בעיה!

בעיה!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני רוצה לכתוב לנטליה אורירו מכתב סליחה על מה שקרה עם דודו ביום שני למי שראה דודו טופז נשך אותה בכתף אומנם היא צחקה אבל ראו שהיא הרגישה מובכת לכן תעזרו לי לכתוב מכתב סליחה לנטליה ואני כבר אשלח לה????

Hurakano

New member
חחחחח

מה אנחנו פה פורום כתיבה יוצרת ?
כתוב תמכתב ואנחנו נתרגם לך

perrinat

New member
נשכו את נטליה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

באמת? לא שמעתי, אף אחד לא דיבר על הנושא הזה......
לפי דעתי אתה לא צריך לבקש סליחה בשם ה מ-נ-י-א-ק הזה (דודו....) אם אתה רוצה אתה יכול לכתוב לה מכתב תודה על שהיא באה לארץ, או מכתב הערצה על זה שאתה מעריץ אותה (אם בכלל אתה מעריץ אותה......) תכתוב את זה בעברית, ופה יעזרו לך לתרגם.

בשם מאניאק כמו דודו אני לא מתנצל!!!

שהוא יתנצל!!! עכשיו למכתב: שלום נטליה, שמי אור, אני גר בישראל (בן 15), ולדעתי את שחקנית וזמרת טובה מאוד!!! אני מת על השירים שלך וקונה רק דיסקים מקוריים!!! רציתי להודות לך על הביקור בארץ, שמחתי מאוד לראות אותך, אבל לא אהבתי את מה שדודו המנחה הסוטה עשה לך ובשבילנו בארץ הוא בושה, אבל מה שבטוח שהיית נהדרת עם cambio dolor ומקסימה כמו שאת תמיד, ואל תדאגי לא תהיה עונה נוספת לזוועה (דודו) שהיה כל כך מגעיל, אבל דיברת איתו כמו שצריך לדעתי! תודה שבאת לארצינו הקטנה שמחנו לראות אותך מביאה עימך אור קצת לישראל להתראות אור גיא.

Hurakano

New member
בבקשה

hola Natalia ! Me llamo Or, soy chico, tengo 15 años y vivo en Israel, y te veo como una actriz y cantante muy buena !!! me encantan tus canciones y compro sólo los discos originales !! te quería agradecer por tu visita aquí en Israel, me alegré mucho al verte !! pero lo que a mí no me gustó fue lo que te hizo el baboso de Dudu y por eso sentimos mucha vergüenza. fuiste fascinante con Cambio Dolor y maravillosa como siempre. y no te preocupes no van a seguir una temporada más a ese horror (Dudu) que fue terrible, pero en mi opinión le hablaste bastante bien ! gracias por haber venido a nuestro pequeño país nos encantó verte traer un poco de luz y felicidad a Israel adiós Or Gay​

perrinat

New member
אגב,../images/Emo103.gif

לאן בדיוק אתה שולח את זה? אתה יודע את הכתובת? או שאתה שולח באינטרנט?????

perrinat

New member
אני בספק........../images/Emo103.gif

לא נראה לי שהיא עונה לכל אלו ששולחים לה מכתבים..... יש לה חיים....... חוץ מזה בטח נמאס לה מכל העניין הזה של דודו, כמו שלנו מתחיל להמאס.....

no problema

אני אנסה!, "אין חכם כבעל הנסיון" יש לי כמה מילים שאני רוצה שתתרגמו לי לספרדית בבקשה? 1. אהבה צעירה 2. תשתוק 3. סתום ת´פה 4. אילו רק ידעת שיש בי אהבה אליך? (זה לידידה שלי היא אפילו לא יודעת)

גלי87

New member
אני יכולה.....

לתרגם לך אני לא מפה אני מפורום המורדים אני חושבת שגם אתה טוב ככה אומרים: 1)pcanio amor 2)cazata 3)cazata la voca 4)si sopira ca tango ami amor par bos

למעלה