בעיה

• פותח הנושא LLRO
  • פורסם בתאריך

LLRO

New member
בעיה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לי בעיה. שתי חברות שלי שאלו אותי היום מה אני מוצאת בכלל בזינה ו... לא הייתה לי תשובה!!! זאת אומרת, אני יודעת שאני אוהבת אותה, שאני לא מסוגלת להפסיד אף פרק, ושהיא מדהימה מכל הבחינות אבל איך מסבירים את זה למישהו שלא רואה את הסדרה??? אנשים תעזרו לי, בבקשה
אני ישמח מאוד אם מישהו יעזור לי ואולי יהיו לנו מעריצות חדשות (אני מקווה, הן מתחילות להתעניין)

מרויליה

New member
אם היו שואלים אותי...

הייתי אומרת שמה שאני אוהבת בסידרה זה הסיפורים המתולוגים המשולבים בגיבור\ה בעל\ת יכולת גופנית בלחימה יוצאת דופן שנלחמים למען הטוב. חוץ מהקרבות שאני מאוד אוהבת לראות, אני מאוד אוהבת את הנופים, הסיפורים, ההשקעה בסידרה (תלבושות, אפקטים...). זה מה שאני מוצאת בסידרה.

THANATOS

New member
לא לשכוח

את קטעי הפעולה והקרבות המדליקים, סצנות מרדף על סוסים (לפעמים גם מעופפים!), אינטרקציה מורכבת בין שתי חברות שהגורל קישר בינהן, וכמובן: שפע של מחשופים! חחח... בקיצור, בסדרה יש הכל: אקשן, דרמה, קומדיה, מחזמר ועוד... זינה לנצח!!! (_______MORT

shiri_b

New member
תסבירי להם שזאת סדרה

טובה, יפה שמכסה הרבה נושאים. ואז תסבירי שצריך לראות את זה כדי להבין ותכריחי אותן לשבת ותראי להם פרקים.

LLRO

New member
רעיון טוב

אחת מהן כבר ראתה פרק אחד ואמרה שזה נחמד אבל לא יותר מזה. השניה אומרת שאפילו אם ישלמו לה היא לא תראה זינה בחיים ואז נכנסנו לוויכוח כי אני אמרתי שהיא לא יכולה לקבוע עמדה על שום דבר לפני שהיא יודעת מזה בכלל... בקיצור, סיפור ארוך כי יש לי מעט מאוד חברים שכן אוהבים את זינה.

shiri_b

New member
גם לי יש חברים שלא אוהבים זינה

אבל זה כל הכיף! להתווכח טיפה... לצעוק מעט ולגרום להם להבין שהם טועים.

THANATOS

New member
אני מכיר מישהו

שחשב שזינה היא תכנית מפגרת. מאז שביקשתי ממנו להקליט לי את הפרקים בימי שבת (כי אין לי סטאר!!!... שישרפו ייס בטארטרוס!) הוא התחיל לראות גם כן. הוא עדיין חושב שזו תכנית מפגרת, אבל לפחות הוא צופה קבוע! (_______MORT

Caeser

New member
לפני שבוע...../images/Emo124.gif

הראיתי לחברים שלי 2 פרקים של זינה. הם אמרו שהם רוצים לראות את מה שאני מדבר עליו כל כך הרבה ואמרו לי לבחור 2 מהפרקים הטובים ביותר של הסדרה אז בחרתי את been there done that מעונה 3 שמהפרק הזה כולם התלהבו ואהבו ואפילו אחד שחשב שזינה זה רק מכות ובעיטות התפלא והודה בטעות שלו. הפרק השני היה "קליסטו" מעונה 1 בואו נגיד שמהפרק הזה היתה פחות התלהבות חוץ מהסצינות קרב. אפילו חלק נרדמו...
כי הם לא ידעו מקודם מי זו קליסטו ומי זה ג´וקסר. אבל בסה"כ הצלחתי קצת לשנות את דעתם בנוגע לסדרה...

למעלה