצי מוצי ? האם הוא יודע לתת לך יחס ואהבה ? אולי הוא נבוך מעודף תשומת לב, אולי הוא נלחץ מזה ? וחוץ מזה יש אנשים שלא יודעים איך להתמודד רגשית עם נתינה גדולה ויכול להיות שפוצי מוצי זה לא הקטע שלו והוא מעדיף משהו יותר "רגוע" כתבי לי.

LIKOSH84

New member
אז ככה........

כשאני לא נותנת לו את כול האהבה הזאת ותיחס הזה הוא מביא את זה לי ורק כשאני מחזירה לו הוא חוזר לאדישות שוב)))))):

isn

New member
תשובה

נשמע לי שאתם מאד צעירים (בגיל ההתבגרות?) זה מראה משחק שמתאים לגיל הזה. אם מתאים לך לשחק איתו משחקים, אז תזרמי עם זה. אם הוא לא רוצה יחס, אל תתני. למה להתאמץ ? עדיף שהוא יפנק אותך. אבל אם אתם מבוגרים יותר מגיל 18, אז יש פה בעיה. קשה מאד לחיות עם אדם שתגובתו ליחס כל -כך קיצונית ואת צריכה לשקול אם הוא שווה את כאב הלב שהוא גורם לך. להשתמע

gafi

New member
לדעתי...

לדעתי הוא פשוט ילד, אני לא יודעת בני כמה אתם אבל מה זה המשחקים האלה???

למעלה